Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 754
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Прахче.... съжалявам за неуспешният опит!  Sad Hug Hug Hug Hug
Не знам на колко си години,ни мисля,че няма да е лошо както искаш малко пауза и почивка от цялата тази въртележка. Познавам една двойка,която също беше с лош мъжки фактор и опитваха много. Накрая казаха,че спират с всичко, никакви излседвания повечче, нищо! Е, сега имат две дечица, много бързо едно след друго по абсолютно нормален начин. Знам,че чакането е трудно .... но след време можете да опитате пак и да потърсите причините в друга посока.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 91
Определено нещо такова ще направим, защото време имаме, а и не ни остава кой знае какво, доста тестове и изследвания сме правили и нищо, Божа работа е при нас.

# 92
Да ти кажа, много често си е точно Божа работа!

# 93
И аз така мисля. Толкова много фактори има че едва ли някой може да ги обхване всички. Има голяма доза късмет.
Като цяло химическата бременност е доста срещано явление и при хора без проблеми.
Дано бързо да се възстановиш  Hug

# 94
  • Варна
При един от опитите ми док ми каза, че в 1-вите дни до бластоцид отговорността за лош ембрион се пада на яйцеклетката. В последващите дни вече се включвал и сперматозоида. Затова се насочихме че яйцеклетките при мен не са добри, защото на 3-ти ден имахме само 2 ембриона и то с фрагментации. Не от най-лошите, но не и добър. И при къс и при дълъг протокол ситуацията беше същата.
Мен са ме изследвали за автоимунни заболявания, кариотип и т.н., но нямам засега. Имам приятелка с автоимунно заболяване, която 3 пъти загуби плода в 10 седмица.
Какво е автоимунното заболяване, ако не е тайна и радва ли се вече на детенце твоята приятелка?
Интересувам се, защото аз съм с Хашимото и това е един от моите страхове Sad

# 95
  • Живее на Луната
Прахче, съжалявам за неуспешния опит, но не се отчайвай! Сигурна съм че ще намерите ключа, явно досега не сте го търсили на правилното място.  Hug

aaangel, дано яйцеклетката е хубава и се превърне в сладко бебче  Praynig

Весели празници момичета, пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти през новата година. Нека да е по-добра от тази, която изпращаме, във всяко едно отношение. И повече бебчета в темичката.  Hug Hug Hug

# 96
Оплоди се моята яйцеклетка  newsm68  Grinning. Ако всичко е наред утре ще е трансфера  Praynig. Дано да се раздели правилно  Praynig.
July82 те са в процес на изследвания за други заболявания и не е станало още, но има решение за тези случаи. Всеки случай е различен и възрастта е от голямо значение.  В краен случай при повтарящи се аборти дават Кортизон и става. Просто трябва да се регулира щитовидната жлеза и да се следи и всичко ще е наред. Има много хора с Хашимото, които имат здрави бебчета. Даже и такива, които са били в неведение за заболяването им. Thinking

# 97
Вчера прочетох доста за тази ваксинация при имунни проблеми и причини за незабременяване и неизяснен стерилитет  и освен да помогне, няма никакви други странични и негативни ефекти, струва си да се опита.

# 98
Прахче някои от тези изследвания не са достоверни. Зависи кои методи се използват. Не че лекарите ни подвеждат. Просто към днешна дата съществуват само тези методи и няма друг начин. Докторите ги развиват в момента. Това не означава, че няма да стане и не работят, а че няма достатъчно данни.
Ако при вас проблема е в сперматозоидите, просто трябва да се подберат по-добре. В началото, като мислехме, че проблема е само в сперматозоидите, док ми каза, че това фактически вече не е проблем, защото се преодолява с новите методи.  Имам познати при които нямаше изобщо сперматозоиди и ги извадиха от тестисите и се получи.
По метода ИМСИ мисля че ще стане. Ако не стане от само себе си преди това, за което ти стискам палци.  bouquet

# 99
  • СОФИЯ
 aaangel  на нас ни казаха има малък проблем мъжки - и от лятото съпругът е на накви ли не добавки, витамини и т.н. Нещата на вториат опит от негова гледна точка стояха перфектни  Peace Аз уж проблем с яйцеклетки нямам .... и резултата пак е плачевен  Mr. Green Mr. Green
На теб успех мила дано до утре всичко да е ок и да ти върнат хубавото ембрионче Hug

Вчера прочетох доста за тази ваксинация при имунни проблеми и причини за незабременяване и неизяснен стерилитет  и освен да помогне, няма никакви други странични и негативни ефекти, струва си да се опита.

Да със сигурност ако не друго то няма да навреди  Peace

# 100
ангелче, успешен трансфер утре  Peace Peace Peace

# 101
Здравейте, момичета. Вече се водя в процедура за ИКСИ. Искам да попитам дали на вас са ви назначавали противозачатъчни преди стимулацията и ако да, колко дни го пихте. Аз пия противозачатъчно от 2-я ден на цикъла и трябва да го пия общо 13 дни. След това трябва да го спра и на 3-я ден след спирането трябвало да ми дойде следващият цикъл. При някоя от вас така ли беше?

# 102
  • Варна
Здравейте, момичета. Вече се водя в процедура за ИКСИ. Искам да попитам дали на вас са ви назначавали противозачатъчни преди стимулацията и ако да, колко дни го пихте. Аз пия противозачатъчно от 2-я ден на цикъла и трябва да го пия общо 13 дни. След това трябва да го спра и на 3-я ден след спирането трябвало да ми дойде следващият цикъл. При някоя от вас така ли беше?
Аз си пих противозачатъчните докато свършат, т.е. 21 дена и след 5 дена ми дойде цикъла. След това стартирахме стимулацията.
Честно казано за такава схема не бях чувала, но определено не е нещо за което трябва да се притесняваш.
Успех в начинанието Simple Smile

# 103
Валима аз също пих противозачатъчни преди стимулацията. Пих ги от 2 ден до 20-я след 5 дена ми дойде и започнахме стимулацията. Целта на противозачатъчните е яйчниците да си починат един месец и след това фоликулите, които се образуват да растат с еднакви размери.

Успех на всички и весели празници! Дано през новата година да успеем да си гушнем нашите дечица.

# 104
Връщам се от трансфер. Ембриончето е с добро качество и ми го върнаха обратно  Grinning newsm44 Много се надявам на тоя опит  Praynig . За първи път от четири опита имам хубав ембрион.  Grinning Дадоха ми и снимка. Има си четири хубави клетки без фрагментации и си го гледам  Hug.
Докато лежах там ми се наложи да стана до тоалет, т.к. не издържах повече.  jumpuu
Всеки път имам проблем с пълния пикочен мехур. Аз или бързо филтрирам или имам малък мехур, но все нещо не ми е наред при трансфера. Този път(както и предния) отидох с препълнен и 4 пъти ме пратиха да пускам по малко  tiptoe  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт