Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
viper, съжалявам за ужаса и мъката ... за всичко  Hug Hug Hug

# 361
Viper, много съжалявам за загубата ти. Моля се за теб да бъдеш силна в този момент !  Praynig

# 362
Viper много съжалявам за това което ви се е случило. Сега няма какво да ви утеши, но ти пожелавам да бъдеш сила. Прегръщам те силно.  Hug Hug Hug

# 363
Viper,ще се оправиш мила...преживяла съм 2 спонтанни  и ти казвам от собствен опит,4е времето лекува..повярвай ми...съсредоточи се върху това,което имаш (доколкото виждам ти си имаш още едно малко слънце в къщи) и гледай по-малко да мислиш за станалото. Няма смисъл да казвам,че и аз още плача откакто прочетох написаното от теб.  А за другите майчета във форума - забравих ве4е какво искам да им кажа.....
А да - исках да 4еститя на всички празнуващи именни и рожденни дни, но новината на viper ме потресе.

# 364
VIPER  Hug Hug Hug бъди силна мила

# 365
Viper, съжелявам за загубата Tired

# 366
Viper много много съжалявам за случилото се.Бъди силна,колкото и трудно да е.Така ви било писано,какво да се прави. Hug Hug Hug

# 367
  • Варна
viper ,тази мъка никога не се забравя,от опит го знам.С течение на времето само болката ще се притъпи.Трябва да бъдеш много силна и смела.Силно те гушкам и ти давам сили и кураж  Hug  Hug .Надявам се, скоро отново да имаш положителни емоции и нова лентичка за теб.Това ще ти даде смелост да продължиш живота си напред.

# 368
Viper, сила и кураж Hug Убедена съм , че много скоро отново ще забрееменеш и този път всичко ще е наред. Ще бъде много по-силно и по-здраво детенце. Всички сме мислено с теб. Прегръдки и целувки
П.С. Честито на празнуващите и добре дошли на новите мами.
Бях се приготвила и други неща да пиша, но . утре...

# 369
Viper, много съжалявам за загубата ви  Cry

# 370
Viper, ужасно съжалявам за загубата ви Hug Cry Cry Cry Бъди силна и знам, че скоро ще имаш повод за радост Praynig Praynig Hug

# 371
  • София
Viper, просто не знам какво да кажа в такъв момент. Много съжалявам, мила. Силно те прегръщам  Hug

# 372
  • София
Ужасно съжалявам за загубата, Viper, надявах се силно да няма такива публикации повече. Кураж, здраве и надежда ти пожелавам!

# 373
Viper, прегръщам те силно! Със сигурност думите не стигат на никого от нас  в такава ситуация. Всички сме с теб! Бъди силна! Flowers Four Leaf Clover

# 374
  • Северозапада
Viper, съжалявам за случилото се! Много сила ти желая да преодолееш тази загуба и да продължиш напред

Общи условия

Активация на акаунт