Вега тест-има ли някой ,който го е направил и има ли ефект от него?

• 8 713
  • 25
  •   1
Отговори
  • Варна

Вега Тест за поносимост към храните, отслабване без глад

Компютърната диагностика на храненето се осъществява чрез апарат "WAVEMATRIX 1". Апаратът представлява биоелектронен инструмент от последно поколение и дава оценка за около 240 вида храни и хранителни продукти.

Вега Тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. След края на теста се изготвя индивидуална диета, която ще Ви помогне да редуцирате теглото си. Ако нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще Ви помогне да сте винаги във форма, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си.
Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Пациентът дължи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. И двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига.
Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна.
Хомеопатични разтвори от храна, напитки, консерванти, дори лекарства се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат от скала, която се намира на самия апарат. Ако Вашето тяло е толерантно и добре разгражда дадена храна показанията на скалата са над определена стойност. Ако имате непоносимост към тестваната храна, данните са под тази стойност. По този начин се открива чувствителност към различни вещества и храни. Пациентът не изпитва дискомфорт по време на самата процедура. Тестът продължава около час. Провежда се в приятна обстановка.
Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки - водорасли и др. – можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за Вас.
Нашата цел е да Ви помогнем да запазите добрата си фигура и Вашето здраве. Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни Вашето тяло е толерантно и разгражда добре, но също така изготвяме индивидуален хранителен режим. Стремим се да си изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.
Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен. Извършва в рамките на час и половина. Резултатите са готови веднага Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви.

# 1
  • Варна
Преди седмица ходих да си правя този тест и в момента спазвам дадените ми препоръки! PraynigАко има някой с личен опит или отзиви от теста нека пише Peace

# 2
запис  Peace

# 3
  • Sofia
Правих си го преди 2 год.,не ми помогна по никакъв начин в борбата с килограмите

# 4
  • Варна
Хмммм,аз не че искам да свалям някакви велики кг./просто3-4/,но ти само веднъж ли ходи?Казаха ми след 6 месеца пак да ида!

# 5
За мен това е пълна измама. Майка ми беше ходила преди 3 години и тя искаше да свали 3-4 кг. Направиха й теста, ограничиха й менюто, което и без това не беше богато и нямаше никаква полза. Сега вече си знае, че като е решила да сваля някой килограм, трябва да гладува. Друг е въпросът, че за мен това не е правилно, но както и да е. Моето мнение е, че ако имате излишни 80 лв, излезте и си ги похарчете с кеф вместо да ги давате на тези  Peace

# 6
  • Sofia
Да,трябваше да отида още един път,но след като през този период не видях никакви промени се отказах

# 7
Благодаря ви, момичета за инфото! Добре е да се знае, като се има предвид честите оферти за такъв вид тестове, особено в сайтовете за групово пазаруване! Simple Smile  Peace   bouquet

# 8
  • Пловдив
И аз си го правих за 20лв 120 субстанции,ако бяха 240 трябваше още 10лв да платя.
В момента спазвам диета и гледам от списъка на Вега теста какво мога и какво не ога да ям и ям само това,което мога.За 3 седмици съм свалила 4кг.

# 9
  • Варна
И аз си го правих за 20лв 120 субстанции,ако бяха 240 трябваше още 10лв да платя.
В момента спазвам диета и гледам от списъка на Вега теста какво мога и какво не ога да ям и ям само това,което мога.За 3 седмици съм свалила 4кг.

Hug Ето един съмишленик тука  Hug Аз от 1 седмица съм на режим и вече съм -2 кг.Днес дори ми беше 1-ят изчистващ ден/цял ден на супа и вода такъв глад ме гони Rolling Eyes/ Ами Хрис успех  и ще се радвам да споделяш резултатите с нас  Peace

# 10
  • Пловдив

Hug Ето един съмишленик тука  Hug Аз от 1 седмица съм на режим и вече съм -2 кг.Днес дори ми беше 1-ят изчистващ ден/цял ден на супа и вода такъв глад ме гони Rolling Eyes/ Ами Хрис успех  и ще се радвам да споделяш резултатите с нас  Peace
Задържам си свалените 4кг,но тея дни съм се поотпуснала и ям от забранените храни.След НГ започвам 90-дневната диета и ще я съчетавам с разрешените храни от Вега теста.

# 11
  • Варна

Задържам си свалените 4кг,но тея дни съм се поотпуснала и ям от забранените храни.След НГ започвам 90-дневната диета и ще я съчетавам с разрешените храни от Вега теста.
И аз така се поотпуснах тука от 23 -ти и  след 1 .01.пак се залавям с режима Simple Smile

# 12
Записах дъщеря ми на такъв тест
Има хроничен стомашен проблем и наднормено тегло+3.8
ако някой има отзиви ще се радвам да сподели

# 13
Здравейте, от доста време искам да си направя "Вега Тест" и ми прави впечатление , че Д-р Каменова редовно пуска ваучери с намаление за него. Моля Ви да споделите впечатленията се от нея, дали е оправдала очакванията. Четох подобни теми за тази тест тук, но бяха стари и никъде не се споменаваше името на тази докторка.

Предварително Ви благодаря   bouquet

# 14
  • София
Здравейте, и мен ме интересува!

Общи условия

Активация на акаунт