Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Русалка,   bouquet

# 526
  • на морето
Ако някой има излишни кафеви Кубанас, номер 37, аз съм насреща. Мерси предварително!  Hug

# 527
  • софия
Бубанка, и аз ги имам. Не съм мазала с нищо, но слагах допълнителна подметка и токове (20 лв.) Без тях бях все едно съм обула ските по снега. Иначе са хубави и според мен уголемени.

# 528
  • на морето
Извадих картинката от кеша На мен не ми приличат на бутонки.
кой номер пазиш? Аз доста време ги гледам
Извинявай,че сега ти отговарям,то няма смисъл вече,ама 45 бяха

# 529
Бубанка, и аз ги имам. Не съм мазала с нищо, но слагах допълнителна подметка и токове (20 лв.) Без тях бях все едно съм обула ските по снега. Иначе са хубави и според мен уголемени.

Hug Hug Hug

съвсем ме отказа - имам и едни други от прикса, които чакат за подметка  Tired

# 530
Събирах досега нещата от днес за поръчка, половината- изчерпани. Пуснах нова поръчка с каквото беше останало. Гледам в профила- поръчката от днес е активна, а днес след като опитах да поръчам и сайта заби нямаше направена поръчка в профила. Сега анулирах новата, разбира се...Щях да си имам *2 от някои неща. Crazy
Поръчка от 15,01,2013 е "ин диливъри"  Shocked

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 19:22 от Анонимен

# 531
http://www.miniprix.bg/produkt/1019651/
момичета отзиви за тези Praynig

# 532
  • Варна
Ако някой има излишни кафеви Кубанас, номер 37, аз съм насреща. Мерси предварително!  Hug
В коша ми има едни, но са сиви

Има нови неща, тъкмо се засилих към едни кармъзъ обувки и от 36-ти до 42-ри, само моя номер го няма  Twisted Evil

Все още търся някой, който е сложил в любими това палтенце р-р ХЛ Линка не е активен, но от любими може да се сложи в коша, а аз незнайно защо съм запазила малък номер ooooh!

# 533
  • София
farf, сивите кой номер са? аз си бях хванала едни 38, мислих ги и се отказах и ги "пуснах" на друга мацка, сега пак ги искам Simple Smile

# 534
  • Варна
Таня Гошова, 37-ми са.

# 535
  • София
малки....38-39 чакам Simple Smile

# 536
  • Sofia
Има нови неща, тъкмо се засилих към едни кармъзъ обувки и от 36-ти до 42-ри, само моя номер го няма  Twisted Evil

39-ти, а  Mr. Green Вчера не съм влизала в сайта, но днес веднага ги фокусирах. Кажи ми, че вччера не с били намалени  Praynig Praynig Praynig

# 537
  • на морето
Farf, мерси за предложението, изкушавам се, но наистина ми трябват в кафяво.  Heart Eyes
Тези червените боти и аз ги видях, много ми приличат на един такъв модел на Тамарис Thinking

# 538
Някой от пишещите ли спечели ваучера за 30 % ?
Червените са нови, нямаше ги вчера  Simple Smile

# 539
Дайте да ги видим тези червенките...много ми се щат червени ...Поръчах едни тип кларкове, дето им казваха едно време от чужд сайт, големи ми бяха и ги върнах. Сега се оглеждам  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт