Домакини - 2

• 31 242
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ясно, ама много готвене пада, бре жени. На мен едно, на друг друго... Ще видя как да се справя. Аз се мъча с едни 7 до 8 кг. Не искам повече от това.
Преди няколко години, изяждах само по един банан на два дни. Не можех да се храня по ред причини. Бях стигнала до 56-57 кг. Направих и булимия на нервна почва. Грозна гледка, защото съм и висока 175 см. Не бих искала това да се повтаря, но и сега не се харесвам....окръглила съм  се, а и чувствам как ми тежи. Оф,....

И аз имам горе-долу толкова. Сега съм 67,500 кг  да сваля 7-9 килца няма да е зле. А и сега му е времето. таман към средата на май ще сме във формата.

# 631
  • София
Марче, аз като бях на 90ДД (хаха, това винаги ми и изглеждало като номер на сутиен  Joy) с

Много голям размер... Mr. Green
Абе голям, голям....колко да е голям! Айде да не пиша моят какъв номер е Crazy- не сутиен, ми палатка!

Е... имаш късмет, аз като нямам нищо Joy за мен ми е голям... Peace

# 632
  • София

Абе голям, голям....колко да е голям! Айде да не пиша моят какъв номер е Crazy- не сутиен, ми палатка!
hahaha Не мога да се поФаля с таквиз красоти Heart Eyes

# 633
  • София
Красотата понякога тежи Flutter....в случая двете красоти тежат много, да ви кажа Mr. Green.

# 634
  • ул. "Мечтание"
Аз съм даже с по-голям от цитирания - 100 ДД/Е.  Embarassed И на мен ми тежи, еле пък намирането на сутиени си е направо приключение в стил Индиана Джоунс.
Надам се малко да поотслабнат с другите ми прелести барабар и като/ако приключа с кърменето.  Crazy

# 635
  • София
Нощни очи, ти сега трябва да кърмиш, за теб диети няма за момента. Колко е детенцето, 6-7 месеца...
Сега отивам да си мятам колата на рамо и в ремонтилницата...ще се чуем по-късно и ще питам пак нещо относно диетата.  Аааааа, колко беше нова и хубавааааа... Mr. Green
Чао ви  Hug

# 636
Прочетох ви. Благодаря!  Hug
луничке,как е детето?
Това е сериозни нещо,но малките поне бързо се оправят.Ванко като малък беше ухапан от неизвестно насекомо,което според лекарката пръснало и отрова.Страшна картинка беше,но бързичко се оправи.
Кажи на госпожата да махнат това цвете.няма място там.Може и друго дете да го пипне и да пострада.Стискам ви палци да не го боли и да се възстанови!
Почива си сега. Окото му ми изглежда страшничко, надявам се до утре да е много по-добре. Praynig А цветето ще поискам да го изнесат от училището. Ще поискам да проверят добре какви точно зелении за красота си отглеждат още...
Ма14, да не съм чула да се оплакваш, че си била с повечко килца и години! Щом така ти се лепят младоците, значи не си хич за ожалване.  Mr. Green
За сутиени няма да говоря. Нищо не разбирам от номерация, сещайте се, що...  Joy

# 637
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, ти сега трябва да кърмиш, за теб диети няма за момента. Колко е детенцето, 6-7 месеца...

Аааа, кърменето не пречи на доброто хранене и на поддържането на стройна фигура!  Naughty Wink
Кърмачето ми ще стане на две години този месец. Simple Smile

# 638
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро Утро Mr. Green

Лун, дано не го боли детето и да премине леко. Hug И ги помешай в училището Mr. Green

Не я слушай Марчето... има фигура на балерина... Heart Eyes

# 639
  • UK
Каква тема сте подхванали само за номерации   Mr. Green Аз съм среден аршин  Joy
Нощни ти докога смяташ да се кърмите? По лентата виждам, че детенце е над годината вече newsm78
Май повечето сте минали или ще минавате на 90 дневната сега ще падне една размяна на рецепти hahaha Ама няма лошо, аз попивам бързо, кат индиго hahaha Обачеее няма да съм сред последователките ви, не си падам по такива изкуствени диетки, аз си спазвам мои си някакви уж даваха резултат преди години, ама да видим newsm78 сега как ще е Joy

# 640
  • ул. "Мечтание"
Плана минимум за кърменето беше две годинки. Смятам го за изпълнен, от там нататък - колкото време му душа сака!  Wink

# 641
  • UK
Лелееееее Нощни, ама много време ми се струва това newsm78 нали, не е само на кърма, обаче? Браво на вас Hug Аз си варя поредната доза зеленчуци на пара, моята вечеря  Mr. Green Да видим кога ли ще ми писнат и ще трябва да ги заменям с друго  Thinking Не мога да се сетя за салати, които да не ми омръзват Crossing Arms  Досега се морих с едно зеле с моркови и червено цвекло пак с моркови, ама омръзват бееее  Joy

# 642
  • Fort Worth, TX
Аз два дни правя салата с китайско зеле, моркови, домат, краставица, царевица и заливам със сос от майо, кисело мл. и чесънче.Моя приятелка слага и 1 консрва с риба тон и кубети.Става също много вкусна и приятна.Аз не я направих с рибата, щото имахме на едната вечер риба за основно.

# 643
Пфууу,огън сте!Не съм влизала от 3 дни и не мога да ви изчета.Забравих половината работи  Embarassed
Май не видях еклерите /рецептата им де/  newsm78
И аз имам да слабея,ама за сладичко питам  hahaha
Имам едни 10 кг,които не мога  да махна.Пробвах я миналата година 90 дд,но ми е ниско кръвното,кафе и безалкохолни не пия и сутрин с някой мижав банан и ми прималяваше.На няколко пъти да припадна.Уж не прекалявам с количествата,толкова ядях и преди да забременея,а кг-те са различни...Е,едно време не обичах сладко,сега не мога и ден без сладичко...

# 644
  • София
И аз сега като искаща да отслабне след купичка джолан с картофи похапнах си половин щоленче от 750 гр... Ама много искам да отслабна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пустата ми лакомия.

Сега яко наядена отивам на "курвенски" фитнес за първи път ... (имам предвид това FitCurves) Joy Joy Joy

После щА докладвам какво стана.  Peace

Луничке, стискам палци за момчето ти!!!

Общи условия

Активация на акаунт