Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 798
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Gugito ,и това е интересен въпрос ,на който разбира се нямам никакъв отговор Mr. Green
ох, разсмяхте ме Joy Joy hahaha
Армира, успешна процедура и ревящ финал след 9 месеца Peace

# 601
  • Пловдив
Gugito ,и това е интересен въпрос ,на който разбира се нямам никакъв отговор Mr. Green
ох, разсмяхте ме Joy Joy hahaha
Армира, успешна процедура и ревящ финал след 9 месеца Peace
Hug Hug Hug Hug Благодаря!

# 602
  • Пловдив
Ще попитам дали може да ми предпише нещо по щадящо пък каквото сабя покаже Hug
и мен ме развесели  Laughing
успех  Simple Smile
щадящото се отнася обикновено до количествата на препарата  Peace

# 603
maggie_m успех ти пожелавам и стискам палци всичко да бъде наред. Успех

# 604
vesito90 - Много ти благодаря. Може ли някой да ми обясни, какво означават тези стойности на хормоните, или от къде мога да прочета за тези стойности - какво показват  Hug

# 605
  • София
vesito90 - Много ти благодаря. Може ли някой да ми обясни, какво означават тези стойности на хормоните, или от къде мога да прочета за тези стойности - какво показват  Hug
показват, че ще имаш мин. 2 зрели яйцеклетки. Всичко е наред! Спокойно!

# 606
ivankaka - много ти благодаря за отговора  Hug

# 607
Късмет и успех и след двет месеца   bouquet

# 608
Първо успех на всички,които започват и,които вече са пред пункция! Скоро да  ни се похвалите с две чертички!!
Момичета,понеже виждам,че темичката напредва а не влизам често тези дни, моля ако ме няма да пусна нова темичка някой друг да я пусне. Тези дни малкия ми спира тока и чак забравям да ям, така че може и да пропусна кога е дошло времето за нова тема. Гуш на всички!  Hug

# 609
Ето ме и мен, най-сетне вкъщи. Всичко мина като по вода, много забавно и без проблеми. За радост доктора извади 3 качествени яйцеклетки, каза ни, че и материала на милото бил с добро качество, явно се е повлиял от операцията и пиенето на витамини. Знаете каква е процедурата сега - ще ги оплодят днес и утре привечер ще кажат дали се делят, много се надявам и трите да се делят добре и в събота сутринта да ми ги върнат  Praynig Praynig Praynig. Много съм доволна и щастлива дано всичко да се развива добре от тук насетне и да имаме късмет, нооо имам и едно на ум - ако не се получи този месец другия пак с нови сили  Hug. Стискам палци на всички иии ще ви пиша пак, като имам новини  Hug

# 610
  • UK
Ето ме и мен, най-сетне вкъщи. Всичко мина като по вода, много забавно и без проблеми. За радост доктора извади 3 качествени яйцеклетки, каза ни, че и материала на милото бил с добро качество, явно се е повлиял от операцията и пиенето на витамини. Знаете каква е процедурата сега - ще ги оплодят днес и утре привечер ще кажат дали се делят, много се надявам и трите да се делят добре и в събота сутринта да ми ги върнат  Praynig Praynig Praynig. Много съм доволна и щастлива дано всичко да се развива добре от тук насетне и да имаме късмет, нооо имам и едно на ум - ако не се получи този месец другия пак с нови сили  Hug. Стискам палци на всички иии ще ви пиша пак, като имам новини  Hug

Браво Маги Hug силно стискам сега палчетата Praynig а ти се готви за EFP newsm30 newsm30 newsm32

# 611
Маги успех мила и финала да е ревящ след 9 месеца

# 612
Много ви благодаря за пожеланията и стиснатите палци  Hug

# 613
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хайде,че отдавна не съм ръскала прашец! Успех!!!!  Hug

# 614
пу съм първа от пресния прашец ,че за събота ми трябва  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт