А бе нямам си работа та се ядосвам на простотийките им!Да хванеш и да ме понатупаш,че да ми дойде акълЯ!
Джили,много ми харесва твоята логорея!
Мен рядко ме хваща,че по цял ден приказвам та запирам на писането,ама като ме хванеееее
няма пускане!

Мен рядко ме хваща,че по цял ден приказвам та запирам на писането,ама като ме хванеееее
няма пускане!

по въпроса. Явно пак съм неразбрана. 

Съвсем не си останала неразбрана, просто аз поне реших за себе си, че не си струва повече да си тровим нервите за глупости.Ние да сме живи и здрави, да не се вързваме на всяка хорска издънка, такива и по медиите и навсякъде с лопата да ги ринеш.

абсолютно си права ! Подкрепям твоето мнение. Поне 5 пъти съм изслушала репортажа. Въобще не са подведени . те говорят от името на КГБ , че горната граница на възраста е неогравичена в КГБ и ит. н. като се изслуша внимателно ,точно и ясно е , че си направиха предаването на чужд гръб. Сега вместо за се извинят , започнаха да пишат какви ли не простотии по наш адрес . Защо махнаха имената на коментарите , защото те си ги пишат от ТВ 7.

, благодаря за хубавата почерпка !

Още не ги знам много добре всичките, но това едва ли е най- важното! Да са здрави и честити! 

!
Спомням си,че ти си ни кръстницата - КГБ и трепета,който изживяхме запознавайки се на път за Балани - софиянките, и в Габрово - срещата с всички останали.Как се питахме кой кой е и как се радвахме когато сме се познали без представяне.Тези емоции са недостъпни за ограничените известни хора.Нека си останем такива каквито сме и ......... майната им на всички останали.Много писаха и изчезнаха,но ядрото си остава и се увеличава.Нека през новата година ни се осъществят много и интересни срещи и да има само хубави поводи за споделяне!Обичам ви такива каквито сте и не ме интересува кой какво пише и прави!