Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Ханна, много ти благодаря! Hug

# 91
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Търся детски чорапогащник от микрофибър, който е ватиран от вътрешната страна.

аз взех от Кауфланд / миналата седмица / за 4.40лв, много плътен и мекичък Peace

Имаше ли и за 3 годишен момък?

# 92
  • Пловдив
Трябват ми координати за фризьорски салон, около хотел Империал. Става въпрос за приятелки от друга тема във форума, които ще празнуват Нова година в хотела. Искат да си направят изсушаване  на 31.12.

Има няколко,ама нямам телефоните...останала ми е визитка само на 1,който е м/у Строителния и ТОХА - 0876/513 479 Арх.К.Петков 62,студио Диаблес.
Благодаря!

И още един/сега го записах Laughing/,който е точно до вратат на градината на хотела,но не е лукс...0895/305 141 Салон Ваня.

# 93
  • Пловдив
 Mr. Green Още една питанка  Blush
Някъде продават ли се подобни мъниста за коса - закопчаващи се
Скрит текст:
Като дете имах такива, но от тогава не съм срещала newsm78

# 94
Здравейте и от мен! Търся детски чорапогащник от микрофибър, който е ватиран от вътрешната страна.
аз взех от Кауфланд / миналата седмица / за 4.40лв, много плътен и мекичък Peace
Имаше ли и за 3 годишен момък?

въобще не обърнах внимание Embarassedзащото гледах за 7 годишен такъв Wink
иначе тази седмица беше пробна за чорапогащника, резултат- топли крачета, много съм доволна Wink
п.п. прах го на 60С -не се сви!!!

# 95
Засега само запис да не ви изпусна.

# 96
  • на село
Препоръчайте ми къде да направя коледни календари  Hug

# 97
Мойри, а от микрофибър ли са или обикновен плетен термо чорапогащник? Защото търся микрофибър от вътрешната страна мек и ватиран.[

# 98
Хоп-троп и аз тук  Peace

# 99
  • Пловдив
Да се изкажа за пиците и доставката.
Между Пикантино, Златната круша, Ориджинале и Верди най-много ми допадат тези в Пикантино. Доставката е 2,50 и идват в рамките на час, топли.
В Ориджинале и Верди малко се поизложиха - поръчваме Калцоне, но отворена и без магзданоз, те ни носят Калцоне затворено и с магданоз. Смениха я, обаче тъпа работа, докато изчакаме новата пица, старите изстинаха. А не върви ние да седнем да ядем, а приятелят ни, който е с претенциите, да седи и да ни гледа.
В Тоусти пиците не са скъпи и стават, обаче са малко тип домашни,  питка с каквото е имало в хладилника, не са точно италианска пица.

# 100
  • Пловдив
Да се изкажа за пиците и доставката.
Между Пикантино, Златната круша, Ориджинале и Верди най-много ми допадат тези в Пикантино. Доставката е 2,50 и идват в рамките на час, топли.
В Ориджинале и Верди малко се поизложиха - поръчваме Калцоне, но отворена и без магзданоз, те ни носят Калцоне затворено и с магданоз. Смениха я, обаче тъпа работа, докато изчакаме новата пица, старите изстинаха. А не върви ние да седнем да ядем, а приятелят ни, който е с претенциите, да седи и да ни гледа.
В Тоусти пиците не са скъпи и стават, обаче са малко тип домашни,  питка с каквото е имало в хладилника, не са точно италианска пица.

А какви са цените в Пикантино?На сайта нямат посочени...

# 101
Препоръчайте ми къде да направя коледни календари  Hug

В миналата тема споменах, че си отпечатвах календарите тук: http://www.dedal-copy.com/

# 102
  • Майничка
Търся си подправка за меденки. В Лекси или в Карфур маркет до Гранд, дали има? Thinking
Комбинирана? Канела и карамфил има навсякъде

# 103
Мойри, а от микрофибър ли са или обикновен плетен термо чорапогащник? Защото търся микрофибър от вътрешната страна мек и ватиран.[

да Peace

# 104
  • До хладилника, който обичам
Къде в Пловдив мога да си намеря 12-15 празни еднакви кутии за обувки Thinking Питах в 2 магазина за обувки от тези с обувки по 5-10 лв, т.е. най-вървежните, нямат.

А обувки за едно слагане намерих в магазина за обувки по 10 лв до Гранда. Имаха достатъчно изобилен избор, за да си хареса моето дете - и да ги харесам и аз Crazy

Общи условия

Активация на акаунт