Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Съжалявам за лошите вести. viper , дано скоро намерите сили да продължите напред Hug.
Относно звъненето , и аз и мъжът ми не държим особено да си звъним. И на двамата професиите ни са свързани с пътуване и командировки, той доста често е в чужбина, та сме свикнали. Просто гледаме да сме позитивни  Simple Smile.
За багажа за болницата рано ми се струва  newsm78. То какъв ли багаж де. Аз като раждах първия път само нощницата беше спешна, всичко друго може и после да се донесе.

# 391
А, той и без това няма ключове от нас(при баща ми) Трябваше аз или баща ми да му отворим като си дойде.Насолих го яко...не ме интересува дали ще хойкат, пият..ако ще по други жени да ходи, но знае, че ме е много страх от летенето и само мисля дали ще кацне...и забравил да си включи телефона...  Какви ли не мисли ми минаха през главата, той вика" Все най-лошото ми мислиш". Е, как няма да мисля най-лошото...
И ми се нацупи сега и ми е сърдит, моля ви се  Tired

Той на теб сърдит!!! Малеееее, това да ми се случи, тесен ще му се види светът! Това си е меко казано БЕЗОТГОВОРНО! Забравил да си включи телефона ли? А за какво толкоз е мислел, та е пропуснал да звънне на бременната си любима? Та нали вие с бебето трябва да сте най- важното му нещо сега! Той въобще замисля ли се колко рисково е за теб сега да се тревожиш и вълнуваш! Аууууу как му се ядосааааах, все едно на мен ми се е случило! Да не ме среща твоя, че скандала му е в кърпа вързан!  smile3512 smile3512 smile3512

# 392
viper, много съжалявам за загубата ти Sad Дано по-бързо се възстановиш и продължиш напред.
anni2002 дано днес си по-добре  Hug
Hokey Pokey аз си ходя на работа все още, но са ми издавали продължение на болничен от ЛК и мисля, че беше преди да изтече предходния. Лекарят, ми каза кога точно да отида и ми го връчи готов болничния.

# 393
С майка ми на глава не се излиза, ще ме подюрка довечера да правим списък  ooooh!  Все едно в деветия месец съм влязла Tired
Нещо ме наболява кръста и ниско долу, сякаш органите ми са разджуркани с лъжица, като седя и ме подпира някъде нещо.    

Марина, той е такъв-вина не признава и се цупи за най-малкото нещо.Обикновено като е направил нещо се сърди  че го обвинявам  Laughing   Има случаи по 2 седмици не си говорим и се разминаваме д вирнати носове...неговото извинение е рядко като Халеевата комета и струва сигурно милиони. А за сметка на ръбовщината му, е лигльо и то са жалвания, любовни смс-и, мрънкане че го пренебрегвам, не му звъня.Общо взето козирог  Laughing  Голяма мъжка гордост и сакън да не е под чехъл, ама едновременно с това трябва да му четкаш самочувствието и да показваш, че е любовта на живота ти  hahaha   Ще го оставя да си седи сам до края на света...Ще подшушна на баща ми нещо да ремонтират заедно  Joy  За наказание ще му е.

# 394
Ти си знаеш как да го цериш най-добре Белче, аз просто съм тръпна сега, че моя трябва да кацне в 15:10 и знам коооолко се тревожа с тия полети! Та такова чудо като твоето от снощи дано не ми идва до главата! Айде успех в сладкото отмъщенийце!  newsm10 newsm10 newsm10

# 395
Здравейте, момичета. Съжалявам да прочета лошата новина от последната страница. Дано никой повече не се разписва с лоши вести Praynig

Имам въпрос към тези от вас, на които се налага да лежат вкъщи. Миналия месец ми издадоха болничен лист, който изтича точно на 31 декември Crazy Можете ли да ми кажете как става издаването на продължението му? Никога не съм ползвала болничен с ЛКК и ми е непонятно, а не мога да ходя до болницата. Миналия път АГ ми издаде талон, с който ЛК ми издаде болничния. Сега по същия начин ли се процедира? Първо през АГ за талон, после на комисия? Следващият ми преглед е чак на  7 януари, а тогава ще е късно да питам лекаря си . Благодаря за споделения опит   bouquet

Точно както си го описала така се действа.Отиди по-рано.Те като видят ще си запишат кога да ти го издадат болничния.

# 396
здравейте мами,вчера  биях на фетална  морфологиа казаха ни че е момиче така исках да е момче,само едно нещо не ми дава мира как го видя доктора като е седалищно все се чудия  нямали шанс да е згрешила  newsm78

# 397
  • София
Hokey Pokey обади се преди празниците на доктора ти от ЖК и му напомни, че ти изтича болничния и да ти задейства нещата по продължаването му. Попитай го кога ще е готов новия, за да идеш да си го вземеш  Hug

# 398
 Бел, не че нещо, ама какво ще приготвяш от сега, най-много една нощница и чехли да си сложиш, ама те ще мухлясат до май  Mr. Green Иначе ние вкъщи сме двама козирози, та представи си какво е  #Crazy Положителната страна е ,че скандали почти няма Flutter Караниците ни са единствено от ревност- не че някой е заритал, за който й да е от двама ни  Mr. Green
 Моята майка пък хич не е ентусиазирана от бременността ми, за разлика от остатъка от родата. И първият път беше така- тогава ми натякваше, че съм била твърде млада и съм си опропастявала живота. Да не говорим непрекъснатите въпроси и съвети, хем много добре знае, че не обичам да споделям, а колко обичам да ми се месят и да ми дават акъл, без да съм го поискала  Rolling Eyes Не сме се виждали очи в очи откакто съм бременна, дано този път да държанието й да е друго.
 Между другото догодина е годината на водната змия по китайския календар- честито на женските мами  Mr. Green

# 399
Добър ден и от мен.
Момичета днес си видях резултата от втория бхс-1/1700,което си е добър резултат в сравнение с предния-1/45.При д-ла си ще ходя утре,да видим той какво ще каже. newsm78Но аз много се чудя дали да правя тази пуста амниоцентеза.На предната ФМ ми измериха НТ-3,1 та сигурно и затова резултата от скрининга е толкова лош,незнам наистина какво да правя.

# 400
KAmban4o, това си е досата добър резултат, ама най-добре доки да ти каже какво препоръчва той.Поне според мен де  Hug Hug Аз съм сигурна, че всичко ще е наред.
Мен нервите днес ме тресат яко и имам нужда да си се прибирам вече и да си гушна ММ, че да с е успокоя, не че той е по милите думи ама все пак.
Чак на 14.01 съм на преглед и тогава май ще правим ФМ, но пък доки каза, че всичко си ни е наред и да не мисля глупости само

# 401
Привет мамчета  Grinning
Вайпър Много съжалявам за това което ви се е случило  Sad пожелавам ти скоро да се възтановиж  Hug

Камбанчо според мен резултата ти е супер.Но ти щом утре си при доки той най добре ще ти каже какво да правите  Hug

Бел той вярно ще мухляса багажа до май месец  Mr. Green

Аз утре съм на ФМ и се надявам всичко да е наред и да разбера пола на бебока  Praynig

# 402
Добър ден и от мен!!

Анум мога ли да си поръчам едни розови гащи  stork-girlна първа страница? Днес бяхме на преглед. Всичко ни е наред, бебчо е 115 мм и на според доктора на 90% момиченце. Мериха ми и шийката и доки ми каза, че била екстра 44 мм в 17 седмица.

Бел добре си направила като си се разсърдила. Въпреки че си имате свобода когато се притесняваш от полетите е редно да те информира поне когато е кацнал да не се притесняваш излишно. Пък той нека се сърди. ММ е много стриктен в това отношение. Когато се качва, когато каца винаги ми пише съобщения (и така аз съм спокойна и няма  #Cussing out).

# 403
Здравейте май-чета,
Днес получавам само лоши новини и искам този ден да свърши колкото се може по-бързо. Чух се с една приятелка, която се ожени през лятото и са едно от най-страхотните семейства, които познавам, но се оказа че мъжът и е получил инсулт оня ден и сега лявата му половина е парализирана, а е само на 37 години. Тя пък също чакала бебе през май, но го загубила миналият месец. Влизам тук и виждам тъжната новина от viper - как може да има толкова много мъка и то точно преди Коледа  newsm45
Искам да мисля за нещо позитивно, но за първи път не ми се отдава.

# 404
Е все пак има и нещо хубаво, което ме накара да се усмихна днес - свекървата ми се обади, че е пристигнало някакво жълто пакетче. Благодаря на "тайното ми другарче" от форума  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт