Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
smile smile, *Dima*, StefyD, благодаря за включването по въпроса ми Hug

# 406
Viper,съжалявам много мила за това,което ви е сполетяло.
По Коледа стават чудеса и се надявам и за Вас се случи чудо и ни зарадваш с хубава новина!!!
Бъди силна

# 407
Здравейте Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Випер,съжалявам за загубата ти,дано скоро да изгрее слънце и на твоята улица и да сте много щастливи!
Моите резултати са ясни-всичко е ок,няма отклоненията,които изследвахме Praynig Praynig Praynig
И ми потвърдиха,че е момче-така,че може да ме украсите с едно синьо щъркелче.

# 408
  • Бургас
Браво, Sta_di , много се радвам. Hug
kamban4o , на резултата освен цифрата, други обяснения няма ли, обикновено пише неща от сорта "вашият риск за ... се определя като нисък/висок, това означава, че средно една на еди колко си жени и т.н." Определено този резултат е добър, но нямам идея каква цифра точно смятат за хубав резултат. Кажи и утре какво те е посъветвал лекарят.

Аз си снимам нов филм  Crazy Прочетох доста неприятни неща за жени с маргинално прикрепване на п.връв към плацентата, както е при мен. Излиза, че при едно нормално раждане има немалък риск от разни усложнения и страшни неща. Тук обаче следва логичният въпрос защо лекарите не ми го обясниха това? Едната изобщо не видя, че нещата стоят така, а другата ми каза само, че това бил въпрос, който засяга израждащия лекар /в смисъл, че той трябва да знае, че така стоят нещата и да направи каквото трябва/.

Запазих си час утре при трети лекар, да видим той какво ще ме посъветва.

От това, което разбрах по въпроса до тук излиза май, че е по-добре да раждам секцио  Thinking Което пък тотално променя плановете ми за лекар и болница, които бях избрала  Mr. Green Както и да е.

Честито на узналите пола на бебчето си:)

# 409
Мон, важното е да сте добре с бебчо пък раждането каквото и да е  Hug Hug Hug

# 410
Sta_di, страхотно, знаех си аз, че всичко ще е наред  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 411
Понеже го минах скоро моят лекар каза,че ако числото е по-голямо от 250 е вече минимален риск.
А Мон стига си чела разни неща и се филмира.Знаеш ли какво каза същия тоя лекар на моя мъж-да ми отреже кабела на интернета,за да не се тормозя излишно.

# 412
Мон, то колкото лекари, толкова и мнения...та каквото можеш сама го направи...пък от там нататък е тяхна грижа и задължение.
Пък дали е секцио или нормално...важен е крайния резултат.

И аз не ща багаж да глася сега, за какво ми е...да подритвам чантата няколко месеца.
Едно време за бала ми така, дойде Декември и тя" ау няма време, тръгваме за рокля". До 10 декември бях избрала рокля, обувки и всичко...някои съученички април месец си шиха роклите  Laughing   
Сега му звънях на моя пор, да му кажа, че утре сме на РД на сестра ми.Младежът още се въргаля в леглото, нацупен, надул се като пъпка и ми затвори телефона или поне така ми се стори  newsm78   Само да се прибера...не знае какво го очаква. 

А една тук...от една фирма за парфюми.Влезе ръфаща кюфте, няма да ви казвам как гадно ми замириса, досега проветрявах.

# 413
  • Бургас
Мон, важното е да сте добре с бебчо пък раждането каквото и да е  Hug Hug Hug

Да, разбира се Hug

Това, което ме втрещи е, че ако аз не се бях поинтересувала и не бях проучила въпроса, можеше да вляза в много страшен филм .... Нали лекарите са затова уж? Трябва ли за всичко сама да мисля? И за какво тогава ходя на лекар през няколко седмици и давам един куп пари? Къде блеят, че не виждат толкова важни неща?
Риторични въпроси задавам ...  Tired

# 414
Абе момичета, усещам му на бебчо пулса, убедена съм Crazy долу под пъпа 3-4 пръста леко в ляво.Не е моят със сигурност, защото моят е по-бавен 5 минути ги сверявам вече  Heart Eyes

Мон, права си абсолютно.Пък като четеш и после задаваш въпроси, ти се сърдят и питат: "ти какво повече от мен ли знаеш".Една моя приятелка така я беше изгонила една гинеколжка, имаше някаква раничка на шийката мисля и беше изчела сумати неща и накрая почнала да пита и тази и казала Ем като много знаеш ставай и си тръгвай, аз ясно не ти трябвам

# 415
  • Бургас

А Мон стига си чела разни неща и се филмира.Знаеш ли какво каза същия тоя лекар на моя мъж-да ми отреже кабела на интернета,за да не се тормозя излишно.

Да, така е, не бива да се прекалява, дори и с информацията.
Проблемът е, че това не е нещо незначително и ако не се вземат адекватни мерки могат да станат ужасни неща. Има не малко жени, родили мъртви децата си заради същия и подобни проблеми. Затова трябва да се мисли и действа предварително - когато човек го знае, много хора не са го знаели до самото раждане и затова после не е имало време за реакция.

# 416
Здравейте, момичета
имам болки от три дена в дясно долу, днес ходих при доктора и ми каза че главата е много ниско долу и веднага ми би някаква инжекция и ми изписа магнерот и спазмалгон.... малко съм стресирана!
в 17 седмица съм каза ми че заради празниците, няма да ме праща в болница Sad нормално ли е?

# 417
Те често не считат за нужно да обясняват.Казват си-то мен ме интересува, щото го шекувам...няма сега да му обяснявам, като няма да ме разбере.  А се дразнят на четенето, защото бгмама е прословут с всезнаещите мами, които оспорват мнението на хора учили по 10 години.И като прочете някоя нещо и го разпространи...параноясалата бременна като мен не може да приеме, че това не може да и се случи.И лекаря говори, опитва се да убеди..ама мамата си бае нейното  Joy  Затова ни се дразнят.
Аз така с един гинеколог..викам -цистис често имам, ама чух, че може да е гъбички. И той направо го видях как погледна към небето за помощ и вика" И от хламидии може да е, ама като аъм направил нужните изследвания и не сън ти ги споменал, че ги имаш, значи не е от тях".

# 418
Vaniakol-пиеш си лекарствата и лежиш, и се пазиш.Ако има нещо пак отиваш при доки Hug Hug Щом не те е взел сега  в болница, значи е преценил, че така е по-добре,пий си магнерота и пази леглото

# 419
  • Бургас
vaniakol , и аз не знам, това е един от малкото проблеми, които не ми се е наложило да проуча сама Confused
Пий си лекарствата, почивай си много и при проблем /дано няма  Praynig/- веднага на лекар  Hug

Общи условия

Активация на акаунт