Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
viper,много много съжалявам.... Cry Cry Cry И аз съм губила бебенцето си в още по-късна седмица и няма думи с които да се опиши този ужас ... Sad Cry Пла4ете си,изживейте си мъката защото тя е голяма ,но след това просто се опитайте да се съберете и да продължите напред!.....
Аз в4ера ,както се 4удих какво ще правя следобед-ходих до болницата  Crazy имах пак такива подготвителни контракции,когато ти става много твърд корема,но сякаш този път бяха пове4ко време,поне 30 минути така го усещах и реших да отида до ''дневният отдел бременност'' и то пък едно 4акане там  ooooh! защото има и по-спешни слу4аи..та в крайна сметка,ми казаха 4е вси4ко е нормално,не ми дадоха да пия нищо,аз питах за магнерот,но тук не дават..Казаха 4е щом са безболезнени е наред вси4ко ..4ухме сър4ицето на беб4о,вси4ко си беше оки  Praynig  та така...
днес се надявам да си изкараме спокоен и нормален ден  с дъщеряя ми  Hug

# 376
  • София

viper, нямам думи да изкажа и такива, с които да те успокоя. Аз изивях подобно, но беше в 5тата г.с. Мога да ти дам тема, където ще срещнеш много разбиране от мами изживели това.  Hug

И аз ще кажа - добре дошли на новите и няма да пиша за сега повече  Tired

# 377
anni2002, дано да си добре  Praynig  Hug Не може ли някой да ти прати от България ?

# 378
Няма ли как в някоя аптека да попиташ за магнезий... newsm78  Съмнявам се, че ще ти искат рецепта.
 Въпреки, че мен в аптеките като ме видят бременна и за всяко нещо ме гледат криво и ме питат" ама нали няма вие да го пиете?" Взимам на баща ми и майка ми лекарствата.
Снощи съм будувала отново по нощите, защото ММ трябваше да кацне в 1 вечерта и да ми звънне.Стана 3 и той още не ми беше звъннал и телефона му изключен.Накрая в ранни зори ми се появи, ходили да ядат в Дивака, моля ви се, а аз се поболях и проверявах из интернет за самолетни катастрофи  ooooh!

# 379
Bell, ако ми врътне такъв номер, считай, че няма да има къде да си легне като се прибере.Аз ММ го карам да ми звъни винаги като е на път като тръгне и като пристигне, че все пак е път.И забравя понякога, ама аз ако взема да забравя знаеш ли как ми се кара

# 380
  • София

Белле, аз като Нанина, с тази разлика, че му взех ключовете от вкъщи и му казах да се оправя и така няколко дни. излезе уж за малко и се прибра в 5 сутринта. Не си вдигаше телефона и мен ми минаха всички филми през главата. Да знаеш добре действа, сега се обажда и казва за всичко.

Ани, или някой да ти изпрати от БГ или виж там дали няма в аптеките, ако кажеш ще помагаме  Peace

# 381
А, той и без това няма ключове от нас(при баща ми) Трябваше аз или баща ми да му отворим като си дойде.Насолих го яко...не ме интересува дали ще хойкат, пият..ако ще по други жени да ходи, но знае, че ме е много страх от летенето и само мисля дали ще кацне...и забравил да си включи телефона...  Какви ли не мисли ми минаха през главата, той вика" Все най-лошото ми мислиш". Е, как няма да мисля най-лошото...
И ми се нацупи сега и ми е сърдит, моля ви се  Tired

# 382
Оффф, той ти е сърдит а, я му покажи и не му говори хич.Аз пък от сутринта съм мн крива,много ми е притеснено и нервно и тъжно и ме обземат някакви страхове и направо  Cry

# 383
  • София

Нанина, направи като мен, гледай колички или друго нещо, което те интересува. Лесно се разсейва човек така  Mr. Green

При мен беба се е заела с вътрешен дизайн  Tired Такова къркорене не съм имала и ме заболя стомахчето... от вчера пренарежда нещо и преди малко й се скарах да престане  Mr. Green

# 384
Ох и аз така ся гледам една количка и мисля да я поръчвам и гледам да се разсейвам

# 385
благодаря ви ,моми4ета за отзив4ивостта  Hug
Тук не  дават абсолютно нищо без рецепта(говоря за лекарства,не  за оби4айните медикаменти при настинка),а особено за бременни и малки деца Peace Има и доста разли4ия по отношение на бг  лекарства ..например тук за но-шпа никой не е 4увал..Питах за магнезий или магнерот,но не бяха много о4аровани.... Crazy Ще видя как ще съм,мога да помоля майка ми да ми изпрати магнерот или нещо подобно,но 4естно казано не ми се самоназна4ават такива неща  ooooh! знаят 4е съм ''по-сложен ''слу4ай и искрено се надявам 4е си вършат адекватно работата..Ще  видя все пак как съм,може би не е било толкова страшно,но за мен тези подготвителни контракции са нещо ново , с предишните бременостти не съм ги изпитвала..и за това  се шашнах малко...хубавото е 4е нямам никакви болки за сега,дано вси4ко е наред! Praynig другата седмица пак съм на преглед ,ще питам отново за магнерот  Peace !

# 386
Belle, ако ми врътне такъв номер няма да може да си намери място не само у нас, но и у съседите. ММ не ми се обади от коледното им парти, въпреки че каза ще звънна след 20 минути. Набрах го, насолих го и след 30 минути си беше вкъщи. Не бил усетил, че са минали 3 часа, видите ли, мислел, че няма и 20 минути. А аз спах толкова неспокойно цяла нощ.

Направо не мога да си представям как ще я пускам малката на дискотека един ден. сега вече много добре разбирам майка ми.

# 387
 Винаги съм била на мнение, че като мълчиш на един мъж му правиш услуга, а не го наказваш  Mr. Green
 Аз съм решила да се възползвам от намаленията и да купя основните неща. В началото на януари докато са майка ми и сестрите ми тук ще направим прословутото бебешко парти  Rolling Eyes Те всички така или иначе също ще купуват подаръците сега. Количката я поръчахме вчера. В момента ровя в кашоните с багажи от България да видя какво сме запазили, но повечето неща май сме ги раздали.

# 388
Здравейте, момичета. Съжалявам да прочета лошата новина от последната страница. Дано никой повече не се разписва с лоши вести Praynig

Имам въпрос към тези от вас, на които се налага да лежат вкъщи. Миналия месец ми издадоха болничен лист, който изтича точно на 31 декември Crazy Можете ли да ми кажете как става издаването на продължението му? Никога не съм ползвала болничен с ЛКК и ми е непонятно, а не мога да ходя до болницата. Миналия път АГ ми издаде талон, с който ЛК ми издаде болничния. Сега по същия начин ли се процедира? Първо през АГ за талон, после на комисия? Следващият ми преглед е чак на  7 януари, а тогава ще е късно да питам лекаря си . Благодаря за споделения опит   bouquet

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 13:36 от Hokey Pokey

# 389
Ние с моя малко си го караме тип "свободия".Ходим си отделно на почивки, не си звъним постоянно..той ходи на море със сестра си и едно момиче, аз с разни други мъже.Не държа да ми звъни винаги, не го проверявам и има свободата да ходи навсякъде, както и аз.Но специално за това много държа да ми звъни, да знам, че самолета е кацнал безпроблемно, пък после ако ще и 3 дни да не се прибира.  И той го знае и по принцип си ми звъни.  Но сега постъпи много тъпо, нещо някакъв татков пубертет го друса ми се струва.
Той да се сърди...и аз не съм много благоразположена към него  Laughing  Да си гледа работата  Crossing Arms  

Говорих си сега с майка ми...и ми вика" Ти сега около НГ трябва да си приготвиш багажа за раждането"  Tired  Викам..бе чакай бе жена, поне Февруари да стане(въпреки, че и тогава ми се вижда рано)...тя не та не-приготвяй го  Joy  

Общи условия

Активация на акаунт