Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,може ли да ми кажете вие пиете ли още фолиева киселина и по принцип до кога се пие,понеже аз сутринта си взех и последното хапче и сега се чудя дали да си купувам още.

# 631
  • София
Анум.... предлагам мъжко за скрепяване на софийско - московската дружба Simple Smile Ако не се харесат пък, може поне приятели да си бъдат Simple Smile)) ХАХХАХАХ само не знам с тъща и свекърва кози, какво ще правят младите Simple Smile)))))
 И добро утро на всички мами. Честито на разбралите пола, а на тези които днес са на лекар, УСПЕХ   bouquet  bouquet  bouquet и да дойдете да ни се похвалите после, че всичко ви е наред. Целувки на всички Ви Simple Smile
ААА зюабравих да ви кажа... плацентата от която се притеснявахме, че е ниско, в 16 седмица, вече е висоооко висооко, спирам и Утрогестана Simple Smile)))

Liliq Vasileva Аз лично не я пия вече повече от месец. Сега съм само на Биозин мама и евентуално при нужда ще започвам с Магнезия. Но фолиевата вече не, но има момичето които още я пият.

# 632
Здравейте,може ли да ми кажете вие пиете ли още фолиева киселина и по принцип до кога се пие,понеже аз сутринта си взех и последното хапче и сега се чудя дали да си купувам още.
На мен доктора ми каза да я пия до края, даже в момента пия 2 x 2 Феро-фолгамма които имат много фолиева в тях, отделно си пия фолиева и едни витамини също с фолиева в тях и доктора каза, че няма проблем да си ги пия без да се притеснявам.

# 633
Добро утро  Grinning  Много момчета, много нещо.
Аз ще услужа със снаха, тя ако поне малко прилича на мен ще е с голямо сърце за мъжете    Joy  Никой няма да остане пренебрегнат.

Аз пътувам към работа, а така ми се спи...  Tired

# 634

Добро утро!  Hug

Аз също пия витамини, в които има фолиева киселина. Но и без тях бих я пила до края.

# 635
  • Бургас
Ха, честит край на света  newsm53

newsm43 newsm50 smile3504

Ха, благодарим, сега трябва да го отпразнуваме подобаващо  Whistling Ама то не пием, не пушим, не трябва много да ядем, някои и секс не правим...  Whistling Mr. Green егати празника  Joy

Откъде я намери пък тая гнойна ангина  Thinking АБ ли ще пиеш или друго лечение?  fingerscrossed бързо да минава Hug

Аз нямам намерение да я спирам, след третия месец няма значение за плода толкова, колкото за майката - спомага за образуването на червени кръвни телца /полезно нещо ако имаш нисък хемоглобин и той не се дължи на липса на желязо непременно - поне така ми обясни един лекар/, а след раждането е полезна за образуването и отделянето на кърма. С две думи - нама начин да ти навреди, може само да помогне, а и не е скъпа. Няма нищо да стане и ако я спреш, разбира се. Изборът си е твой.

Добро утро на всички и лек ден!

Като не дойде краят на света, сега след малко аз трябва да тръгвам пак на зъболекар  ooooh! Mr. Green тъкмо мислех, че ще ми се размине  hahaha Joy

Нанинче, как си днес?  Hug

# 636
Анум, дано бързо да се оправяш Hug Hug Hug Hug
Мон, супер съм , наспаха се и съм 6 днес и само да минава денят и почивка  Party Party Party PartySimple Smile
Аз фолиевата си я пия, доки каза, че не е задължително , но е добре и продължавам ще си я пия до кая Simple Smile

# 637
Анум, сега видях за гнойната ангина. Бързо да се оправяш, че празници те чакат.  Hug

# 638
Анум,за гнойната ангина...кипни си кока- кола и прави гаргара.Може и да пийваш,ако не ти става кофти от кофеина.Аз малкият така го оправих GrinningНе врярвах много, на тази илача,но се получи.Сега отивам за една био-гая за след АБ-то и дано да сме ок за утре.Нямам търпение да се видим с някои от вас.
 Peace
О и да честит край на ... всичко лошо и пошло!Дано вече наистина да се промени света и да стане по-добър и по-извисен в духовно отношениер както твърдят специалистите.
Пожелавам си един ден нашите деца да живеят в по-добра среда! Praynig

# 639
О и да честит край на ... всичко лошо и пошло!Дано вече наистина да се промени света и да стане по-добър и по-извисен в духовно отношениер както твърдят специалистите.
Пожелавам си един ден нашите деца да живеят в по-добра среда! Praynig

Дано!  Praynig

# 640
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Анум, ми че мен ме интересува, ще ти напомням много ясно. А защо размислихте над Muum-a?  newsm78

boril, браво за прегледа, все така да расте малкото човече  Peace

tzany, а така, че момичетата изостават по бройка доста очевидно... трябва да можем и ние да пеем- много сме, силни сме  Mr. Green

djuliani, а дано следващия път бебока се покаже. Добре е, че всичко е наред за сега  Hug

lozenec_girl, честито за сините гащури  Hug

Amen, поздрави за прегледа и честит мъж  Hug

slantse2013, за пореден път с това Хаши... и да е момиче нищо няма да й стане. Шансът да се развие преду пубертета е минимален. Ей на- мама е с Хаши, а при мен се откри на 30. Какво толкова тежко пък има, не е приятно, но пък е доста леко автоимунно заболяване и се спазва елементарен режим. Peace

Ха честит край на света, не знам дали ще свърши днес, ама утре за много хора ще е край, тооолкова много купони има тази вечер  hahaha

# 641
Пожелавам на болните бързо да се оправят, че празници идват и трябва да се празнува.

В нашия офис днес е обявен празничен ден, ще се празнува като за последно края на света и всеки си е донесъл провизии. Само дето колегите още се услушват и се правят на работливи, само аз се ровя из нета

# 642
добро утро .
и аз като анум взех че се разболях.....
доки ми предписа оксилокосциум и тонзилотрен ....

# 643
Еее, ама, момичета, какво правите?! Днес идва краят на света, а не на световното здраве.  Joy
Бързичко да се оправяте!  Hug

# 644
Добро утро и от мен - то вече обед Simple Smile-малкия на градина, бащата на работа, аз в къщи-разделение на труда. За плацентата не се безпокой с първата бременност бях така но докторката ме успокои че тя се качва с нарастване на плода. На всичко отгоре и съм с обърната матка-един термин дето много злоупотребяват с трудно забременяване, ала-бала. И двата пъти забременях веднага, тя и майка ми така ми каза - спокойно две деца съм родила нямала съм проблем. Но с нарастване на матката и тя се намества правилно, лошото е че както каза доки първия път след раждането пак си става обърната. Както и да е. А за момиченцето аз бях убедена че пак е момче, таткото каза аз момичета не мога да правя, в нашия род само мъжки и така до вчера, е оказа се че прави..Simple Smile Малкия батко казваше братче ама вчера му показах снимки и му казах че това е сестричка е поне няма да си играе с колите и влаковете ще и купуваме кукли. После той обясни на баща си че гледали бебето в корема на мама със специален уред щото е още вътре. Каза ми и- аз няма да влизам пак там, много съм голям. Успокоих го че не може да връщат бебетата обратно след като докторите ги извадят, че да не се плаши детето кои знае какво си представя. Иначе много съм доволна от ФМ много подробно обясняваха, разгледаха го и аз съм спокойна че всичко е ок.Пожелавам на всички мама хубави бебчета и които не знае гащите скоро да ги научи.

Общи условия

Активация на акаунт