38 г.с в очакване на големия ден

• 4 929
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Чувала съм за ананаса ама съм леко алергична към него Simple Smile

# 16
Родих 2 седмици преди термин.
-Всеки ден правех разходки в парка с кучето- минимум по 1 час.
-2 часа след секс ми изтекоха водите Laughing Значи може и да има ефект, да Simple Smile
Напълно те разбирам, че искаш вече да се свършва. Аз също не издържах- беше 40 градуса и краката ми се подуваха двойно. Не можех да спя на никоя страна, а вечно бях уморена.
Леко раждане Wink

# 17
Мерси , чакам с нетърпение да ся нагушкам Simple Smile

# 18
 ooooh! Зорлем иска да изкара бебето по-рано... Защо бре, джанъм? Остави го да си стои в утробата ти толкова, колкото му е нужно. После ще се гушкате колкото си искаш.

Пък щом майчиният ти инстинкт се е задействал, насочи го в правилна посока и мисли какво е полезно за детето, а не какво ти се ще на теб.

# 19
  • Бургас
Така и не разбрах защо ти е да раждаш по-рано?  Crazy Crazy Crazy Тежко ти било, глупости. Изкарала си толкова време, не можеш да издържиш още десетина дни ли? И на мен ми беше тежко в края на деветия месец, но няма нищо по-хубаво от едно доносено бебе, което се е родило, когато трябва.
Вече ако преносваш да се вземат мерки - разбирам. Не мисля обаче, че случаят е такъв.

# 20
  • София
Аз разбирам да преносва,а тя все пак има още 2 седмици до термин,защо трябва да се пришпорват нещата?
Защото хората сме различни. Тежко и е на жената, едва се движи....иска вече да ражда

Така е,различни сме...те затова някои манекенки в седмия месец родиха,да се не обезформят нещо  Crazy

# 21
  • София
Изобщо не бързайте, когато тогава.
Дъщеря ми се роди 20 дена по-рано. През втората бременност си скъсах нервите от черни мисли, и "да устискам", "да е здраво" и т.н. Роди се в 34та г.с. Слава богу всичките сълзи останаха в родилното.

# 22
Аз разбирам да преносва,а тя все пак има още 2 седмици до термин,защо трябва да се пришпорват нещата?
Защото хората сме различни. Тежко и е на жената, едва се движи....иска вече да ражда

Така е,различни сме...те затова някои манекенки в седмия месец родиха,да се не обезформят нещо  Crazy
Какво общо имат манекенките с темата? Жената е в 9ти месец. Не е тръгнала нито да си прави секцио в 7ми за да не си развали фигурата, нито е казала, че ще направи нещо опасно за детето си......

# 23
  • California
Като почнете с тия наставления.... в 38 седмица си е съвсем безопасно за бебето да се роди, какви са тия драми не разбирам. Да не говориме, че планирано секцио много често се назначава точно по това време - 1-2 седмици преди термин. Ама тогава никой няма да скача и осъжда авторката нали Simple Smile

# 24
До колко е безопасно, никой не знае.
Най-добре си е на термин.
Дъщеря ми се роди 1 седмица преди термин и въпреки само тази 1 седмица имаше някои типични проявления на недоносено, така че по -добре да се изчака  Peace

# 25
  • California
Синът ми пък 3 седмици по-рано се роди - съвсем развит и доносен. Така че колкото хора, толкова и мнения. И както казах планирано секцио (по желание!) се назначава преди термин, но това никой не го намира за неестествено или лошо.

# 26
И както казах планирано секцио (по желание!) се назначава преди термин, но това никой не го намира за неестествено или лошо.
Ами ooooh! Много жени тук мислят, че ако не си родила в мъки т.е. без упойка и не си се разцепила до гърба не си никаква майка
Това си е лично мое наблюдение и не държа никой да се съгласява с него Peace

# 27
Първо, темата не е "за или против секциото".

Второ, едва ли някой наистина смята, че ако раждането не е болезнено, значи не е раждане или майката е по-малко майка.

Въпросът е дали, само заради едната чисто детинска (според мен) липса на търпение, да бъде предизвиквано преждевременно раждане. Не по лекарско предписание. А от глезотия.

# 28
Благодаря за разбирателството от страна на някои жени, които разбраха какво искам да кажа и защо Simple Smile.Съгласна съм , че всеки си има собствено мнение и го ценя , но темата беше дали знаете нещо което може да ми бъде полезно , за да родя преди термина си , а не съгласни ли сте с мен или не. Все пак благодаря за мненията , но само аз мога да си знам защо го искам , затова Ви моля са не ме обвинявате без да знаете защо.  Благодаря Simple Smile

# 29
  • California
buffinkaaa, сигурна съм, че повечето са те разбрали, въпреки коментарите Simple Smile
Леко раждане ти желая, терминът ти е на същата дата, когато е и моят!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт