Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Номерата 40, 42  и т.н. по европейската номерация ли са или по българската?

# 31
  • София
снощи пуснах поръчка с ваучера за 20 %, ако днес анулирам поръчката дали ще се възстанови ваучера автоматично?? харесах си едни нови боти, които са пуснали.

# 32
Номерата 40, 42  и т.н. по европейската номерация ли са или по българската?

За обувки или за дрехи говорим?Ако е за дрехи,и двете може да са,но по принцип в сайта са по европейската,само някои дънки са по дънковата.

снощи пуснах поръчка с ваучера за 20 %, ако днес анулирам поръчката дали ще се възстанови ваучера автоматично?? харесах си едни нови боти, които са пуснали.

По принцип би трябвало,така е с всички ваучери,но можеш да им се обадиш да питаш за всеки случай  Peace

# 33
За дрехи става въпрос. Не мога да се ориентирам въпреки таблицата за размери. Например №48 по българската номерация на какъв номер от тези в сайта отговаря?

# 34
# 35
# 36
ха ха, според мен последната 4-ка е излишна, нещо са объркали  Joy

# 37
  • Бургас
Това да не е от "изненадите", които ни били готвели от сайта за празниците ...  hahaha

# 38
  • София
анулирах си поръчката с ваучера от снощи и ми възстанови ваучера автоматично Simple Smile

# 39
  • Варна
Някой осмелявал ли се е да поръча електроуред?
Гледам пресата и цената е много примамлива в сравнение с тази, а коментарите са много добри Thinking

# 40
  • Sofia
Гледам пресата и цената е много примамлива в сравнение с тази, а коментарите са много добри Thinking

мЕтай се, само питай какво се случва, ако не работи или искаш да я върнеш.

# 41

Пиши като ти отговорят и  мен ме  впечатли Hug

# 42
  • Варна

Пиши като ти отговорят и  мен ме  впечатли Hug

По телефона нищо смислено не казаха, очаквам отговор в понеделник, че малко късно си пуснах запитването на е-мейл и ще докладвам. На другите места пресата е с 3 год. гаранция, надявам се и тази, а като се знам колко често ще я използвам - ще ме изкара до живот Simple Smile

# 43
# 44
  • София
Здравейте.
Много ми допадна този сайт. От 2 дни го разглеждам подробно. Особено ми направиха впечатление обувките и ботушите от естествена кожа. Личи си и от снимките, че повечето са с изключително качество, а цените са направо смешни, ако качеството е това, което си мисля. Предполагам са известни марки. Не можах да прочета всичките теми, може да е коментирано това. Пуснах и поръчка с няколко дребни неща. Сутиените Белинда ми харесаха, поръчах един черен. Също отдавна търсех дълги чорапи, не силонови, а по-плътни. Тук намерих и поръчах и от тях. И още няколко шалчета, ръкавици, очила за дъщеря ми. Харесах и сешоар Грундиг за 40 лв. Струва ми се много добра цена, но още се чудя за него. Надявам се всичко да е хубаво и да нямам проблеми с поръчката. Предимно пазарувам от английски сайтове или Ибей. С Източна Европа нямам опит.

Общи условия

Активация на акаунт