Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
razel_dazel
Поръчвам от аптеки 36.6.Разтвор за инхалации,пласмасови ампули по 10 мл на Braun.Изглеждат така

Често имат в наличност.Предполагам може от всяка аптека да поръчаш

# 421
  • Пловдив
♥Elfita♥  Hug  Hug   bouquet

# 422
Тези са най-удобни. Ако ги няма - банка и след 3-4 дена я изхвърлям. Като цена излиза същото, особено ако правите по 3-4 инхалации на ден, защото тези контейнерчета са за еднократно ползване. Снощи купих от Маловица и бяха около 40 ст/бр, банката е към 1,50 и ще ти покрие 10-12 инхалации.
Но ако правите една на ден, малките дозички са по-изгодни.

# 423
  • Пловдив
Търся къде можем да занесем за ремонт бебефон Motorola MBP36 , изгуби му се звука. Звънях в сервиза на марката, но там само телефони поправяли...   Tired

И  още нещо - от къде мога да си закупя хубава постелка/шалте за йога?

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 10:10 от aH~

# 424
Здравейте момичета.
Аз не съм от Пловдив, и имам едни въпрос - знаете ли дали в неделя 30.12. би могла да работи някоя болница или частна клиника, която да направи рентген на нос.
Става въпрос за сина ми, на кого искам да направя снимка евентуално дали има/няма синузит.
Трудно ми е идването в работен ден, но пък ако се наложи..... Tired

# 425
  • Пловдив
Шайн    bouquet

Svetlana_ , една година по Великден съм правила спешно снимка на бял дроб в Медикус Алфа, но цената беше двойна. Рентгенологът бил на повикване, пък било и почивен ден....., но тогава нямаше друга алтернатива. Иначе провери в Каспела. Рентгенът там е дигитален, снимките стават за минути, но това в работен ден, за почивните не знам как стои въпросът.  Peace

# 426
Отново се нуждая от вашата помощ  Simple Smile Вчера търсих да закупя за малката бели ботуши или боти 22-23 номер в Барт, Форум и Гранд. Къде мога да намеря такива ботуши, ако знаете?

# 427
razel_dazel , благодаря ти   bouquet
В Медикус Алфа вече питах, и ми казаха, че е само на повикване - както спомена  Peace
Опитвам се да се свържа с Каспела, за сега нещо не успявам - не си вдигат телефоните   Laughing

# 428
  • Пловдив
Отново се нуждая от вашата помощ  Simple Smile Вчера търсих да закупя за малката бели ботуши или боти 22-23 номер в Барт, Форум и Гранд. Къде мога да намеря такива ботуши, ако знаете?

Бели ботуши купих преди 2 месеца от МатСтар. Имаха и боти. Но да ти кажа, не знам дали ще имат 22-23 номер. Ние сме по голям номер и за това не знам от малките номера. Но ако ти е близо и удобно може да разгледаш.

# 429
  • Пловдив
Отново се нуждая от вашата помощ  Simple Smile Вчера търсих да закупя за малката бели ботуши или боти 22-23 номер в Барт, Форум и Гранд. Къде мога да намеря такива ботуши, ако знаете?

По малките магазинчета за евтини китайски обувки.По кварталите ги има.Има и в Илиенци.Левия вход,почти веднага в ляво се пада.Вижда се.
Учудвам се,че в Барт нямат.

# 430
Търся къде можем да занесем за ремонт бебефон Motorola MBP36 , изгуби му се звука. Звънях в сервиза на марката, но там само телефони поправяли...   Tired...?

Едно момче ремонтира Нокиа,виждала съм и радиостанции да поправя,може да опитате там. Сервизчето му е под един блок на Руски- идвайки по Руски в посока от Марица към Гарата  след кръстовището с 6 септември,,първата пряка вдясно -това е една сляпа уличка,преди Д.Николаев и преди хотел Експо.  Там под големия блок вдясно  има табелка Нокиа.Съвестно момче е,добре си върши работата.

# 431
Здравейте, можете ли да ми препоръчате магазин за мъжки часовници. Цените да не са много надути.

# 432
Проверих и в Кауфланд на МатСтар, но нямат. Ще проверя и в Илиянци, иначе не знам къде има малки магазинчета за китайски обувки. Елфита, може ли да ми кажеш горе-долу къде се намират тези магазини да ги имам предвид?

# 433
  • Пловдив
ragazza84, за китайски магазин с голям избор на обувки сега се сещам-във Форума в Тракия.

# 434
  • Бургас
Здравейте момичета! Весели празници!
Влизам в темата ви, за да попитам къде мога да видя колички Jane Muum? Препоръчайте ми магазин и адрес или по-точно описание на местоположението. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт