Професионални серии за коса - тема 45

• 45 497
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Ще ти ги изправи Peace Ако става на въпрос за тези силните кератинови терапии. От шампоан или някой маска надали ще стане веднага.

# 676
Аз видях на ЕКС и на NASHI  ,те се водят професионални и сигурно са силни.

# 677
Да, всички професионални за домашна употреба и тези, който ги правят по салоните изправят косата.

# 678
Благодаря ти ,Жаки° !  Flowers Bouquet

# 679
Преди малко получих кератина на ЛП,нямам търпение да го пробвам  Crazy
Нямам търпение някой да се включи с отзиви. Моята коса също рязко се влоши и ножицата игра драстично. Сега е като преродена. Хубаво е от време на време да и правим този подарък Heart Eyes

# 680
Направи ми впечатление, че протеина в  съдържанието на кератиновата серия на ЛП е в девета глуха...    Whistling   Получих я днес.

Май ще разчитаме на Надето за първи отзиви за гореспоменатите продукти.
Днес получих и Алтерна, та... нали се сещате любопитството в коя посока ме отвежда?!   Crazy
Ще се включа с първи впечатления по-късно.     Hug

# 681
Понеже говорите за термозащита,кое е по-удачно-под форма на крем или спрей  newsm78 Аз май клоня към  термозащитния спрей на CHI .Но пък преди време имах термозащитен спрей на Алфапарф и нещо не ме кефеше на мокро от спрея да минавам с преса...
Като цяло за термозащита вие говорите само за Керастаз..Лореал,Лакме не стават ли,че ги подминавате?

# 682
Аз имам спрея на Чи, икономичен е, не е лош продукт.

# 683
  • София
Понеже говорите за термозащита,кое е по-удачно-под форма на крем или спрей  newsm78 Аз май клоня към  термозащитния спрей на CHI .Но пък преди време имах термозащитен спрей на Алфапарф и нещо не ме кефеше на мокро от спрея да минавам с преса...
Като цяло за термозащита вие говорите само за Керастаз..Лореал,Лакме не стават ли,че ги подминавате?
На Лореал съм ползвала кремчето Форс Вектор,не е лошо,ама не е като цимента на Керастаз.
 Спрейчетата пък ги отбягвам понеже ми оставят едно неприятно усещане на лак за коса.В салон са ме пръскали с  термозащитата на Лакме.

# 684
  • Велико Търново
Аз досега съм ползвала само термозащити под формата на крем-харесват ми,защото така имам усещане като разнасям по косата-разтърквам между дланите и нежно масажирам косата Simple Smile
Кремът на Лореал unique one също е много добър Peace

# 685
  • Варна
Аз пробвах термозащитата на Чи понеже беше много хвалена, не ми хареса изобщо , косата лепнеше и пресата много трудно минаваше по кичура Peace  предпочитам спрей понеже не утежнява косата.

# 686
Аз досега съм ползвала само термозащити под формата на крем-харесват ми,защото така имам усещане като разнасям по косата-разтърквам между дланите и нежно масажирам косата Simple Smile
Кой е той?  newsm78

# 687
Отдавна не съм се включвала, но сега да сподея впечатления от едни нови за мен продукти, а именно милкшейк глисънинг тритмент и зоун консепт ноу инхибишън глейз.  Измих с мш шампоана от серията и напръскаш маската. Странно е, че е под формата на сплей. След изплакването косата беше спластена и заплетена и много бях разочарована, но като поизсъхна малко направо се преобрази. Стана мека, подредена и пригладена. Напръсках малко то балсама без отмивае,сложих от глейза и поизсуших с дифузера. Завърших с малко от ноу фриз серума. Получи се страхотно, идеално оформена, без да е бухнала, без да е кльопнала, подредена и бляскава. И няма грам помен от фризи косъмчета. Много съм доволна. Тоя глейз ми се струва стахотен за оформяне на чупки/къдрици, без никакво пресушаване. А става и при изправяне...

# 688
  • Велико Търново
Кой е той?  newsm78

http://www.enzo.bg/kozmetika/uniq-one/uniq-one-care-regenerirass … treatment-150-ml/  Peace
На Ревлон е Blush

# 689
Кой е той?  newsm78

http://www.enzo.bg/kozmetika/uniq-one/uniq-one-care-regenerirass … treatment-150-ml/  Peace
Той не беше ли на Ревлон? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт