Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 153
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя малко аквариумче, от тези сверичките, с рибка?
Зоомания - на М.Луиза срещу Папараци.

# 136
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета   bouquet

# 137
Довечера в мола ще има нощно пазаруване.Чудя се изобщо има ли смисъл да ходим?Всички стоки ли са с отстъпка или само определени артикули? newsm78

# 138
Има ли форумна тема за размяна/продажба на дрехи, но не детски?
Купих една тениска на баща ми, но не му стана, отидох да я сменя и пак не му стана... сега си стои вкъщи, не е носена изобщо, а е качествена (OVS). Не ми се иска да си правя регистрация в "Продавалник" само за една тениска.

# 139
Довечера в мола ще има нощно пазаруване.Чудя се изобщо има ли смисъл да ходим?Всички стоки ли са с отстъпка или само определени артикули? newsm78
И аз много се чудя. Имам чувството, че намаленията ще бъдат доста мизерни и все на нежелани стоки ( обикновено така става)  Tired, но съм сигурна, че миналата година пак имаше нощно пазаруване, затова ако някой е присъствал, нека да сподели как е протекло и има ли смисъл да се ходи, защото на мен ми е доста далече и не искам да се разкарвам излишно  Naughty

# 140
  • Пловдив
Някой да ли ходи в новия Тракия Плаза с/у Форума в новата кооперация е някъде...Търговски център ли е?

# 141
По повод Нощното пазаруване,ходих на предишното,но тогава си течаха намаления,просто имаше допълнителни и на определени артикули! Раздаваха коктейли хихихи,та пих 2 и взех някой неща,но сега май ще са повече магазини,може да има по-интересни неща!Покрай Тракия Плаза минах и видях,че има Майорал и Тон-Бонбон,това обяснява красивата заря преди 3 вечери!   

# 142
Здравейте,
Търся обувки Рихтер за прохождащите ми момиченца. Знаете ли дали в Пловдив се предлагат обувки на тази марка?

# 143
  • Пловдив
Момичета, нахлувам с необичайно питане: издирвам денатуриран спирт/гел. Имате ли идеи къде в Пловдив мога да намеря?
 Hug

# 144
  • Пловдив
Потвърждавам,че в Кауфланд има детски микрофибърни,подплатени чорапогащници.Никога не съм ползвала за малката.Взех един за проба
Също на паркинга продават елхички в саксии-25 лв,плюс отрязани борчета.Някои питаше.Става въпрос за този в Кичука

# 145
Някой да ли ходи в новия Тракия Плаза с/у Форума в новата кооперация е някъде...Търговски център ли е?
Ходихме на откриването- търговски център е. Има магазини, детски център и т.н. Много красиво направен е- след 10 дни ще празнуваме там рожден ден на дъщеря ни, нямам търпение да го посетим отново!  Heart Eyes

# 146
Ние ходихме вчера в Тракия плаза,още почти нищо не беше отворено,дори подземният паркинг беше затворен.Очаквахме повече от италианската уличка,за която толкова се пишеше...
Все пак ще отидем в мола тази вечер,може пък да харесам нещо Wink

# 147
Ходихме на откриването- търговски център е. Има магазини, детски център и т.н. Много красиво направен е- след 10 дни ще празнуваме там рожден ден на дъщеря ни, нямам търпение да го посетим отново!  Heart Eyes

Mrs S,ще чакам да пишеш как е минал РД,тъй като живот и здраве и аз смятам догодина там да празнуваме РД на дъщеря ми  Peace Laughing

# 148
# 149
  • в обкръжаващия ме хаос
Mrs S, би ли ми казала дали ти се е сторило подходящо за празнуване на РД на по-голямо дете? Прочетох, че ще има зала за дискотеки, но аз се интересувам за сина, който ми скоро ще става на 10 и не желае дискотечно парти.

Общи условия

Активация на акаунт