Професионални серии за коса - тема 45

• 45 548
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Да споделя и аз днешната комбинация- еластисайзер, шампоана за чувствителен скалп на Лакме, маска Дийп кеър, L2и накрая това - http://zlatnaribka.com/termo-krem-za-izsushavane-sys-seshoar-lor … html#.UOSDXqyb7dE. Резултатът - мека, жива, бляскава коса.

# 646
Спрея за разплитане на Макадамия хубав ли е?

# 647
  • в 1001-та нощ
fitblond - най-често шапките - виж материите, аз също много нося шяпки, но нямам този проблем  Peace

може да е и пуловер, друга дреха, но са най-често шапки  Peace

Моля за помощ, не разбирам за какво е този продукт http://www.hairsupermarket.com/p/6262

прекъсва реакцията на боята, ако не си я доизмила добре, както и фиксира цвета  Peace

# 648
  • Варна
Благодаря,Алена  bouquet целта ми беше за след всяко измиване като балсам.

# 649
  • ВАРНА
Аз пробвах шампоана и балсамът без отмиване на лакме за къдрава коса - страхотни са,косата си е обемна,оформена и лека,не ми утежнява,препоръчвам  Peace

# 650
Записвам се да чета темата.
От известно време ползвам Иноа и съм много доволна. От никоя друга боя за коса не получавам този ефект на подхранена коса ,блясък и цвят.

# 651
Може ли някой да ми каже ако реша да се  къдря и използвам крема за къдрици на Макдамия, къдриците ми по - дълго ли ще издържат?

# 652
  • в 1001-та нощ
мисля, че е по-скоро да си начупиш косата с дифузер, намачкване; но да - държи и фиксира, но и пресушва  Peace

как ще я къдриш?

# 653
мисля, че е по-скоро да си начупиш косата с дифузер, намачкване; но да - държи и фиксира, но и пресушва  Peace

как ще я къдриш?
С парцали. Дифузера така и не се научих да го използвам правилно  EmbarassedИзсушаването не ми е проблем.

# 654
Здравейте и за много години!
Кажете с какво мога да заменя кератиновия  спрей със зелен чай на ApHogee. Невероятно добре ми се отразява на косата, останало ми е съвсем мъничко, а в рибката не съм го виждала от доста време. Имам L2, но няма същия ефект. От ApHogee косата на следващия ден е още по-хубава и обемна. Не съм срещала до сега такъв продукт.

# 655
  • в 1001-та нощ

как ще я къдриш?
С парцали. Дифузера така и не се научих да го използвам правилно  EmbarassedИзсушаването не ми е проблем.

за това е идеално  Peace

# 656
  • Пловдив
Момичета, в hairsupermarket има намаление на продукти на Шварцкопф, аз пак се олях  #Cussing out. Колагенът в старата опаковка, продукти от серията Q10 и др. интересни нещица Crazy

Честита Нова Година!  newsm67
Правилно ли разбирам, че всички тези продукти са по 3 паунда....не мога да схвана има ли някакви условия  newsm78

Да, по 3 паунда са, доставката до УК е 2,95, има код за 10% отстъпка TENPERCENT /от октомври е, но още хваща Mr. Green/

# 657

как ще я къдриш?
        Съжалявам ако въпросът е глупав,но какво представлява това къдрене с парцали?

# 658

как ще я къдриш?
        Съжалявам ако въпросът е глупав,но какво представлява това къдрене с парцали?
http://vbox7.com/play:c391962b , но замествам хартията с парцали.  Peace

# 659
Harukaze ,БЛАГОДАРЯ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт