Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 806
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Можеш да предизвикаш овулация с по-голямо физическо натоварване, затова така ти казват дамите. Пък и ти може да имаш точен цикъл,но не знаеш как реагираш на стимулацията,може по-рано да се пукнат. Иначе идеята за планината не е лоша, малко разтоварване винаги е добре в този напрегнат период. Успех!

# 586
Denise 78, честита радост и най-добри пожелания за цялото ви семейство! сега забелязах лентичката Embarassed
Ти си ми кадемче от ноември, когато започнахме процедурата и се присъединих към групата  preggo

# 587
Благодаря ти!   bouquet Hug

# 588
  • Пловдив
Момичета,бихте ли ми казали разликата между Гонал и Меногон? Blush

# 589
  • София
различни хормони има вътре, и по различен начин се произвеждат.

# 590
  • Пловдив
различни хормони има вътре, и по различен начин се произвеждат.
Бамби,кой от двата медикамента е по-щадящ?

# 591
  • София
никой  Mr. Green

# 592
  • Пловдив
гоналът е по-пречистен доколкото знам, ама да не ти пука и да ги мислиш, зависи какво ще ти изпишат  Peace

# 593
  • Пловдив
Лоша Бамби Mr. Green

Не може ли да си избера? Blush

# 594
  • Пловдив
е не, няма да имаш този шанс  Mr. Green

# 595
аз се опитах да се пазаря....ама не стана-доки направо ме отряза

# 596
  • Пловдив
Значи да си мълча  Mr. Green Аз пък що реших,че мога да си избирам Blush

# 597
  • Пловдив
ама ти защо реши, че ще си точно с гонал или меногон, то си има и други препарати - пурегон, мерионал и т.н. А понякога дори комбинират по два наведъж  Rolling Eyes

# 598
  • Пловдив
Gugito ,и това е интересен въпрос ,на който разбира се нямам никакъв отговор Mr. Green
Ще попитам дали може да ми предпише нещо по щадящо пък каквото сабя покаже Hug

# 599
Здравейте и от мен. Сутринта бях на преглед и за изненада на моя доктор на 9ти ден от МЦ след 5 дни стимулация с Клостилбегит, съм реагирала бурно. Имам 2 фоликула в единия яйчник, които са доста големи 19.5 и 21 мм и един малък 14мм в левия яйчник. Дори ме подготви, че може спешно да се наложи пункция, но хормоните, които ми пуснаха показаха, че ще е в сряда. LH излезе 8.9 а E2 1089 или нещо такова, което си е високо за мен. Не знам не успях да разпитам какво означават двата хормона, но довечера ще ми боднат инжекция за таймиране и 36 часа по-късно в сряда сутринта съм на пункция. Толкова съм развълнувана иии притеснена, чеее не знам какво се случва. Моля се да извадят 3 хубави фоликула с яйцеклетки в тях, че да има за оплождане, обнадеждена съм и вярвам, че ще се случат нещата. Дано всичко да е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт