Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз при вас Hug
Фарф, благодаря за труда  bouquet

# 16
чакам от -12%, но ако похарча парите, а те не са се размърдали, ще анулирам  Crossing Arms

# 17
  • при моите любими
И на мен ми пристигна поръчката с последните ваучери, които имах. Бях се зарекла да не купувам нищо, но то пък и трите неща ми харесаха и сега може и да не си затварям вратичката и все пак, ако имат някое готино намаление пак да си купя нещо. Ето и отчета:
Много мекички и си отговарят Cashe-cashe
Celio - и той мек и готин
tally weijl  - мек
И трите са ми за коледни подаръци и съм много доволна.

И даже ще се редактирам и ако някой от вас има ваучер с 20% намаление, а не мисли да се възползва от него, може да ми го отстъпи, да пусна още 1-2 неща за коледни подаръца Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 13:22 от cydonia

# 18
  • Sofia
Лъвче  Heart Eyes

# 19
  • София
и аз тук, след малко ще опукам ваучера за 20% Simple Smile мислих да изчакам до утре да видя дали ще има някакво намаление за събота и неделя , ама зълва ми дава зор Simple Smile

# 20
  • София
Да ви следя, че сте ми много сладки скици Hug

# 21
Вишневите ми кубинки са много джиджи Mr. Green Малко по-тъмен е цвета от снимката ,ама и така са си джиджи Flutter ДАНО не ги сполети участта с разлепването Praynig

Аник,отново мерси,мила Heart Eyes Hug Искам обаче да видя твоите красотички Peace

# 22
  • при моите любими
A да ви питам аз за тези кубинки. На снимката изглеждат , като шити отдолу. Не можах да разбера къде точно ви се разлепят. И аз им се чудя от известно време.

# 23
# 24
A да ви питам аз за тези кубинки. На снимката изглеждат , като шити отдолу. Не можах да разбера къде точно ви се разлепят. И аз им се чудя от известно време.

Шева е декоративен за съжаление..

# 25
  • Пловдив
farf,   bouquet
И аз да не изпусна нещо  Mr. Green

# 26
Момичета, може ли някой да ми каже, мъжко палто размер №54 по бг номерация , на кой от европейската съотвества  Praynig

# 27
И аз да попитам, има ли някой доволен от някои мъжки дънки да препоръча... Hug

# 28
  • Sofia
Момичета, необходимо ми е да пусна жълти кубинки - някой с намаление да ме приюти  Embarassed Embarassed Embarassed
Също и ако някой има излишни жълти или лилави 39ти номер - за подарък са ми,детето много ги хареса (особено лилавите).

# 29

Общи условия

Активация на акаунт