Почивай в мир , мило дете!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

.
и на живо - скоро като се видим.
радвам се да те ,,срещна'' тук. Ще се видим ли в неделя на живо? Как сте, как я карате, децата здрави ли са?
. Нещо ми секна ,,писателския ентусиазъм'' последно време- все едни спешни необходимости
преодолявам, през другото време гледам да обърна внимание и да съм полезна на близките ми и така ден след ден. Най-голямата ми радост е когато съм с внучката ми, или аз при тях, или тя при мен. В същото време ми е много мъчно, че на другите ми деца в чужбина, с нищо не мога да помогна. Голямата ми внучка Мая съм я виждала за седмица преди повече от година. Аз тогава бях толкова ,,неука'' и плашлива баба, нищо не умеех да направя, само я гушках, но нито памперс можех да сменя, нито нещо с друго да съм полезна.
:

.. ето линк към известието а тъй като и много от вас имат близки в чужбина , отнася се и за тях http://www.bulgariasega.com/index.php?news=16216Тук се водят много спорове но абсолютно никой не е наясно. Много ще съм ви благодарна ако успеете да разберете за какво точно става дума, кого точно засяга или не засяга.