38 г.с в очакване на големия ден

• 4 919
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Буфинка, желая ти спокойни последни седмици от бременността и леко раждане.

# 31
buffinkaaa моят термин е малко след твоя и прекрасно те разбирам какво имаш предвид Peace
Дааа, естествено, че не трябва да се пришпорват нещата, да се изчака, много ясно - най-важното е здравето на бебето. Но когато си на финалната права, разсъждаваш по-различно. По-скоро не разсъждаваш много, много.

И аз съм чувала за физическа работа, изкачване на стълби и т.н. Налага ми се да го правя и го правя, но за ефект ...  newsm78 С първата ми бременност няколко часа след секс ми изтекоха водите, а нямах никакви признаци за раждане. Може би секса помага Thinking не знам.
Сега не ми е много до секс, не ми е комфортно, така че този метод няма да го прилагам Grinning

Леко раждане ти желая Hug

# 32
Василия , Ааааааа  Hug супер честито Wink леко раждане и на теб и едно хубаво и здраво бебенце ти желая Wink много се радвам .Какво чакаш ? И ще те чакам да кажеш как е минало Simple Smile

Кости, много се радвам и за теб . Много е хубаво, когато има кой да те разбере ( имам в предвид, че го преживявате в момента , като мен ) друго когато вече си го минал, но и на мен ми е първа бременност и ми е малко плашешто и не съм си в БГ няма кой да ми помага ии разбираш как е ...... но както и да е много искам да споделиш после , жз как е минало .Леко раждане и една прекрасна и здрава рожба ти желая  Simple Smile Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 01:31 от AnMary

# 33
Буфинка, и двете си деца съм отгледала без никой да ми помага. Нито за час. Второто го родих в чужбина. Не се тревожи, ще се справиш.

# 34
Фея, Simple Smile аз съм сигурна ,че ще се справя, нито ще съм първата , нито последната . Но това непречи да ме е страх малко Wink

# 35
  • California
buffinkaaa, благодаря ти!
Пишеш ли в темата на мамите в чужбина? Много от тях са в Англия.
А колкото до помощта - да, трудно е, но не и невъзможно! Ще се справиш, сигурна съм  Simple Smile

# 36
Ами не , още съм новак и се ориентирвам по саита ,  но сега ще погледна Simple Smile

# 37
# 38
Василия, много ти Благодаря Simple Smile

# 39
Леко раждане и от мен.
Не съм искала да те критикувам, просто да кажа, че има полза и да поостане на топло бебето.
Полза и за теб имам предвид Simple Smile

# 40
Мерси Simple Smile !Сигурна съм , че е така Simple Smile и все пак ми се иска

Много исках да Ви попитам всички , дали са Ви сменяли датите , всмисъл че по пмц трябва да родя на 25.12.2012. , но когато отидох на ултра звук ми казаха 27.12.2012 . Знам че той определя точно , но всички ли имате разминаване в датите ?! Simple Smile

Василия, можеш ли да ми кажеш как поставяте тези тип аватари , които отбелязават кога ти е термина или колко е голямо детето ?! Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 17:01 от AnMary

# 41
При първата бременност не знаех кога съм забременяла. Имам нередовен цикъл и ми идва задължително над 34 дена. Лекарката казваше 12 май, ехографа 29 април. Но аз знаех, че трябва да раждам по-рано, усещах го! Затова на 26 април отидох в болницата на преглед и лекарката ми каза, че ще ми включи система с окситоцин. След 6 часа родих и се оказа преносено.  
Успех ти пожелавам, това са нетърпеливи последни дни!

# 42
Много исках да Ви попитам всички , дали са Ви сменяли датите , всмисъл че по пмц трябва да родя на 25.12.2012. , но когато отидох на ултра звук ми казаха 27.12.2012 . Знам че той определя точно , но всички ли имате разминаване в датите ?! Simple Smile

На мен ми смениха термина с 1 седмица.
И моят цикъл е по-дълъг така че не се изненадах Simple Smile

# 43
Ами по принцип моя уж е редовен,но но не мисля че скенера показва най- точно .Преди около две седмици бях на лекар и ми казаха , че главата й вече е заклещена в родовия канал и може всеки един момент да родя .... обаче нищо ?!??

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 18:04 от buffinkaaa

# 44
Има разлика между скенера в началото и в края.
В началото на бременността мерките са горе-долу еднакви за ембрионите, после стават различни.

А за раждането - не може да се каже със сигурност кога ще стане.
При мен беше точно обратното.
"Няма да е скоро", родих след 2 дни.
Така че всичко е възможно.
Има жени си ходят със седмици с малко разкритие дори.

А за нормалното раждане е най-важно бебето да участва активно, то дава сигнала, така че не зависи много от теб.

Общи условия

Активация на акаунт