Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Сиска, не се тормози така предварително  Hug  Всичко ще е наред,сигурна съм.

# 661
Сиска, всичко ще е наред Hug Hug Praynig Praynig, не се притеснявай и после а не забриш да се отчетеш, за да не се притесняваме

# 662
Влизам много набързо да ви пожелая весело изкарване на празниците, много здраве и късмет.
Ние утре трябва да пътуваме с мъжлето и детето към едно малко приказно селце близо до Чепеларе, но току що разбрах че на малкия са му открили синозит в лявата половина + възпаление на ушенцето и ще минава на антибиотик. Аз пък продължавам да кашлям вече 10-ти ден и нищо чудно, ако успея да намеря някой да ме прегледа сега предпразнично да кажа "bye-bye" на хомеопатията и да почна и аз някакъв антибиотик.
Иде ми да си ударя 2 шамара, че от работа и ангажименти не си обърнах сериозно внимание на здравето, а сега трябва да тичам по доктори, които също вече са запразнили.
Розиелстискам всичко да е наред при теб.
Фапуане познавам друг такъв герой като теб - три (четири) деца и кариера.
Siska всичко ще бъде ОК. И моят корем е същият - твърд и като футболна топка, но аз и с предната бременност бях така и знам, че всичко ще е наред до края.

# 663
Благодаря ви, момичета! Довечера ще вляза да дам отчет.   Praynig Praynig Praynig

# 664
Здравейте мами!
Ходих на ЖК, та да споделя. После ще ви изчета. Не мога да ви смогна, имайте предвид, че има бременелки работохолици Laughing вчера за пореден път бях на работа до 19ч #Crazy
Гледаха ме на ехограф и ми казаха, че вървяло много едро с две седмици напред Rolling Eyes, така че термина ми от 26 май може да стане и 5 май. И вече съм +10 кг ( 72 кг на ръст 1.80 см, с предна плацента.  Аз за мойте кг не се тревожа, притеснявам се кг на бебето.  ShockedТрябва да се подложа на диета, а как ще стане като баща ми след два дена ще коли прасето и пак ще се освиним Rolling Eyes Laughing
Пола се надявам да го видим ( не че бързам) като отида на ФМ , първата седмица на януари и да имам по-точни мерки и теглилки, макар че се чудя как ли ще ми понесе инфото. Confused И в тази връзка някой да има инфо за ФМ за Тина Киркова? Цени, работно време, сайт на болницата? Нещо не го намирам. Thinking
shani - от сърце съм се смяла на твоя пост със случайно отворената страница от библията. За мен пола не е от такова жизненоважно значение. Така е, всеки е с проблемите си  Hug На чужд гръб и сто тояги са малко Crossing Arms Виж темата за кг на бебо за мен е направо Shocked
А иначе аз си харесвам работата, разбирам се с колегите, не мога да си преставя да си стоя в къщи и да не работя. Но и ходенето всеки ден ми идва малко нагорно все пак като се съчетае и с воденето до тази нашта далечна градина на каката. Confused
Пак се олях, айде ще ходч да ви чета Hug

# 665
Здравейте  Hug
siska_ta  всичко ще е наред, не се притеснявай излишно fingerscrossed
rosiel стискам палци всичко да се нареди добре fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Аз ще гостувам на родителите си и се надявам да отворят вече пътищата, че не съм си ходила от лятото!
Искам да пожелая на всички весели празници!

# 666
Ето ме и мен пак  Hug Изпратихме си гостите,хубаво изкарахме с моята приятелка и сина й.
Сега малката спи и аз съм налиния Wink
Siska_ta,с теб сме,имаш стиснати пал4ета !Може би си е нормално от време на време да са ни коремите така! Peace
Rosiel,по-добре е наистина да си под наблюдение  за всеки слу4ай!По-важно е беб4о да е добре! Hug Praynig
И аз пожелавам на вси4ки пътуващи весели празници с любимите и най-близки хора  Hug

# 667

shani - от сърце съм се смяла на твоя пост със случайно отворената страница от библията.

радвам се че поне съм разсмяла някого Laughing.
 Да ви кажа моите кг си стоят все тъй,по принцип аз съм си пълничка,а пълните качват малко през бременноста си.С първата си бременност качих 10 кг и сега няма да са повече мисля.

# 668
Здравейте майчета  Hug
виждам,че доста сте изписали,ще се връщам да ви чета  Simple Smile
Аз днес цял ден съм по молове и магазини и харча на ММ коледната премия  Whistling Mr. Green сега се връщам да ви изчета и отивам на фризьор и маникюр,че днес ни е фирменото коледно парти и трЕбе да сме на ниво  Mr. Green
Весели празници на всички!!! 

# 669
siska_ta , rosiel fingerscrossed
Анум, бързо да оздравяваш, че без теб за къде сме  Hug Сега разбирам защо края на света може да настъпи на 21 Joy
reny77, бързо се оправяйте вкъщи.  Praynig
VanilaV, приятно изкарване на коледното парти!
fapua, браво четвърто.  Hug И аз се опитвам да съчетавам майчинство с кариера, та ще видим. Предполагам, че има кой да помага с децата..баба..или ? Разбира се мисля, че бременелката може да си позволи да работи със същите темпове като преди забременяването само, ако работата и носи удоволствие иначе..нали знаете.."всички болести идват от ядове, всички ядове от гадове" Grinning
На всички пътуващи лек път и весели празници. Ние ще отпътуваме за провинцията чак на 24, заради работата на мъжа ми не можем да тръгнем по рано.
Аз днес съм в настроение, нали съм на работа чак на 7 януари. Е..имам няколко задачки-закачки за домашно, ама не са проблем..

# 670
  • София
Пола се надявам да го видим ( не че бързам) като отида на ФМ , първата седмица на януари и да имам по-точни мерки и теглилки, макар че се чудя как ли ще ми понесе инфото. Confused И в тази връзка някой да има инфо за ФМ за Тина Киркова? Цени, работно време, сайт на болницата? Нещо не го намирам.

Вчера моята ФМ беше в Тина Киркова, при доктор Стратиева. ФМ се прави в 121 кабинет на болницата, който се намира на 1вия етаж. Аз лично съм доволна от самата докторка и от прегледа. В смисъл видя и огледа всичко на бебето, но пък от към качество на снимките не съм супер доволна. Плюс това нямат 4Д, така че сама си направи изводите дали да отидеш там. В смисъл ако се вълнуваш от снимковия материал и тн. не е твоето място иначе доктор Стратиева е много мила млада дама, специализирала в чужбина и много обстойно гледа всичко. Аз така или иначе ще си ходя там и на третата ФМ, защото ми се включва в пакета за ЖК. Цената иначе за ФМ при едноплодна бременност е 60 лв, при двуплодна е 80. Работното време е на някакви смени за различните доктори, но не мога да ти кажа точно кой кога е. Задължително трябва да си със запазен час. Сайтът на болницата е: http://www.1agb.com/ там има телефони на информация, обаждаш се и питаш как да си запазиш час Simple Smile Надявам се да съм ти била от помощ Simple Smile   bouquet

# 671
lozenec_girl и аз бях на първа ФМ при Стратиева, обаче във Света Петка,  останах доволна, обеснява много подробно и сега втората ФМ в началото на януари пак при нея ще бъда.

# 672
  • насън...
фелисити...или може би трябва вече да ти викам свате.... Joy дет се вика дагаварилис... Laughing

адаш...да оздравяваш ей... Hug а пък за твоята мома и ние сме мераклии...  bouquet

и пак да попитам, че преди никой не ме отрази....за тези, които позват вързглавниците за бременни....да ми разкажете как точно я ползвате, че аз нещо все не мога да й намеря цаката...малко грубо ще прозвучи, ама...кои пози ползвате дет се вика?... Laughing Blush

и мнг стиснати палчета за сиската и росиел...

# 673
Ааа всъщност сега направих връзката, Тина Киркова е бившото име на Света Петка  yes

# 674
не бившата Тина Киркова сега е Първа АГ Света София

Общи условия

Активация на акаунт