Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 832
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • Живее на Луната
Честито, бременна си! Сега звънни на доктора си да му обясниш ситуацията и гледай да си почиваш повечко, пък дано скоро да спре кървенето  Hug

# 511
chema, тихичко честито и от мен  Hug Обади се на доки да видите защо е това кървене

Аз да ви се оплача  Confused. Готвя се евентуално за инвитро следващия месец, в момента правим един цикъл проба на лигавицата, тъй като все не нараства както трябва. На 9-ти ден е само 6, до днес взимах естрофем, а от днес и виагра и дуфастон. Дано виаграта помогне, че иначе ще трябва хистеро и не знам вече Tired

# 512
  • UK
chema, тихичко честито и от мен  Hug Обади се на доки да видите защо е това кървене

Аз да ви се оплача  Confused. Готвя се евентуално за инвитро следващия месец, в момента правим един цикъл проба на лигавицата, тъй като все не нараства както трябва. На 9-ти ден е само 6, до днес взимах естрофем, а от днес и виагра и дуфастон. Дано виаграта помогне, че иначе ще трябва хистеро и не знам вече Tired

loca
има и едни лепенки Климара (естрадиол) които в някои клиники изписват заедно с Естрофема, действа добре за нарастване на лигавицата Peace Хистерото незнам, как точно би помогнало върху лигавицата и нейното подобрение откъм дебелина Crazy

Здравейте момичета, много съм притеснена.......
започвам направо днес мие 10 ден след трансфер и прокървих. А също така днес дадох крвъни изследвания - ЧХГ - 224. Сега не знам какво да мисля.

Няма какво да му мислиш, направо да ти честитим  Hug Честито, лежи си повечко свържи се с твоят док и ако имаш Фракси/Клексан/Аспирин протект Wink той ще ти ги спре временно, докато спре и зацапването. Честито още веднъж, чудесна ст-ст на ЧХГ за 10 ден Hug

[/color]

# 513
Наистина страхотно ЧХГ като за близнаци  Wink Честито и от мен

# 514

loca
има и едни лепенки Климара (естрадиол) които в някои клиники изписват заедно с Естрофема, действа добре за нарастване на лигавицата Peace Хистерото незнам, как точно би помогнало върху лигавицата и нейното подобрение откъм дебелина Crazy

от хистерото ще се вземе биопсия, за да се види какъв е проблема с нарастването, не че ще я подобри Peace. Ще я питам и за тези лепенки, благодаря!

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 11:08 от loca

# 515
Здравейте, ето ме пак - много ви благодаря много сте мили. Днес съм по - спокойна. Кървенето както се появи снощи, така и изчезна, също толкова бързо. Май наистина трябва повечко да си почивам. А за резултата и той ми се струва толкова невероятен - направо не смея и да си помисля.
Благодаря ви още веднъж.

# 516
Момичета,в колко часа си поставяте инжекцията с Гонал Ф?
Вечер или сутрин,имам само по една на ден.

# 517
Чъки на първия ми опит в протокола пишеше 9 часа, а сега на втория не пишеше , аз си ги слагах сутрин в 9.

Да се отчета днес мина моята пункция имам си 7 яйцеклетки

# 518
Чъки на първия ми опит в протокола пишеше 9 часа, а сега на втория не пишеше , аз си ги слагах сутрин в 9.

Да се отчета днес мина моята пункция имам си 7 яйцеклетки

Браво   bouquet Успех  Peace

# 519
Аз си го слагах към 17-18 часа по препоръка на лекаря.

# 520
На мен ми бяха казала сутрин от 8 до 10 часа

# 521
Здравейте! Нека и аз да се  включа. Първи опит ми е. Не съм правила  нищо до сега, защото сме с мъжки фактор, но и аз имам доста проблеми.Днес бях при доктора и ми биха прегнил, защото фоликулът ми не се е спукал и не може да ми бият блокиращата инжекция. Някой сблъсквал ли се е с това? Много се притеснявам. Днес ми е 22-ри ден, а още нямам овулация. Нямам и никакви признаци за цикъл . Знае ли някой може ли да се отложи опитът заради това?

# 522
Здравейте! Нека и аз да се  включа. Първи опит ми е. Не съм правила  нищо до сега, защото сме с мъжки фактор, но и аз имам доста проблеми.Днес бях при доктора и ми биха прегнил, защото фоликулът ми не се е спукал и не може да ми бият блокиращата инжекция. Някой сблъсквал ли се е с това? Много се притеснявам. Днес ми е 22-ри ден, а още нямам овулация. Нямам и никакви признаци за цикъл . Знае ли някой може ли да се отложи опитът заради това?
Задържаният фуликул трябва да се изхвърни по време на МЦ. Ако това не се случи , процедурата се отлага.И при мен се беше случило да имам задържан Ф преди ИКСИто, но с МЦ изчезна. Аз бях по къс протокол
Дано всичко е наред и не се наложи да отлагате  bouquet

# 523
Благодаря много за отговора. Мен не ме притеснява, че ще остане, ами  че ще отложим опита отново. Хич не ми се иска заради напрежението . Искам да започва вече. Странно, че лекарката каза, че  дори да не ми дойде цикълът пак ще започнем стимулация. Това не ми  се струва правилно . Хем не знам - хем мнение изказвам....но се притеснявам. Аз ще съм по дълъг  протокол.

# 524
  • София
Щом са ти били прегнил до 48 трябва да се спука фоликула.
По- натам те съветвам да проследиш няколко поредни цикъла да се види дали системно не пукаш фоликулите или инцидентно.

Общи условия

Активация на акаунт