Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
добро утро .
и аз като анум взех че се разболях.....
доки ми предписа оксилокосциум и тонзилотрен ....
Това последното на мен много ми помогна последния път. При мен е много неприятно че съм с тежък синузит и като ме заразиха колегите-най неприятното е че ме заразиха съвсем умишлено стана много лошо. Стискай си лимони с мед вътре и топла вода-помага на гърлото.Не се притеснявай за капките за нос аз съм постоянно с тях от началото - гледам да не прекалявам ама докторката каза че няма страшно. Няма как пипна ли вирус един месец носа ми прилича на домат. А и вече си напред и са разрешени така че ако се налага си слагай по малко.

# 646
благодаря ви момичета,
тъкмо се пъчих ,че мен нищо не ме хваща ,щото имам имунитет и този леден компот ми разказа играта  Shocked

# 647
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Поздравления на всички, разбрали пола на бебчетата  Simple Smile. Мен още ме съмняват нашите сини гащи, но докторът беше доста убедителен. Май ми се искаше още едно момиченце, но живо и здраво да е само.
Ние на каката не сме й казали, че ще има братче или сестриче все още. Сега около празниците ще стане и това. Малко ми е притеснено как ще реагира , че е много обсебваща и привързана към нас. Предполагам, че след появата на бебето ще има драми и ревност. Simple Smile

На болните скорошно оздравяване Hug. И от мен положителни отзиви за Тонзилотрен-а. Дъщеря ми имаше големи проблеми с гърлото допреди да й извадим третата сливица и много пъти именно той е спасявал положението да не се достига до АБ. Като цяло съм доволна от хомеопатичните препарати на Heel.

# 648
Привет момичета,минавам да се отчета от ехокардиото. Всичко е наред,съмнението за АRSA е отхвърлено и аз съм мн мн мн щастлива ,че малката гъбка е добре.Единственото,което ми препоръча лекарката е да избягвам вече лежането по гръб.Та това от мен.
Всички болни да оздравяваттт Hug  bouquet
Честит край на света,и наистина нека ни сполети мн по-добро начало за нас и нашите деца  Hug
Като гледам бая козички сме се навъдили тука-цяло стадо та и повече  Grinning Моята майчица утре е рожденичка и отивам да и търся подобаваш подарък.Усмихнат ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
Хоп, вече можете да добавите и на мен едно розовко вързопче  stork-girl Много усмивки през днешния апокалиптичен ден, майчета!  Heart Eyes

# 650
 Бях забравила за колата, ще сваря малко Simple Smile
 Рейни, Сола-та си ми беше първият вариант, но исках да мина само с една комбинирана количка  и се оглеждах за нещо по-стабилно. После се убедих, че за зимата тук си трябва специална количка, ако изобщо искаш да излизаш  Mr. Green За това се върнах на Сола-та- по-лека и компактна, коша за новородено е по-дълбок, няма подплата вътре- изобщо идеална лятна количка, има и чувалче за пролетта-есента. Ако бях в България обаче щях да заложа на Муум или по-скоро на Мътси- тук ще я карам предимно в паркове, градинки, до които ще стигам с кола. А и поне в нашия квартал и в централната част няма такова изобилие от дупки и неравности. Муум 2012- има напълно легнало положение Simple Smile
 lozenec_girl като се похвали вчера за господина си направих  тази сметка  Wink Обаче наистина тъща и свекърва козирози.... afwitch af newsm29 tantrum  няма да им е лесно на децата  Joy  Hug
О и да честит край на ... всичко лошо и пошло!Дано вече наистина да се промени света и да стане по-добър и по-извисен в духовно отношениер както твърдят специалистите.
Пожелавам си един ден нашите деца да живеят в по-добра среда! Praynig
Дано  Praynig И аз на това се надявам  Simple Smile
Откъде я намери пък тая гнойна ангина  Thinking
Мисля че Хари Потър беше казал: " Аз не си търся белята. Обикновено белята сама ме намира"
 Бруха- оздравявай  Hug
 Ина- радвам се, че всичко е наред  Hug И ти ли си част от козето стадо  Flutter

# 651
Анум-че  и аз козичка-срамежлива и стеснителна Embarassed Grinning
Забравих да споделя един лек за гърло и кашлица.В нашето семейство е помагало доста пъти.
Мед с канела-3 пъти на ден към  една супена лъжица мед се добавя 1/3 чаена лъжичка канела.Вкусен лек,който облекчава.Дано да съм била полезна   bouquet

# 652
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте момичета,
Поздрави от Париж! Записах се уж преди два месеца, после само ви чета и не се включвам, но сега реших да се обадя. Термин - 17 май, четвърто по ред бебе ако е рекъл Бог. В началото ми беше много притеснено, след два спонтанни аборта и доста натоварена програма. От както съм забременяла (което стана в Щатите) съм пътувала четири пъти в странство с общо 12 полета.  Утре се прибирам, живот и здраве и вече смятам да не мърдам от вкъщи, освен на близки разстояния. През това време какво ли нямаше - кървене в началото, пиене на хапчета и пр. Въпреки това, за сега всичко изглежда наред и чакаме момче, което е много поръчково, защото вече има две каки и един батко и всички са единодушни, че трябва да изравним половете. Предвид натоварената ми програма стигам до извода, че всичко е Божа работа - дали ще го бъде или не. Пътувам, защото ми се налага по работа и тук съм на крак от сутрин до вечер, включително с километри разходки из вечерен Париж. Този път съм с половинката за кураж. Понякога се ядосвам как спи по цял ден в хотела, а аз бременна ходя да работя, но съдба. Имахме годишнина от сватбата преди два дни и едва ли имаше по-подходящо място да я прекараме. Тук е доста топло, но вали почти през цялото време - типично парижко време. Много е празнично и с атмосфера. Всичко блести и е като голяма коледна елха града откъдето и да го погледнеш.
Поздрави на всички мамчета!

# 653
fapua,добре дошла сред нас!Доста си натоварена изглежда;) Браво за куража за 4-то детенце Hug Hug Hug
4естито на вси4ки разбрали пола на беб4етата Hug
Аз сега само набързо влизам ,да се разпиша,4акаме една приятелка с детето си,да поиграят малко с моята девойка,4е ве4е са ваканция и ще трябва да измисляме пове4е забавляния Hug
Коледа наближава все пове4е  Hug Поне покрай тези празници и ние ще се видим с пове4е приятели и се надявам времето да мине приятно и весело  Hug Малко е кофти,4е все ние ще сме домакините  Laughing ама така е по-лесно,понеже няма дапътувам ,а и ММ ще по4ива и ще помага за приготовленията  Peace Laughing

# 654
Фапуа, добре дошла при нас, лека и успешна бременност и прекрасно бебче накрая, най-вече здраво. Hug Hug Hug Hug Hug

# 655
  • Варна
Момичета,утре за съжаление влизам в болница,колкото и да не ми се иска точно за празниците.Имам доста болки,и то силни,не мога да спя вечер,по цял ден лежа и не мърдам.Още не знаем контракции ли са,бъбреци или нещо друго.Гледаха ме на 4D,всичко е наред с бебо,но ще вляза да ми сложат малко системи,да ми направят изследвания,а и аз да съм по спокойна там,че ако се случи нещо в къщи,какво ще правя точно по празниците.На Коледа ще ме пуснат да се прибера,така ,че ще ви чета като се върна.Стискайте палци дано всичко да е наред.На всички пожелавам весело изкарване на празниците.

# 656
Росиел, важното е ,че бебчо е добре Hug Hug HugВсичо ше е наред, с теб сме  Praynig

# 657
Кураж, rosiel Hug Стискам палци всичко да е наред!

И аз лежа и не мърдам, макар че малкия динозавър не ме оставя за дълго така. Чета ви, но честно казано ме мързи да пиша.

На всички ви пожелавам здраве!

# 658
Розиел, дано всичко е наред и да си изкараш празкиците спокойно вкъщи.
Аз на Бъдни вечер ще почивам явно и двамата с баща ми ще готвим  Laughing  Сърми, чушки,тиквеник.
На мен ми е малко зле на стомаха.Снощи ядохме в Лагуна и винаги ми е зле после...мислехме, че е от гъбите, защото какво гледаме-все до гъбите със синьо сирене стигаме.Ядох някакви зеленчуци и като се прибрах-киселини и едно гадно чувство.
Та днес цял ден прихождам до тоалетната.
Явно имат някакъв специфичен начин на готвене, който не ни понася.Защото иначе е вкусно и не изглежда да не са прясни. 

# 659
Стискайте палци, отивам на ФМ и имам едно тягосно чувство, че нещо не е наред. Корема ми като футбулна топка твърд, а пия този магнезий нон-стоп. Weary

Общи условия

Активация на акаунт