Домакини - 2

• 31 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, момичета!

Големи приключения...

luna, много се надявам, че  нищо сериозно няма  на синът ти.

ma14, първи път казваш, а.. Wink, пожелавам ти да е последен Peace

vio, предполагам, че повечето от нас знаят какво да правят и как да отслабват, ама нямам никаква воля, а понякога и желание... обичам сладко, тестено, тортички... Ама все пак благодаря  bouquet

Мари, с теб съм  Hug

# 616
  • UK
Здравейте!
Чета, че големи приключения сте имали вие  Joy МА14  бравос бе, за първи път и с младок  Mr. Green Шегата настрана , ама хубаво нещо си е Каското Grinning
Луна дано не  енещо сериозно, учителката не знае ли какво е цветето, то детето мноУ е обърнало внимание на вида Thinking Миенка и мойто мъж така след обилната вечеря към 10.00-11.00 следва втора тоя път със сладкиши, вчера стоически устоях на едни локумки Mr. Green Ма то ги близа, че ги гриза, че са облизва ooooh! малийййй ,полудех ви казвам  Joy

# 617
Целият горен слой епител ерозирал - като съм притеснена и не чувам нищо. Само това запомних. Ще лежи в къщи днес. Училището ще почака. Хубавото е, че ще се възстанови - така каза очната лекарка.  Ще слагам капки и гел, ще походи с превръзка на окото като някой пират и дано за рождения ден да му се е разминало...
Хубав ден!
Аз отивам за моркови, че да пие фреш, белким спомогне за по-бързо заздравяване.

# 618
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи дъщеря ми минава през различни периоди на хранене и много чете за различните видове диети( като режим на хранене) и ми каза, че учените са установили ,че вегетарианците живеят по-дълго от веганите заради консумацията на млечни продукти. Не е лудост това което правиш, просто си човек които е загрижен за здравето си и постъпва умено,като  действа в тази насока,не само да си мечтае да бъде слаб и здрав.

Само си се закачам за твоя коментар, не че не съм съгласна с него!  Mr. Green
Не гоня дълъг живот. Crazy За мен подобни сравнения са спекулации. Както и "великата" нужда от месо. Хората са различни и имат различни нужди. Има такива, които се нуждаят от месо и млечни, или от повече протеини. Има такива, като мен, които чудесно виреят без никаква животинска храна и имат нужда от повече въгрехидрати, има такива, които могат да живеят само на плодове или изцяло на сурова храна. Нещата са изключително индивидуални и много зависят и от географското наследство. Не е лесно да си веган в Аляска или Сибир!  Mr. Green

vio, хубави идейки!  Peace Това за салата задължително го правя. Но ям първо само салатата, така ефекта е по-добър. Често ми се случва въобще да не стигам до "същинското" ядене. Crazy Също бавното дъвкане е много сполучливо за коригиране на количествата. Отделно, че за себе си открих, че нещата си променят вкуса. Неща, които са ми невероятно вкуси, ако ги излапам бързо, ми стават много неприятни на вкус, ако ги изям бавно и внимателно. Така много лесно преди време изхвърлих от менюто си доста боклюци. За първи път го забелязах с един кроасан. Едно време много обичах, но като започнах да ги ям бавно  Sick Sick Sick

ma14, кофти случка!

Аз две зими поред си имам зимни приключения. Пътувала съм по време дето никой неще да пътува. Ама какво да се прави, налага се някой път. Миналата година в най-големия сняг ходих даси прибирам мъжа от града. Беше голямо приключение, два часа ми отне за път дето е 30 минути в нормални условия, през повечето време почти нищо не виждах - замразени стъкла, сняг, виелица, не  смеех да спра да си изчстържа стъкла, че може после да не мога да тръгна.  Crazy
Пък зимата когато бях бременна с големия го направихме 12-13 часа Казанлък-София. Отдето минехме и затваряха след нас пътищата, на магистралата карахме с 30... Ех... Приключения... Сега си се чудя на акъла ко съм се забила вкъщи като някоя монахина, никъде не ходя, освен до града и до баща ми.... ooooh! Crossing Arms

luna Praynig Praynig Praynig

Хубав и слънчев ден от мен!
Аз мисля да му ударя една снежна разходка с малкия.  Grinning

# 619
  • UK
Имате ли сняг? Тука тази сутрин ставам и пак лекинко ние поръсило снежеца, също като вчера ама през деня се разтопи Crossing Arms За снежни разходки, аз много обичам, ама трябва с детенце или мъжа и в горичка някъде, а най-добре е на планина, не съм ходила отдавна, а и кат гхледам скоро няма ми се усмихне щастието ooooh! Какво да се прави, като сме си подредили живота по приоритети Joy
Луна Hug звучи кофти, но дано се оправи бързо! Заюо само от моркови, сега има цитруси, направи му фреш от грейфрут и портокал в комбинация или поотделно, мандарина също може да правиш или киви, става превъзходно и с много витамин Ц Hug

# 620
  • при късмета
Здравейте дами,
luna, дано всичко да мине бързо.
ma14, неприятно, но щом е само откачена броня, не е страшно.
Миналата година първия работен ден, един се вряза в нас без спирачен път, багажника на колата изчезна.2 месеца бяхме без кола в най-голямия сняг докато я оправят.
Аз пак съм в невъзможно състояние от пуста мигрена, взех си дрогичката и сега отивам да да си пъхна единственото отворено око под някоя завивка, на тъмно.

# 621
  • София
Ех, Луне, много неприятно, но ще мине и това! Така са децата.

Чета приключения за спрели момци в задницата на съфорумка и се хиля, хиля...дай Боже всекиму дет се вика! Laughing

Аз с нищо не мога се похваля- търча по цял ден и мръзна, а и това време не е с мен, значи. Цяла ваканция не валя, да се напързалят децата, сега ще ми вали. И така разстоянието Люлин- Гео Милев с градски транспорт два пъти дневно лекичко ме поизморява...ама не е сефте.
 Диети, диети....аз писах колко съм доволна от 90-дневната преди три години, свалих много кила, върнах си само 2-3 от всички 15-16 или там колкото бях свалила. Обаче пробвах я пак два пъти за по седмица, не свалях въобще, даже качих...и се поотказах. От вчера пак се опитвам, ще видим.

# 622
  • Бургас
луничке,как е детето?
Това е сериозни нещо,но малките поне бързо се оправят.Ванко като малък беше ухапан от неизвестно насекомо,което според лекарката пръснало и отрова.Страшна картинка беше,но бързичко се оправи.
Кажи на госпожата да махнат това цвете.няма място там.Може и друго дете да го пипне и да пострада.Стискам ви палци да не го боли и да се възстанови!

# 623
  • София

Чета приключения за спрели момци в задницата на съфорумка и се хиля, хиля...дай Боже всекиму дет се вика! Laughing

Е, сега та убих... Laughing  Heart Eyes
Добро утро!  Hug
Луне, това ще мине, не се притеснявай. Така са децата.  Hug
Сега да питам за тази диета - 90 дневната. Вие като я правите, как се справяте с готвенето, и приготвянето на храна за всички в семейството. Готвите различно за вас и другите или...Аз я четох и разглеждах и това ми е трудно да разделям храната. Стигнах до убеждението, че аз трябва да се храня в близкото ресторантче, а домашните вкъщи. Не, че имам нещо против, но няма да мога всеки ден да вървя там и да се храня. Дайте малко разяснения по въпроса.
Мари...къде си  Hug

# 624
  • София
Що ше ме биеш, Марче, кво лошо казАх! Laughing
Ми готвенето- ей на днес  съм на белтъци и затова за вечеря ще правя кюфтета във фурната и картофена салата.  Аз ще ям само кюфтета, нека ми е зле! А сега за обяд си направих малко шунка запечена отгоре с кашкавалче. аз противно на правилата и първия път като я правих не съм яла едно и също за обяд и за вечеря.  Утре съм на варива и снощи готвих боб, който наобяд днес ще го ядат децата, а остатъка- аз утре. Да ти кажа не е сложно. Просто когато готвиш нщо , което не ти е за деня- не ядеш Mr. Green. При въглехидратите набивах сладкиши примерно  Flutter. И малко хляб да кажем с мармалад.

# 625
  • ул. "Мечтание"
Марче, аз като бях на 90ДД (хаха, това винаги ми и изглеждало като номер на сутиен  Joy) си готвех общо за всички. Евентуално нещо допълнително за домашните, ако ми дойде музата. Peace
Те бяха доволни, защото като дръпнахме чертата се оказа, че докато бях на тая диета започнахме да се храним по-разнообразно, отколкото преди това.  Grinning

# 626
  • София
ma14, и аз се насочих към 90-дневна.  Не знам как ще готвя... аз по-принцип, като се преместихме съм объркана с готвенето...

Малкия не яде нищо. Готвенето за него е пържена филийка с яйце или палачинка. Иначе яде пастички, какао с мляко пие, някой път може да изяде 1-2 крилца, яде банани и ягоди със сметана  и кисело мляко. Това ни е менюто. Сокове не пие никакви и засега няма начин да го накарам...

Голямата вечер след училище пие бананов шейк, сутрин пие какао, преди да тръгне яде боб, спагети, ориз по-китайски, руска салат, палачинка, печени картофи..., ако тези неща няма яде сандвич и тръгва. какво яде в гимназията не я знам. Яде още някои сладкиши, приготвени от мен, пилешки крилца или кълки и някоя пържолка. Сокове също не пие, най-скоро започна да пие фрешове от портокал. От плодовете яде само малини, ягоди, банани и мандарини. По-някога може да хапне ананас или портокал... От ябълките и кивита има алергия...

Мъжът ми яде всичко, само да е вкусно приготвено и красиво поднесено..., но сега готвя практически за двама.... не улучвам количествата и се ядосвам...

Може би, ако съвместя по някакъв начин режимните продукти от диетата + малко месце за мъжът ми...

# 627
  • София
Ясно, ама много готвене пада, бре жени. На мен едно, на друг друго... Ще видя как да се справя. Аз се мъча с едни 7 до 8 кг. Не искам повече от това.
Преди няколко години, изяждах само по един банан на два дни. Не можех да се храня по ред причини. Бях стигнала до 56-57 кг. Направих и булимия на нервна почва. Грозна гледка, защото съм и висока 175 см. Не бих искала това да се повтаря, но и сега не се харесвам....окръглила съм  се, а и чувствам как ми тежи. Оф,....

# 628
  • София
Марче, аз като бях на 90ДД (хаха, това винаги ми и изглеждало като номер на сутиен  Joy) с

Много голям размер... Mr. Green

# 629
  • София
Марче, аз като бях на 90ДД (хаха, това винаги ми и изглеждало като номер на сутиен  Joy) с

Много голям размер... Mr. Green
Абе голям, голям....колко да е голям! Айде да не пиша моят какъв номер е Crazy- не сутиен, ми палатка!

Общи условия

Активация на акаунт