Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
In delivery Party До утре надявам се да дойдеее Praynig

Аз чакам онези сините боти in delivery. Поръчка с три пуловера не ми я обединиха с тази от Новогодишната нощ заради 30%тното намаление и аз я анулирах. Спарки, там беше онзи вишнавия пуловер, но от вчера анулирана, още не се появява наличен.
Stefoni, радвам се, че са ти харесали обувките  Hug

# 226
Хм Thinking що така? Обикновено веднага се появяват newsm78

# 227
Вчера получих тези обувки и тези и двата 38-ми номер.

Можеш ли да ми кажеш колко е стелката на червените обувки? Много ми харесаха. Не че има налични 38-ми номер, но ако случайно се появят да съм в готовност Simple Smile

# 228
И моята е In delivery , и сигурно утре ще ми я доставят. Обаче съм дала служебния адрес и утре няма да съм на работа. Но и да я отложа , другата седмица съм отпуск и пак няма да мога да я взема.
Мога ли да променя адреса на доставката за утре ? Някой беше писал скоро за подобен случай, но цял ден се разигравали . На кой номер да звъня ?

# 229
Здравейте момичета  Hug
някой има ли такива http://www.miniprix.bg/produkt/1014101/ да даде отзиви, отговарят ли си? Няма моят номер и се чудя да си поръчам ли следващия ?

# 230
  • софия
И моята е In delivery , и сигурно утре ще ми я доставят. Обаче съм дала служебния адрес и утре няма да съм на работа. Но и да я отложа , другата седмица съм отпуск и пак няма да мога да я взема.
Мога ли да променя адреса на доставката за утре ? Някой беше писал скоро за подобен случай, но цял ден се разигравали . На кой номер да звъня ?
Утре, като получиш смс за доставка, се обаждаш на телефона посочен в смс-а. Няколко пъти така съм променяла адрес и не съм имала проблем.

# 231
Похвалвам въпросното яке http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1012049. Дори поръчах по-голям размер (за повече пари) и сега умирам от яд като видях, че го има нашия размер.
Много ми харесва - по-дебелко отколкото очаквах, страхотно изработено , Bon a parte.
Peace
Супер, поръчах го и аз. Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 17:15 от tortoise

# 232
Утре, като получиш смс за доставка, се обаждаш на телефона посочен в смс-а. Няколко пъти така съм променяла адрес и не съм имала проблем.
Мерси . Само дано смс-а пристигне преди куриера. Че в повечето случаи първо идва куриера и след 20-тина мин получавам смс  Laughing

# 233
Мерси . Само дано смс-а пристигне преди куриера. Че в повечето случаи първо идва куриера и след 20-тина мин получавам смс  Laughing
Като не ме намери на адреса  куриера ми се обажда на номера, който съм посочила и ме пита какво да прави пратката или давам адреса вкъщи, или ми я оставя в офиса на Спиди и отивам да си я взема Peace
 Да попитам за тези кубинки, ако някой ги е поръчвал, дали си отговарят на номера

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 12:06 от *Star*

# 234
  • софия
Мерси . Само дано смс-а пристигне преди куриера. Че в повечето случаи първо идва куриера и след 20-тина мин получавам смс  Laughing
Като не ме намери на адреса  куриера ми се обажда на номера, който съм посочила и ме пита какво да прави пратката или давам адреса вкъщи, или ми я оставя в офиса на Спиди и отивам да си я взема Peace

Не съм сигурна дали самият куриер може да променя адреса за доставка. Мисля, че искат да мине през системата им. Peace

# 235
Може, даже веднага ми пращат и смс, за това какво сме се разбрали, или получаване от офис или смяна на адреса.

# 236
  • Варна
nikolovi, щом се притесняваш, че няма да получиш СМС навреме, свържи се с минитата и им поискай номера на пратката, обади се още днес на Спиди и си промени адреса за доставка.

# 237
  • София
Преди минути получих смс, че утре ще бъда посетена от Спиди, посочила съм служебния си адрес за доставка, обадих се на Спиди и смених адреса с домашен  Peace

# 238
И аз получих смс, че утре ще имам доставка, с номера на пратката . Обадих се да променя до техен офис, че ще съм в движение цял ден  Simple Smile
Благодаря на включилите се   bouquet

# 239
Кой искаше да купува тези http://www.miniprix.bg/produkt/1017761/
Добре са ги намалили

Общи условия

Активация на акаунт