Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ако ти трябва очен лекар мога да ти препоръчам Д-р Аврамова-има денонощен частен кабинет 0888 501922

# 361
  • Пловдив
MilenaD, SINEICKA    bouquet

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 16:03 от Ket_G

# 362
Момичета, виждали ли сте някъде промоция на филтри за кани Аквафор
В Лекси са по 3-4 лв  newsm78 Нещо такова.

# 363
Момичета, може ли някой да ми препоръча от къде да вземем хубав мъжки шал плътен, може и със шапка.
Отговорили ти са вече за шапкарницата на Антим І. Вчера бях там, имаше шалове и комплекти, обаче са им високи цените.

# 364
Търся бели мъжки рипсени потници на фирма  "Таня" , в магазинчето от което си пазарувам  свършили.

Ако не се лъжа, на бул. Дунав в Кършияка, точно на отбивката за Френската гимназия, има една къщичка - продават бельо и пижами на тази фирма. Къщичката си е тяхна, фирмен магазин на едро и дребно.

# 365
  • Пловдив
На бул.6.09 срещу Областната управа има магазин за бельо и в четвъртък имаше рипсени потници на фирма Таня.Чудех се дали да купя на съпруга такива,но накрая взех гладки памучни.

# 366
Търся готова смес за градинарски хляб на фирма "Техра". Днес обиколих всички големи вериги- Била, Карфур, Метро, Кауфланд, Лекси, Триумф, Пени и никъде не го открих. Единствено в Била имаше брашно на "Техра", но не и това което търся. Някой случайно виждал ли някъде? Весели Празници!!! 

# 367
  • Пловдив
В МОЛ Галерия има дядо Коледа, Снежанка и шейна.
Къде мога да намеря памучни мъжки носни кърпи? Питах в магазини за ризи и вратовръзки - нямат.

# 368
Къде мога да купя готова баница с късмети?

# 369
Някой знае ли дали днес такситата ще работят на нормални цени,или ще са двойни и тройни?

# 370
  • Пловдив
Къде мога да купя готова баница с късмети?

Готова с късмети не знам.Но в кауфланд предлагат готови,изпечени.Може да й добавиш само късметите

Къде мога да намеря памучни мъжки носни кърпи? Питах в магазини за ризи и вратовръзки - нямат.

Във Вис Виталис съм виждала.Водят ги за бебета,но си изглеждат като мъжки кърпи-същия размер,памучни,със същите шарки.Дядо ми едно време ползваше такива и на вид са същите.

# 371
Мерси,  ♥Elfita♥!

# 372

Къде мога да намеря памучни мъжки носни кърпи?

По магазините за домашни потреби/бившите левчета/ има. Между изкуствените се намират и памучни.

# 373
  • Пловдив

Търсиш ги на хляба.Там са им фурните и отпред изнасят готовите баници.Вкусни са.Тиквеникът също им е вкусен.

# 374
  • Пловдив
Да знаете дежурен стоматологичен кабинет сега? Май няма да мога да изтърпя. Освен това някой ползвал ли е кабинета в Мол Пловдив и дали ще работят тези дни?

Общи условия

Активация на акаунт