Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
sivila ,мога само да ти се радвам на етнусиазма и вярата,че скъпите и маркови неща са винаги с добро качество........Мога да ти кажа,че с такива съм преживявала най-големите си разочарования......и усещането,че си прекаран е още по-завършено/затова вече само от чужбина,че и по-евтино излиза/.....
Извинявам се и аз за спам-а.Надявам се,че Бенита ще получи адекватно отношение и ще си носи ботушите със здраве!

# 736
         *Люба* , напротив, голямо е значението както на фирмата-производител,така и на цената на стоката, Peace. Купувайте си маркови и скъпи неща и оплакванията от качеството ще са по-малко, също и нерви ще си спестите, Peace
     Мисля,че достатъчно оспамихме тук, темата е друга, аз приключвам с прословутите ботуши!!!
Имах подобен проблем точно от "марково и качествено" нещо  Peace Така, че не е гаранция когато си закупиш нещо с тези критерий, че ще излезе читаво.

# 737
# 738
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря  форма за пай с отделящо се дъно   newsm78 (не знам как се вмъква снимка, да покажа   Embarassed)

Купувала съм такава от Джъмбо няколко пъти.

Miraluba   bouquet! Сигурна ли си, че става дума за форма за пай ? (от тези, плитките, къдрави по края , нещо подобно като за пица, тъмни, тефлонови). Защото аз виждам често от тези високите за торта, откопчаващи се отстрани, но те не са тези, които търся.....

# 739
  • Пловдив
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря  форма за пай с отделящо се дъно   newsm78 (не знам как се вмъква снимка, да покажа   Embarassed)

Купувала съм такава от Джъмбо няколко пъти.

Miraluba   bouquet! Сигурна ли си, че става дума за форма за пай ? (от тези, плитките, къдрави по края , нещо подобно като за пица, тъмни, тефлонови). Защото аз виждам често от тези високите за торта, откопчаващи се отстрани, но те не са тези, които търся.....

Подвела съм те, наистина.
Представих си точно тази - със странично закопчаване и падащо дъно.

# 740
  • Пловдив
Момичетам, от къде мога да купя мъжки слип или боксерки със Супермен, нещо от сорта http://www.natamno.com/products/%D0%91%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9E-% … --SUPERMAN-1.html ?

# 741
  • Пловдив
Момичетам, от къде мога да купя мъжки слип или боксерки със Супермен, нещо от сорта http://www.natamno.com/products/%D0%91%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9E-% … --SUPERMAN-1.html ?

# 742
  • Пловдив
Момичета,

За рождения ден на детето ми искам да наема подходящо помещение, което е оборудвано за деца, но да не е типичния детски център, където почти целия празник, заедно с менюто и аниматора са предварително програмирани. Нужно ми е само подходящо пространство - идеално би било частна детска градина, която да наема като помещение само за няколко часа, но повечето май не го практикуват това. Идеи?

# 743
  • Пловдив
Момичета,

За рождения ден на детето ми искам да наема подходящо помещение, което е оборудвано за деца, но да не е типичния детски център, където почти целия празник, заедно с менюто и аниматора са предварително програмирани. Нужно ми е само подходящо пространство - идеално би било частна детска градина, която да наема като помещение само за няколко часа, но повечето май не го практикуват това. Идеи?

Мисля,че може да се наеме само зала в детски център Миро в Кичука.Трябва да питаш.
Имаме нова тема.Включи се в нея

Общи условия

Активация на акаунт