Kontesa Kokona, стискам палци всичко да е наред и бързичко да оздравявате!
GI - също!
Мен ме е хванала една "сънна" болест - нямам наспиване последните 4-5 дена. Сигурно спя по поне 16 часа на денонощие и... Пак ми се спи. Може да е страничен ефект от спирането на кафето. Днес се изкуших с едно зелено чайче - трябва да се поободря малко, че както не става за излизане и само вътре в тоя наш "палат" 30 и малко квадрата... Започвам да издивявам вече. Само спане и ядене
Малката не спира да рита. Така както преди 2 дена беше кротнала и почти не шаваше, сега имам чувството, че ще ми избие я ребро, я бъбрек...
Още малко и да излиза вече. Пък и да нямам оправдание за растящото ми Д. Сега каквото и да хвана като режим отива по дяволите максимум на третата седмица - като не свалям и нямам стимул
Вече даже съм си заплюла фитнес близо до нас. Остава татенцето да си изпълни обещанието да гледа бебораната по 1-2 часа да мога да ходя и ще е супер. Хайде усмихнете се!!! Може и да вали сняг и да духа, и да е студено, но идва Коледа!!! Каква Коледа ще е ако е топло?!? Гушки за всички

Не знам точно тогава дали ще имаме възможност за частна клиника, за това проучвам въпроса с държавните. Вчера изчетох темите за ОБ и св. Георги и нещото, което ме изуми, е че НЕ слагат упойка
Аз където и да раждам не мисля да си "избирам" екип, просто няма лекар, на който да мога да се доверя напълно, така че ще е който ми се падне. Пишеш, че първите ти три раждания са леки, без усложнения и без лошо отношение. Какво те накара да платиш последния път? Ще съм ти много благодарна ако имаш възможност да ми отговориш. 

. Притесних се с тая жълтеница0 дето и тук четох0 като реших, че съм болна, ама никой не може да ме убеди в противното ви казвам.