Коледните празници са на прага, всяка ЯНУАРска мама да се стяга! - 9

• 32 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Честита нова година и от мен
През Новата година Ви пожелавам
12 месеца късмет,
52 седмици успех,
365 дни секс,
8760 часа любов,
525600 минути щастие,
31536000 секунди здраве!
А, не, аз това няма да го издържа  Joy Joy

Хубава 2013 година и от мене, момичета! Здрави и пухкави бебета на всички!

# 721
Аааа краставичке , не се оплаквай. След тази суша е хубаво да се понавакса  Laughing

# 722
Бебе Борис се роди на 31/12/12 в 08:50 сутринта, 3790 г., нормално раждане.

Честито на всички нови мами. Аз съм толкова объркана и не знам какво да захвана да правя по-напреди и нямам време да изчета пропуснатите странички.

А, и кърменето е толкова трудно! Направо висш пилотаж!

# 723
От една-две вечери ми е запушен носа и спа още по-трудно (сякаш имаше повече накъде).Снощи мъжо даже го усетих си взе партакешките и се изнесе в хола, на сутринта ми вика че "много тежко съм дишала"  Laughing Да го питам аз с 15-20 кила отгоре и със запушен нос как ще диша!  Rolling Eyes Laughing
Joy Тони, и аз съм така, а даже не ми е запушен носа! А бе мъже! Аз пък оня ден след баня стоях и въздишах пред гардероба, щото няма вече какво да облека, но явно съм дишала и аз тежко  Joy щото моя ми вика "какво пуфтиш като тюленка след басейн"  Joy Как не го цапнах с нещо тежко не знам!
Ти вече оправяш ли се? Повръщането спря нали?

# 724
Boubou , много се радвам мила.Знаех си аз ,че ще имаш новогодишна изненада! Да е жив и здрав малкия Борис и да носи само щастие и усмивки на мама и тати!

Краставичке , спря слава богу.Като дойдоха гостите на 31-ви и ми светна.Явно просто ми се е купонясвало  Laughing

# 725
Честита Нова Година, момичета и бебенца!

Честито и на новопоявилите се бебоци!

Аз поизостанах с темите, но да си кажа за меренето на тонове, че не е ставало дума и явно не смята за необходимо лекаря.
А моята приятелка е последен курс медицина, да не си помисли някой, че е заек и нищо не разбира. Друго, което ми каза е, че няма правило да не се дават бебетата на майките след секцио. Т. ест. ако мамите се чувстват добре могат да си поискат бебчетата по всяко време и не би следвало да им ги откажат и да чакат 24 часа.

# 726
ЧЕСТИТА НОВА 2013 ГОДИНА!!!
Честито бебе Борис!!!  bouquet
Да е жив и здрав, много щастлив.  newsm32
Леко раждане желая на всички мами, който все още са в очакване....  Praynig , а на останалите да си гушкат малките бонбони  baby_neutral лек ден!!!

# 727
Честита нова година!!!!
Бъдете живи и здрави, вие и вашите семейства!!!
Леко раждане на всички!!!!!

# 728
  • София
Ех, че хубави новинииииииии от Boubou smile3501 Големия малък мъж Борис да е здравичък и да ви радва много!!! Boubou , вас вече са ви изписали, нали? Знам, че практиката в UK е, при нормално раждане, ако всичко е наред, да не задържат майката и бебче в болницата, както в България - тук е нормално - 3 дни и секцио - 5, нали не бъркам? Една моя приятелка, родила наскоро в Англия, я държаха точно 24 часа след нормално раждане - абе герои smile3521 сте си!!!
Аз пък оня ден след баня стоях и въздишах пред гардероба, щото няма вече какво да облека, но явно съм дишала и аз тежко  Joy щото моя ми вика "какво пуфтиш като тюленка след басейн"  Joy Как не го цапнах с нещо тежко не знам!
Joy Joy Joy Сладур!!! Аз пък не можах да се вмъкна в нищо по простата причина, че краката ми са подути и познай дали мога да вляза в някой по-елегантен ботуш, а като връхна дреха ми става точно едно бойно яке, та концепцията да съм елегантна на нова година пропадна с гръм и трясък  newsm62ММ ми предложи услужливо неговото зимно яке, добре че не стигнахме и до мъжките обувки newsm62

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 15:20 от Velina25

# 729
Благодаря ви, момичета.
easy, много полезна тема.

И голямата ми беше много поспалива първия месец, малката също. Но това е заради жълтеницата и заради това, че са родени доста по-раничко... много трудно я събуждам малката. Интересното е, че бутам зърното, млякото потича, тя се поразсънва и бута с езиче, все едно се е наяла и не иска и това примерно след 3-4 часов сън  Rolling Eyes
В едни моменти е постоянно будна и цока по няколко минути през час-два, в други - спи по 3-4-5 часа, че и повече... Педи-то вика, че явно не е гладна.  Rolling Eyes

# 730
Boubou Честито бебче Борис да е жив и здрав, спокоино ще се оправите с всичко, а за кърменето предполагам има доста мами с опит във форума а и ЛЛЛ та ще помагат на нас безопитните  Mr. Green
А един въпрос след раждането акушерката колко често посещава бебчето- всеки ден или по- рядко какво сте се разбрали.

На края май всички сме така, аз нито имам вече какво да обличам, нито спя като хората, нито нищо, а и толкова много се движех 9 месеца сега и това не мога да правя защото бебчето постоянно ме притиска нещо долу и страшна работа ходя през 5 мин до тоалетната и една разходка от сорта на 15-20 мин ми се отразява много болезнено след това. Направо не разбирам как така изведнъж се обездвижих толкова, и това застояване ме убива просто не съм свикнала  ooooh!

# 731
ММ ми предложи услужливо неговото зимно яке, добре че не стигнахме и до мъжките обувки newsm62
Хахаха, дано стигнем финала преди да опрем до обувките, че вече ще е трагедия  Joy
Ти възползва ли се от офертата за якето? Щото аз вече съм му подпукала тениските  Grinning Ама те такива едни приятни, широчки, никъде не те стягат...кеф  Grinning Ако няма в какво да се огледаш, направо забравяш какво си слонче  Grinning

Velina, на 7-ми нямаш ли път към Токуда? Ние с рони ще се засечем сутринта към 9 при Димитров, ако имаш час горе-долу по това време и ти да се видим на кафенце? А може да дойдеш и без час ако ти се разхожда Wink
ходя през 5 мин до тоалетната и една разходка от сорта на 15-20 мин ми се отразява много болезнено след това. Направо не разбирам как така изведнъж се обездвижих толкова, и това застояване ме убива просто не съм свикнала  ooooh!

nevbi, абсолютно същата история съм и аз! Нищо, още малко остана, после има да джиткаме с количките  Hug

Boubou, честит бебок! Да е жив и здрав! Много хубаво име сте му избрали в крайна сметка  Grinning Ако не се бъркам при теб имаше някаква веселба с имената, таткото предлагаше някакви типично английски? Или се бъркам?

Аз още не съм се спряла на име, ужас просто!

# 732
Честита радост на boubou   baby_neutral Какъв голям юнак, да е жив и здрав   bouquet
Стискам палци бързо да свикнете с кърменето, easy беше споделила много полезна информация 2-3 странички по-назад  smile3521

# 733
vremeto mi idva ve4e
v 38-ma sedmica navlqzoh
bebetata ritat i na bql svqt da se poqvqvat ve4e iskat preggo

# 734
Бубу, честит ти син Борис! Да е жив и здрав, да расте голям и силен! Страхотно име сте избрали!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт