Вега тест-има ли някой ,който го е направил и има ли ефект от него?

• 8 714
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Моля да споделите мнения!   bouquet

# 16
И мен живо ме интересува.........  Praynig  bouquet

# 17
  • София
Ще следя с интерес. Пак е пуснала ваучери.......... мога пък да взема един  newsm78

# 18
Вчера направихме теста
Мога да споделя резултат има ли, след месец Simple Smile
Теста е за поносимост към храните,
отчита натрупването на мазнини, мускулна маса и воден баланс в организма
Имаме 4-5 кг. за сваляне, според лекарката, ако спазваме режима
за месец и половина ще се разделим с тях.
Относно рефлукса, трябвало да има резултат до седмица
Много се надявам да е така

# 19

Здравейте,

По темата бих искала да внеса малко по-обновена информация.

Вега Тест за поносимост към храните, отслабване без глад
Компютърната диагностика на храненето се осъществява чрез апарат "WAVEMATRIX 1". Апаратът представлява биоелектронен инструмент от последно поколение и дава оценка за около 240 вида храни и хранителни продукти.
 Пациентът дължи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец.
 Тестът продължава около час.
Извършва в рамките на час и половина. Ви.

Последно за час или час и половина? Simple Smile

За сведение - апарат "WAVEMATRIX 1" е един от най-старите модели аналогови уреди, не е от последните поколения, италианците отдавна осъвремениха техниката.

В момента на пазара се предлагат ВЕГА ТЕСТ   с 350 продукта и ВЕГА ТЕСТ с 610продукта, като тестът трае 15 минути за 350 и 30 минути за 610 продукта, а не час, час и половина.
Самият тест протича по следния начин: дава Ви се да държите два метални накрайника, по един във всяка ръка. Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига. Биоенергийните честоти от храна, напитки, консерванти са вкарани в дигитален генератор на честоти и без да е необходимо да се слагат и сменят ампули,се отчитат вашите показатели.

Вега тестът се извършва изцяло чрез компютъризиран комплекс, като не се ползват ампули; не се замерва ръчно и е елиминирана възможността да бъдат манипулирани резултатите (като от упражняване на по-слаб или по-силен натиск върху замерваната точка, изкривяване на данните при работа без ръкавици или неизолиран писец и други). 

Накратко - ако правещият Ви ВЕГА ТЕСТ-а с ампулите е бил без ръкавици, резултатите не са верни.

Също така на пазара се предлага ВЕГА ТЕСТ, който наистина е по-ново поколение, като прави замерването до 5 минути, напълно автоматично, но само за 240 продукта.

Разбира се, всеки сам преценява дали да стои час и половина на едно място, да изтърпи 240 пъти да му натискат на една точка на палеца,   или да избере съвременните технологии и съпътстващите ги удобства и , не на последно място, достоверността на резултатите.

Успех с отслабването.

# 20

Вега Тест за поносимост към храните, отслабване без глад

Компютърната диагностика на храненето се осъществява чрез апарат "WAVEMATRIX 1".

Хомеопатични разтвори от храна.

Още две разяснения да внеса:

1. Нищо компютърно няма в апарата "WAVEMATRIX 1". Както писах - той е аналогов уред, а не дигитален. Аналогов уред не може да се върже към компютър.

2. "Хомеопатични разтвори от храна" - няма такова нещо като разтвор от храна. Могат да бъдат други форми (извлеци), но не и "разтвори".

# 21
Здравейте!
За две седмици детето е- 1600гр.
не бих казала, че гладува, по-скоро се храни разумно Simple Smile
аз се храня, като нея
и при мен резултата е същия
хубавото при нас е че изключихме от менюто "вредните"неща
чипсове, снаксове, солетки, всякакви вафли, пасти, дюнерчета и пр.
сладкото ни е 35-50гр. шоколад, без значение какъв
прави ми впечатление, че диетата се изготвя на принципа на разделно хранене
не се бъркат протеини с въглехидрати, и вечер е желателно да се ядат протеини
понеже имам няколко познати минали също теста, принципа на хранене е един и същ,
само дето включва различни храни, според поносимостта на продуктите

# 22
Аз си бях направила този тест преди 2 години и мога да споделя, че благодарение на него се как да кажа.... отпуших.... Embarassed Ходенето до тоалетната по сериозната работа преди за мен беше като празник и майка ми ми купи ваучер за този тест и разбрах че не бива да ям картофи а вместо тях ориз да спра със медта да пия захар.... много странно както и да е след седмица спазване само на тези две неща корема ми като че ли в знак на благодарност не беше подут и ме пращаше по сериозната работа всеки ден Simple Smile По мое мнение този тест е идеален за пречистване на организма за кг не свалих кой знае колко но се чувствам по добре все още Simple Smile (те ми казаха да ходя на 6 месеца ама все още не съм повторила Satisfied)

# 23
звучи правдоподобно ще го тествам ,знам че има зависимости на храните от кръвната група но някой ако нми направи анализ ще е супер Simple Smile ще потърся ваучери някъде.

# 24
Детето ми отслабна с 3 кг. за месец
Все пак е на девет и се стараем да не сме съвсем крайни в диетуването
Харесва ми това, че се храни правилно,
и ако сме по-упорити ще и остане навик за цял живот Simple Smile

# 25
  • София
Наскоро и аз си направих Вега-тест... И се потвърди правилото ми, че тялото си иска това, което е добро за него. Поне в повечето случаи Simple Smile
Неправилни за мен излязоха точно нещата, които ям, но не обичам особено много. Пилешко, например, правя предимно защото милия обича много. Иначе на мен най-вкусно ми е пуешкото и свинското. И те си излязоха напълно ОК за моя организъм. Солта, черния пипер, червеното вино, слънчогледовото олио... Не се разграждали добре.

Доколкото аз разбрах от лекарката, която ми направи теста, той показва кои храни се усвояват добре от организма и кои не. Също така показва ако сме прекалили, с тези, които не са подходящи за нас. И аз бях много щастлива от факта, че любими за мен неща като шоколада, повечето плодове, спанак, бяло брашно (обожавам всичко тестено), са абсолютно ОК за тялото ми.

След анализа се оказа, че имам съвсем малко (около 1.5кг.) за сваляне, но аз си го знам, тъй като наскоро претърпях травма и малко се поотпуснах. Сега ща не ща заради лекарите спортувам по-усилено и се надявам да стане 2в1 Simple Smile

Колкото до истиността на Вега-теста за мен е ок до момента, в който не ти дават диети и режим на хранене. Защото ако имаш пред себе си храните, които са ок за теб и ти доставя удоволствие да ги консумираш, сам можеш да си ги разпределиш в меню.

Общи условия

Активация на акаунт