Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 440
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
nanina_87_  Мон... мерси момичета, дано всичко е наред Hug

# 421
Аз говорих с доки за моите боли от неделя- каза, че не е било контракции и потвърди подозрения ми, че най вероятно е от стомаха и са били по-скоро газове или нещо подобно.Каза ми пак да си пия но-шпато, защото явно си ми е добре с него- магнерот и но шпа по 1 три пъти на ден

# 422
Мон и аз като теб все чета и се стресирам, но пък смятам, че е хубаво да сме подготвени. Имай предвид, че в Интернет обикновено можеш да прочетеш тежките случаи на проблема който търсиш, а да има и много такива при които всичко е минало ок.

Ако имаш доверие на лекарите си, просто бъди подготвена  по време за раждането. Би трябвало да си знаят работата. Ако ли пък не, съм съгласна с теб, че можеш да посетиш трети лекар та да ти е мирна главата. Няма лошо от консултациите щом ще си по-спокойна.

Нанина щом пулсът който усещаш не е като твоя, на бебчо ще е  Simple Smile. Колко вълнуващо. Нашият татко снощи за първи път усети едно ритниче и беше много щастлив, защото изобщо не очакваше да усети нещо.   Laughing

Vaniakol пази се и си почивай, пък дано нямаш повече проблеми.

# 423
Аз още не го усещам как подритва, но пък гарантирам , че се вихри в/у пик. ми мехур  Party Laughing Но 100% е пулсът на бебчо Simple Smile

# 424
Да,Нанина.Аз съм го открила преди месец някъде и така си го проверявам.Все пак още не мърда и не знам как е Simple Smile

# 425
Sta_di,  и при мен е от преди месец някъде, но сум го усетила до сега 2-3 пъти пулса.А доки каза за ритничетата- най-рано след 20-та седмица, че съм и с предна плацента

# 426
Аз съм със задна,но съм си пухкава и очаквам също по-късно усещането на ритничетата,защото ми казаха,че ми е по-плътна коремната стена.

# 427
аз усещам от две седмици едно мърдане  много често като потупване,доктора каза че теоретически
 е възможно защото е по ниско долу

# 428
  • София

kamban4o, консултирай се с лекар. Според мен 1700 е добре като резултат и не се нуждае от амнио.  Peace

Анум, искаш да кажеш, че дъщеря ми ще ссссс-ка ли? Ми че то нормално за всяка жена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rsdim, добре дошла в отбора на женските мами  Hug

reny77, охххххххх много гадно като се скупчат такива лоши новини една след друга. Иначе другарчета не са тайни. разкриват се  Twisted Evil

Sta_di, бравооооооооо, оххх чаках да кажеш най-сетне  Hug

Мон..., хайде питай 3ти лекар и тогава ще го мислиш. Може пък това, което си чела да не е баш същото като при теб  Tired

Нанина и аз имам такова чувство, леко мърда, но не знам дали е беба  Blush

vaniakol, лежи кротко и да те глезят. Пий си лекарствата и не се притеснявай  Peace

А съм пухкава и съм с предна плацента, вече усещам шутовете от време на време  Peace

# 429
То за мърдането-ок, но пулса ми се струва невъзможно да се усеща  newsm78  В смисъл...как ще се усети пулса на бебето ей така през корема...
Или нещо не съм прочела правилно  Laughing

# 430

За пулса изобщо се съмнявам, че може да се усети  newsm78
Аз усещам потупвания от десетина дни някъде, всеки ден на горе долу едно и също място.

# 431
Белл, чери- много е странно-първия път си фържах ръката мн ниско долу на корема  и усещането беше както ако си пипнеш артерията на врата и си викам абе тва е моя, пипнах моя нали на врата и на съцето- беше мн по-бавно от това, което усетих.И си викам абе не е възможно, днес пак -държах си руката под пъпа пак отлво долу и усетих пулсиране-точно както ако ти си мериш нали пулса, само че по-бързо от моя пак.Може и да се бъркам ама няма какво друго да е, а пък и е абсолютно като усещането на нашия си пулс ако си сложите ръка на сърцето или на артерията на врата.Може и да се бъркам ама беше готино  Sunglasses

# 432
Според мен нещо друго пулсира, защото няма как да се усети самото сърчице. Все пак го делят твоята кожа, мускули, матка, околоплоднатечност и после самото телце.  Може да са някакви движения...или нещо на матката  newsm78  Някак физически ми се струва невъзможно.

# 433
Белл, права си и мен така ми се стори, ама няколко пъти се случва и то все около преглед и еобикновено там където е бебето.Пъл и нашият пулс как е усеща през всичко.Ама може и аз да бъркам е, ще питам доки дали е възможно другия път само да не забравя де Sunglasses

# 434
ehee,за 3-4 часа  сте изписали 3 страни4ки Simple Smile))
Нанина,и на мен ми зву4и странно newsm78 да не би да пулсира ръката ти,защото и на мен така ми изглежда понякога,то всъщност е пулса на ръката ми  Peace  кой знае ,може пък да се слу4ва  newsm78  Hug
Камбан4о,много хубави резултати! Hug най-вероятно са били объркани предният път  ooooh! колкото да ти изкарат аккъла  Whistling    А Ти не ме ли помниш от априлки 2010  Laughing
ста ди,страхотни новини!!!!
мислех си по това ,което ми каза за магнезият  Бел ..и една приятелка питах,...та мисля да си купя обикновен магнезий на витамини само който е  и да си го пия!не вярвам да прре4и ,нали ?какво мислите вие ?
Ина4е днес съм добре,нормално се 4увствам  Hug дано все по-рядко ми се слу4ва това  Hug
Относно багажа,рани4ко си е Бел,няма какво да му приготвяш от сега  Hug По живо и по здраво да е вси4ко ,това е най-важното  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт