Осиновяване от ЕДИН родител-Д-р Кънева е осиновила САМА ЧЕТИРИ деца!

• 4 714
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Погледнете нещата от друг ъгъл. Тази жена кога има време за 4 деца. newsm78 Аз с едно едвам намирам сили да се занимавам вечер, скапана от ежедневните глупости, с които се налага да се занимавам, за да си вадя хляба, а 4...Кога общува с тях, кога ги пере, готви и т.н. Аз защото съм прагматик по душа и някакси не мога да си го представя чисто битово.

# 16
Погледнете нещата от друг ъгъл. Тази жена кога има време за 4 деца. newsm78 Аз с едно едвам намирам сили да се занимавам вечер, скапана от ежедневните глупости, с които се налага да се занимавам, за да си вадя хляба, а 4...Кога общува с тях, кога ги пере, готви и т.н. Аз защото съм прагматик по душа и някакси не мога да си го представя чисто битово.

Ами никой не може да ни отговори на този въпрос, освен самата жена.  Ние можем само да предполагаме и гадаем. Но вероятно ще сме далеч от истината.
 Верно че с нейната професия и ангажираност, според мен, има малко време за децата. Но може да си има хора, които й помагат-братя сестри роднини, възрастни родители и т.н.
 Аз пък не мога да си представя чисто финансово как свързва двата края.

# 17
Ще ти кажа - омръзнаха ми метани, поклони, героизми и сълзи и сополи, относно живота на хората.

Щом причината е само в това, решението е много простичко - като видиш метан и подминаваш.  Grinning
Това последното, че "сме" щели да изгоним от форума някого вероятно включва и мен Simple Smile. Е, никого не ща да гоня. И надали по този начин някой може да се почувства подгонен.

По темата: жената явно успява някак, как е друг въпрос. Това, че аз не бих се справила не значи, че тази дама не може.  Социалните се грижат да проведярават дали тези деца са обгрижвани достатъчно. Аз се радвам, че четири деца имат дом и са обичани.

# 18
Добре е от време на време на хора, като тази жена да отдаваме нужното внимание поне с някоя статия, тъй като на всички ни е ясно, че държавата не прави необходимото за многодетните майки. Ама да не обръщаме темата на политиканстване.
И на мен нещо не ми се връзва математиката - финансово и времево. Но явно си е намерила жената начин да свърже двата края.

# 19
Гледам снимката на жената - харесва ми. Хубаво, добро и усмихнато лице. Осиновила е едно, взела и братчетата и сестричетата. Много се радвам за децата - ще им е добре при нея, с тази доброта и състрадание, които видимо носи в себе си.

Въобще не искам да се бъркам в работите на жената - как се справя с времето или парите. И ми е противна тази българска черта. Сигурно като баба ми, която е отгледала 4 прекрасни деца и не е имала мно-о-го време за всяко едно поотделно. Пораснали са самостоятелни, добри, отзивчиви и работливи хора, на свой ред всички създали сплотени  и дружни семейства. Живели са много бедно, не са били от "заможните"...

Желая й успех, сили и здраве!

# 20
Ми, добре мама Ира, преди да изкореня противната българска черта да се бъркам в работите на хората, само ще кажа, че не обсъждам въпросната жени и ми е все тая колко деца е осиновила /нейна си работа/, а по-скоро възможността да бъдеш пълноценен родител на 4 деца.
Е, тя сигурно може...и се очаква да кажем "браво" явно. Еми - браво!

# 21
Сисле, най-малко теб искам да засегна или да се карам с теб - знаеш, че те обичам  Hug  Peace

Спомних си един твой пост към Дар с възторга как се справя и смисъла беше с "браво". Защо да не кажем "браво!" всъщност? Осъзнато взето решение, справя се явно жената с цели четири! Какво й струва не знам, защото и аз като сам осиновител се бутам и бъхтя като теб.. И знаеш ли как ме мъчи мисълта, че Анди някъде там има братя и сестри, които може би са захвърлени в домове...

Както и да е - желая й успех!

# 22
Мама Ира и аз понякога сама изненадвам себе си за нещата, от които се дразня. Извини ме, ако съм била груба, но то е от възрастта, не съм си пила Феминора скоро Mr. Green
И именно защото знам колко трудно е да гледаш сам дете, съм скептична как може да се изгради пълноценна връзка с цели 4 деца. 4 деца! Сигурно жената е факир, пък аз толкова си мога, не знам newsm78 Браво на нея!
Ето, казах го, днес не съм толкова нервна Мама Ира Hug

# 23
Сисле  Hug

Много им треперим на нашите тайфунчета с теб - нерви не остават. Вярно, че той моят е енергичен като за трима Mr. Green
Но да ти кажа с порастването на децата остава повечко време за разни неща  Party, но пък силите и енергията ни пропорционално намаляват Mr. Green   Joy с времето.

Тъй че за мен е късно вече, но ти все пак имаш шанса да помислиш за второ... :lol:newsm48

# 24
mama-Ira, никога не е късно мила  Heart Eyes Моята голямата така ми отговори, като излезнах с довода, че е късно вече

Общи условия

Активация на акаунт