Автоимунен тиреоидит на Хашимото (27)

• 74 666
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Благодаря ви момичета, утре ще каже доктора. Референтната стойност е до 4,2. Не целим бебе, имаме си две дечица.Ще ми изпишат нещо и се надявам да се оправят нещата.
Желая ви здраве  Hug и още веднъж Благодаря.

# 616
Благодаря ви много знаех,че мога да разчитам на вас .Днес след преглед при ендокринолог в Бургас д-р Димитрова диагнозата е автоимунен тиреотид(може и да не изписвам правилно)хашимото и възел с размер 10мм пуснах и изследвания калций,магнезий кр.захар,холестерол и триглицериди в норма.Назначи ми еутирокс по схема 7 дни по половин хапче след това редувам половин на нечетни дни цяло на четни  до 20 април.А сега на къде?Според вас имали връзка  с неуспешните иксита? 

# 617
?Според вас имали връзка  с неуспешните иксита? 
Едва ли ще може някой категорично да каже дали има връзка в случая или не, понеже ТСХ не е високо.
Да, вярно че при бебеправене и инвитро или инсеминация е добре ТСХ да е под 2, затова по-добре с медикаменти да спадне стойността в нужните граници и да се изключи като фактор по-нататък.

# 618
Чета,чета и ще взема да се запиша с моето ТСХ 5,55

# 619
Ей, изобщо не е хубаво като се увеличаваме, но, rosenna, добре дошла в темата и дано е за малко! Simple Smile

# 620
  • UK
Високо е Rolling Eyes ако целта е бебе Heart Eyes

# 621
  • София

Хахахахах,тя знае това Wink Hug

# 622
  • UK

Хахахахах,тя знае това Wink Hug
Ми мен, нали ме сдъвкаха Rolling Eyes та да си кажа аз, де Crazy Joy

# 623
Да,целта по принцип е бебе, но  през последните дни го открих това ТСХ и тепърва започвам да го свалям  .

Интересно защо темата не ми излезе горе с червено като отговор,а случайно си щракнах да продължа да чета  newsm78 

Така ме цепи тиквата,може ли от това чудо/л-тироксин/ нещо кръвното да ми играе?

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 23:08 от rosenna

# 624
  • София, БГ
rosenna, на някой им влияе зле, оплакват се от например от сърцебиене и други състояния.Но може би като се уцели точната доза, би трябвало да затихнат симптомите.На мен например моята доза ми влияе добре, не чувствам някакви по-специални симптоми.Само малко ме е яд, че килограмите ми много играят.

# 625
Това за кг наистина ме плаши,защото в последните 1-2 год съм 10+ отгоре.Остава ми сега и лтирокстина да ми  ooooh!ги качи още

# 626
  • до една звездичка
Остава ми сега и лтирокстина да ми  ooooh!ги качи още

Точно обратното въздействие би трябвало да има тироксина.  Grinning

# 627
  • София
Да се оплача и аз,въпреки че пия Бетаблокер,сърцето ми продължава да прескача....направо незнам какво да правя Tired

# 628
  • UK
Я малко да ви поразведря  Mr. Green
Днес, посетих една нова "звезда" ендокринолог, реших да я пробвам Crazy тъкмо да ми пусне някой и друг хормон, ама картинката е плачевна и плашеща едновременно Whistling Crossing Arms
Какво да кажа за жената  учи, ама има още, над какво да наблегне Mr. Green  Казва ми, ами ние тука нямаме машина (тя е в частен МЦ) пуля се и се опитвам да асимилирам чутото , викам си брех ...му newsm78 каква машина Thinking
  Аз и казвам на ехографа, няма ли, да ме погледнете ( за Щитовидната жлеза)? Тя , ама ние нямаме тука машина   
Питам поне хормони, няма ли да ми пуснете? Отговора така като ви гледам  амиииии добре ми изглеждате  ooooh!
Казвам  сложила съм бая кг отгоре си и не се свалят Rolling Eyes  отговори ми оооо, ама в този зимен сезон Shocked всички качваме кила Joy   малеееее думи нямам    rotfImbo rotfImbo 

# 629
  • Бургас
Да не си идвала в Бс на лекар  rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт