Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 832
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Не е системно, доста са ме следили. Но  го прави само едният яйчник. Той е малко поликистозен.Ох,  дано си права, защото ако се спука в понеделник ( на 25 ден от цикъла ) ще ми бият блокиращата инжекция и след това започваме стимулацията. Имам голямо доверие на лекаря, но просто с много неща не съм запозната и са толкова много неща за питане, че ако си задам всички въпроси никой няма да влезе след мен. хаха, а все пак  не са малко хора на опашката.

# 526
Здравейте!Искам да ви попитам кога се правят изследванията за ин витро, когато получа удобрение от фонда,или след като получа заповедта?Ние сега депърва започваме,онзи ден бях на преглед и консултация в Пловдив,клиника Селена при д-р Ставрев.Каза другият месец като отидем да ми направят Фсх ,а на мъжа ми спермограма.Дадоха ни идокументите за фонда,който трябва да попълним.Нно се шашнах и всичко ми излезна от ума,и забравих да попитам за толкова много неща,който веднага след като тръгнах от там ,ми изплуваха в главата.Благодаря ви Hug

# 527
  • UK
Здравейте!Искам да ви попитам кога се правят изследванията за ин витро, когато получа удобрение от фонда,или след като получа заповедта?Ние сега депърва започваме,онзи ден бях на преглед и консултация в Пловдив,клиника Селена при д-р Ставрев.Каза другият месец като отидем да ми направят Фсх ,а на мъжа ми спермограма.Дадоха ни идокументите за фонда,който трябва да попълним.Нно се шашнах и всичко ми излезна от ума,и забравих да попитам за толкова много неща,който веднага след като тръгнах от там ,ми изплуваха в главата.Благодаря ви Hug

Можеш да позвъниш в клиниката на регистратура и да поискаш да те свържат с някой, който се занимава с ФАР в клиниката или с някоя акушерка от инвитрото Hug

# 528
т.е вие още не сте подали документите за ФАР,ми по какъв фактор кандидатствате  newsm78  ,имате документи,а нямате изследвания  newsm78

# 529
т.е вие още не сте подали документите за ФАР,ми по какъв фактор кандидатствате  newsm78  ,имате документи,а нямате изследвания  newsm78
Да,по фар сме и да дадоха ми документите който трябва да попълник за фонда,заявления,декларации.Кандидастваме с женски фактор,т.е имам една запушета тръба и другата е премахната поради извънматочна бременност.Питах за тези изследвания който ми трябват за фонда за подаването на документите за там.Понеже от клиниката ми казаха да напправим фсх за мен и спермограма за мъжа ми,но другият месец когато ще е 1-3 ден от цикъла ми.

# 530
  • Варна
Да,по фар сме и да дадоха ми документите който трябва да попълник за фонда,заявления,декларации.Кандидастваме с женски фактор,т.е имам една запушета тръба и другата е премахната поради извънматочна бременност.Питах за тези изследвания който ми трябват за фонда за подаването на документите за там.Понеже от клиниката ми казаха да напправим фсх за мен и спермограма за мъжа ми,но другият месец когато ще е 1-3 ден от цикъла ми.

Когато направиш ФСХ-то и СГ ще ги добавят към другите документи и ще ги пратят на Фонда,имат задължително изискване за ФСХ и то да е валидно Peace

# 531

Когато направиш ФСХ-то и СГ ще ги добавят към другите документи и ще ги пратят на Фонда,имат задължително изискване за ФСХ и то да е валидно Peace
Да,да аз там в клиниката ще си правя фсх-то.А това Сг какво означава?А другият ми въпрос е резултатите от Фсх и спермограмата дали ще са готови още на същият ден,за да пуснем и документите тогава,да не се бавим още време?Благодаря много Hug

# 532
Но ме интересува изследванията за ин витрото за самата процедура кога се правят,нали се правят доста изследвания преди това, но искам да попитам кога точно е това,сега ли,като получа одобрение от фонда ,или като получа заповеддта от фонда newsm78.Това не ми е изобщо ясно,и къде ли не писах и питах и никой не ми отговори.

# 533
megisp, изследванията би трябвало да ги правиш след взимането на заповедта. Одобрението се получава бързо, но после доста се чака и докато я вземеш може да се променят нещата.

Моето инвитро се отлага неизвестно във времето Sad Изобщо не реагирам на хормоналната терапия за увеличаване на лигавицата. Достигнах 6,3 на 12 ден и после започна да намалява Sad. Естрофем, дуфастон и виагра и нищо. Сега чакам да видим какво можем да направим оттук нататък.

# 534
  • UK
megisp, изследванията би трябвало да ги правиш след взимането на заповедта. Одобрението се получава бързо, но после доста се чака и докато я вземеш може да се променят нещата.

Моето инвитро се отлага неизвестно във времето Sad Изобщо не реагирам на хормоналната терапия за увеличаване на лигавицата. Достигнах 6,3 на 12 ден и после започна да намалява Sad. Естрофем, дуфастон и виагра и нищо. Сега чакам да видим какво можем да направим оттук нататък.

loca
а лепенки Климара използваш ли? Ако не си, попитай доктора си за тях, дават доста хубави резултати Hug

megisp
чак след като си получиш заповедта по ФАР и си на прага за стариране на инв процедурата, едва тогава прави изследванията за инвитро, серология и пр. , т.к същите вече имат валидност едва 3 месеца Hug

# 535

loca
а лепенки Климара използваш ли? Ако не си, попитай доктора си за тях, дават доста хубави резултати Hug

Не съм ползвала, но ще говоря с доки да пробвам. Ти беше писала, но като разбрах резултатите изобщо ми изкочи от акъла да питам за тях. Благодаря отново Hug

# 536
Добре де нямаме никакви проблеми не ни откриват нищо -защо не става по-нормален начин бебето?Кажете нещо по този въпрос!Къде може да е проблема?Пета година вече и нищо,едно ин витро и две инсеминации и пак нищо....?

# 537
Здравейте, предварително се извинявам, защото сигурно е писано по-напред, просто съм ограничена във времето да изчета всичко. Само с тубарен фактор сме, ще си подавам документите във фонда. Имам: Спермограма, Хормони, Цветна снимка. Чета, в последните постове, че "ФСХ-то" е задължително. Имате предвид хормона ФСХ или нещо друго. Може ли да ми кажете дали ми трябват и други документи?

# 538
  • София
Добре де нямаме никакви проблеми не ни откриват нищо -защо не става по-нормален начин бебето?Кажете нещо по този въпрос!Къде може да е проблема?Пета година вече и нищо,едно ин витро и две инсеминации и пак нищо....?
какви изследвания сте правили досега?

# 539
Rapito и при нас нищо не се откри. Аз забременях един път спонтанно ,но беше кухо яйце. Докторите не знаят защо не се получава,но 30% от двойките са с т.нар. неизяснен стерилитет. Понякога ми казваха,че може да е на емоционална основа,че много го мисля, или че стресът в живота ми е голям. Забременях с инвитро от първия път.

Общи условия

Активация на акаунт