Домакини - 2

• 31 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, Hug Heart Eyes метни на лични линк към блога... Може ли? newsm78

на кръстоПът
Има го и в профила ми!  Peace

# 136
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug

# 137
Ангелче,нзм защо,но се притесних за теб  Hug
Мари,сила,мила!колкото и банално да е...  bouquet

# 138
  • в сърцата на децата <3
bonbolina, радвам се, че някой мисли за мен  Embarassed  Hug
Нощни очи, единствения въпрос който имам в момента е много глупав. Гледах онлайн уроците по кърмене, но там всички мами са с размер С и нагоре. Моите в най-едрия си период (т.е. сега) го докарват на добре пълна чашка В. Та хич не ми е ясно как ще трябва да подам гърда на бебето, като те не са висящи... Ама как го обясних  Mr. Green Надявам се, че си ме разбрала  Hug

# 139
bonbolina, радвам се, че някой мисли за мен  Embarassed  Hug
Нощни очи, единствения въпрос който имам в момента е много глупав. Гледах онлайн уроците по кърмене, но там всички мами са с размер С и нагоре. Моите в най-едрия си период (т.е. сега) го докарват на добре пълна чашка В. Та хич не ми е ясно как ще трябва да подам гърда на бебето, като те не са висящи... Ама как го обясних  Mr. Green Надявам се, че си ме разбрала  Hug

Laughing Laughing Laughing И моите никога не са били висящи,също съм със скромен бщст,дори и бременна не порасна.Трябва да ти кажа че чадото много добре си я захапваше и сучеше.това не е никакъв проблем/големината/

# 140
  • в сърцата на децата <3
Абе имах аз едно подозрение, че ако е нещо специфично ще е обяснено, ама...  Laughing

# 141
  • планетата Земя
И аз и брат ми не сме кърмени и цял живот си носим последиците - аз съм с проблемен стомах от както се помня, а от 6 клас съм с гастрит (той до някъде е и от абсурдните диети на които съм винаги, но все пак).

Чак пък последици от некърмене  Shocked
Хубаво е да кърмиш,но не мисля,че ще има последици за детето,ако не кърмиш

С малки гърди даже е по-удобно кърменето.С големи подаваш,ама после така я държиш,онака я държиш,че иначе ще задушиш бебето

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 15:14 от Milena___

# 142
  • при късмета
Здравейте,
ужасно време е навън.
♥snow_angel♥ за кърменето ги тормози и натискай от болницата.На мен след питане на всички възможни смени, които се изредиха в неонатологията само една се опита да ми покаже и то на 5тия ден.От тези на които това им е дори задължение имаше реплики като:
"филми не сте ли гледали, че не знаете как става" и подобни:shock:Болницата е Тина Киркова.
Аз след бременноста качих два размера на сутиен и само там не свалих Rolling Eyes
Марѝ  Hug, съседския тормоз е ужас
Ох, Креми и при вас ли
Валенце как е положението при вас?

# 143
  • ул. "Мечтание"

Хич не ти е глупав въпроса!  Peace
В случая размера няма значение относно доброто засукване на гърдата! Mr. Green Може дори да се каже, че жените с по-малки гърди би могло да им е с една идея по-лесно, тъй като не се налага допълнително придържане на гърдата.

Скрит текст:
Тук можете да видите една чудесна поза за кърмене!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 144
  • в сърцата на децата <3
И аз и брат ми не сме кърмени и цял живот си носим последиците - аз съм с проблемен стомах от както се помня, а от 6 клас съм с гастрит (той до някъде е и от абсурдните диети на които съм винаги, но все пак).

Чак пък последици от некърмене  Shocked
Хубаво е да кърмиш,но не мисля,че ще има последици за детето,ако не кърмиш

С малки гърди даже е по-удобно кърменето.С големи подаваш,ама после така я държиш,онака я държиш,че иначе ще задушиш бебето
Съвсем си е възможно да е от синтетичните млека. Преди близо 30 години колко качествени и безопасни са били? И то проблема е основно при мен, защото брат ми са го хранили с биволско мляко (и за това сега е такъв добитък  Laughing) докато е получил непоносимост към лактоза... Но си е бил по-умен от мен де, не е искал никакво друго мляко освен биволското  Mr. Green
Надявам се, че бебето ми няма да е проклето като мен на нейната възраст  Laughing и ще си суче както трябва. Едно от основните неща, които ме колебаят дали да избера частна или държавна болница е това - етървата е раждала в Окръжна болница, малката упорито не е искала да суче и когато най-после е успяла да я "придума" дошла акушерката, стиснала бебчето за носа, за да пусне гърдата и го прибрала - казала ѝ "какво го мъчиш с тая кърма и без това гладно ще си остане"  Shocked  Май колкото повече наближава, толкова повече го мисля и се шашкам...

Нощни очи, това се казва ПОЗА!  hahaha

# 145
  • планетата Земя
когато най-после е успяла да я "придума" дошла акушерката, стиснала бебчето за носа, за да пусне гърдата и го прибрала - казала ѝ "какво го мъчиш с тая кърма и без това гладно ще си остане"  :shock

Малеееееееееее,извивам й ръката на такава на секундата.Веднага ще й се изясни израза-Разярена първескиня
Аз съм си за частна болница.Повече внимание,добро отношение,за кърменето са по-обяснителни.Мислила ли си да снесеш в Селената  Laughing

# 146
  • София
Ха
ха, добре се посмях с висящите гърди Joy!
Моите са едни такива висящи и гооолеми, тамън на чашка Е го докарвам. ама кърменето не ми спореше, то кво ти, направо имаше опасност да задуша бебето ако не си държа красотите и не ги подпирам! hahaha

# 147
  • Бургас
Малкият ми син е болен. Cry
Дойде си от училище и едва говореше.Започнал да повръща,но при напъните се наакал без да иска в гащите.Представете си какво е това за един седмокласник.Той има ужасни тикове и сега съвсем се тикоса.Ужас! В първия час влязла лекарката и предупредила,че има хепатит в училището и ако започнат да повръщат и ги болят коремите,да се наблюдават до 3 дни за пожълтяване на очите.През третия час на детето му призляло.Сега го наблюдавам за симптоми на хепатит и съм в ужас за него и малката.Яд ме е,че не ги ваксинирах.Имам приятелка в Глаксо и тя ми предложи,когато направи на нейните деца.Не стига,че му е лошо,но си е внушил,че е болен от тежка болест и не мога да го успокоя.Защо не го затвориха това училище до Коледа ами плашат децата? Sick
На цялата лудница поне свекървата бързо се изнесе като разбра,че е заразно.
Стискайте ми палци да се окаже "малкия дявол". Praynig

# 148
Стискайте ми палци да се окаже "малкия дявол". Praynig

Славче, дано!  Praynig

# 149
  • при късмета
Славче, дано не е хепатит PraynigВсички деца дето се разболяха наскоро тръгнаха с повръщане, моя също.Дано да е вируса дето върлува в момента,лошото на тая епидемия е,че е бактериялна и масово децата са на АБ.

Общи условия

Активация на акаунт