Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
В отговор на многобройните ми въпроси относно гаранцията и условията за връщане на ел. уредите, получих това:
"За съжаление все още не може да се правят поръчки на продуктите от тази категория, за което се извиняваме."
Погледнах в румънския сайт и видях, че модела и снимката не си отговарят ooooh! По описание предлагат някаква мини преса, вероятно и това ще дойде ако и когато е възможно купуването Twisted Evil

# 46
Ох, не, вижте какъв тоалет са сглобили
http://www.miniprix.bg/produkt/1020162/
 Joy Joy Joy Joy Joy

Тези са Колумбия, на някое от копчетата на панталоните се виждаше.
http://www.miniprix.bg/produkt/1019972/

# 47
  • Варна
Трябваше и една престилка да вържат Laughing

Имам фактура за поръчката от 12-ти, Потвърждение ( частично ), ако беше всичко налично щях да се учудя Mr. Green

... трябва ми нещо дамско р-р М, символично, ако някой има в излишък, моля да ми пише Praynig

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 14:52 от farf

# 48
Напоследък загърбих miniprix-а и не съм в час - има ли още намаления във вторник или "надежда всяка тука оставете"?  Crazy

# 49
  • Sofia
Момичета, поръчка със ски екипче в нея от днес е със статус "приета". В този статус ли стои да чака партньорския продукт или е знак, че скоро ще я обработят  Rolling Eyes

# 50
# 51
Понеже съм зарязала сайта от известно време ( издразниха ме нещо) и не Ви чета подробно , та да попитам за детските ски екипчета реалните отзиви какви са? Стават ли ?
Предварително Благодаря

# 52
PERLI, ски екипчета chockolina беше получила. Виж в нейните мнения  Peace

# 53
Момичета, поръчка със ски екипче в нея от днес е със статус "приета". В този статус ли стои да чака партньорския продукт или е знак, че скоро ще я обработят  Rolling Eyes

aniK на мен ми ги обединиха 3 поръчки(в едната имаше ски екип),приеха и така си стоя повече от две седмици  Laughing ама това беше,когато имаха някакъв проблем.Сега да се надяваме да са по-бързи  Wink

PERLI,нашият ски екип е син,малко лъскав ми идва,не ми харесва много,но за тези пари ще го оставя  Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 16:52 от vox

# 54
  • София
поръчката от събота вечерта, днес вече ми е с фактура, макар и частично потвърдена Simple Smile
аник, в този стаус си чакаш за партньорския продукт Sad

# 55
  • Бургас
И аз съм с частично подтвърдена поръчка,много ме е яд,че са ми отказали едни обущета,ама всяко зло за добро.Освен това имах активиран ваучер за плащането на поръчката и сега като ми са отказани обувките се надявам разликата да ми бъде възстановена

# 56
Момичета, имате ли върнати поръчки от миналата седмица, моята от 13.12 е в офиса в Русе и си стои още там, Барбу явно не е ходил нито в петък, нито в понеделник, тази година пари няма да видя  Sad

# 57
Star и моята от 12-ти си стои в офиса на спиди,но е изписано,че ''получателя ще я вземе,когато идва да изпраща''  ,а днес гледам че ми е изписано ин деливъри на една поръчка,така че очаквам днес да си прибере и върнатите пратки.

# 58
За мен ски екипите са ужасни - не заслужават дори 17 лв. Аз също се подлъгах от добрите отзиви в темата, надявам се с този коментар да предпазя от несполучливи поръчки други мами!
Истината е , че нямат нищо общо с характеристиките и функциите, които трябва да притежава един ски екип, изключително ниско качество - да не споменавам, че и ципа на якето се скъса на първото откопчаване!

# 59
  • Sofia
За мен ски екипите са ужасни - не заслужават дори 17 лв. Аз също се подлъгах от добрите отзиви в темата, надявам се с този коментар да предпазя от несполучливи поръчки други мами!
Истината е , че нямат нищо общо с характеристиките и функциите, които трябва да притежава един ски екип, изключително ниско качество - да не споменавам, че и ципа на якето се скъса на първото откопчаване!

Shocked Стига де, аз какви чудеса от храброст извърших да се добера до един черен  ooooh!
Става ли за навън в снега, да се сложи върху анцуг - аз за това го иска, просто да не се мокрят дрехите  Rolling Eyes К'ви ски с това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт