Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 760
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Хайде, успех!!!  Praynig babydust7 babydust7 babydust7

# 106
 newsm79   bath1   dancing newsm75  Joy  хоп в прашеца
Мерси Денис!!!  Hug

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 16:05 от aaangel

# 107
  • Варна
aaangel и от мен имаш много силно стиснати палци Simple Smile
Кога е датата на теста?

# 108
Мерси July  Hug! Теста е на 03.01, но мисля да направя и един пиклив тест по-рано. Praynig

# 109
July, diamanda, благодаря ви за отговорите  Hug Да, това определено ми притесни, че хапчетата са 21, а аз ще пия само 13 от тях. И как ще ми дойде цикъла на 17-тия 20-тия ден това също не мога да си го обесня. Винаги ми идва на 26-28 ден, явно противозачатъчните така ще направят, че да дойде по-рано smile3506

Вълшебни Коледни празници желая на всички!

santa2  newsm07

# 110
  • СОФИЯ
Валима да противозачатъчните се пият точно 21 дни, в следващите 7 дни/без таблетка/ цикъл трябва да ти дойде. Знаеш това са таблетки който изкуствено поддържат цикъла и затова идва на по малко дни. Не се притеснявай всичко ще е ок. Колкото ти е казано толкова ще ги пиеш и когато ги спреш до дни идва цикъл.
Успех  Hug

# 111
Момичета   bouquet

Весели празници с пожелания за много сбъднати мечти и красиви мигове  Hug

# 112
благодаря,Zviara на теб и на всички момичета  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и изпълнена с хубави мигове 2013г Hug  bouquet

# 113
  • Sofia
Мили момичета,

Искам на днешния празник ви напомня, че довечера се отваря небето и всеки може да си пожелае желание, което ще се сбъдне. Нашето чудо се случи и ние ще прекараме най-хубавите празници от години насам, с изпълнени с благодарност сърца. Някак имам нужда да споделя щастието, да го разпръсна, да отиде и при други хора. Всички ние тук го заслужаваме. Няма някой, на когото му се полага повече отколкото на другиго, просто по неведоми причини ни е отреден този път, чакане, чакане, чакане....

Не спирайте да вярвате! Нека тази Коледа Господ чуе молитвите ви и скоро да се случи и вашето сбъдване!

Пожелавам ви мили момичета здраве и скорошни сбъдвания!

п.с. не съм вярвала, че ще ми се случи да ползвам този емотикон - бременен прашец за всички вас, с най добри пожелания, вие сте в молитвите ми.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 114
  • UK
Мили момичета,

Искам на днешния празник ви напомня, че довечера се отваря небето и всеки може да си пожелае желание, което ще се сбъдне. Нашето чудо се случи и ние ще прекараме най-хубавите празници от години насам, с изпълнени с благодарност сърца. Някак имам нужда да споделя щастието, да го разпръсна, да отиде и при други хора. Всички ние тук го заслужаваме. Няма някой, на когото му се полага повече отколкото на другиго, просто по неведоми причини ни е отреден този път, чакане, чакане, чакане....

Не спирайте да вярвате! Нека тази Коледа Господ чуе молитвите ви и скоро да се случи и вашето сбъдване!

п.с. не съм вярвала, че ще ми се случи да ползвам този емотикон - бременен прашец за всички вас, с най добри пожелания, вие сте в молитвите ми.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

[color=blue]Miho_She   bouquet  Hug Дай боже! Весела Коледа на всички и много сбъднати мечти!!!! [/color] Praynig

# 115
 Grinning Да събера от прашеца   bath1 newsm79  newsm19
Весели празници, успешна и плодородна Wink година за всички, които очакват мечтата  newsm32 им да се сбъдне  Praynig !!!  Hug
Прегръщам ви и ви целувам всички и съм ви благодарна за подкрепата.  Hug
На Коледа стават чудеса  Grinning  Hug

# 116
  • Sofia, Bulgaria
Всели празници момичета  Hug
Пожелавам новата година да е успешна за всички ни  Hug Hug
Утре съм на пункция за сега се очертават 8 яйчица , дано едно от тях да е моето  Praynig Praynig

# 117
Мили момичета,

много се радвам за вас,благодаря за прашеца Hugпожелавам на всички една вълшебна коледа,нека ГОСПОД ЧУЕ МОЛИТВИТЕ НИ Praynig

# 118
  • София
Мише, благодаря ти newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
Весели празници на всички и дано следващата година да бъде по-успешна за всички ни!
Иветинка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 119
  • Пловдив
Мишенце, и аз ще се възползвам от вълшебния прашец  Hug newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт