Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 773
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз под прашеца на Мишето. newsm75 newsm75 newsm75
Весели празници на всички, и не забравяйте, че на Бъдни вечер небесата се отварят и всички мечти и пожелания се сбъдват! Дано! Hug Hug Hug

# 121
 santa2  Отпуснете се и се насладете на вълшебството на Коледа! Пожелавам на всички ни  здраве, късмет, любов и успешни процедури, с които да продължим живота Simple Smile

# 122
Момичета имам един спешен въпрос - к'во става ако те хване грип на 4 ден след трансфер?  Cry Логиката ми казва, че има голям риск организма ми да отхвърли и ембриончето, но да питам и вас. Дали някой се е сблъсквал с нещо подобно?

# 123
  • Пловдив
aaangel, не се притеснявай, грипът сам по себе си не може да доведе до неуспех, дори има някои теории, че при понижена имунна система е по-вероятно да настъпи имплантация, аз редовно лепвам настинки и грипове след трансфер и съм имала и положителни, и отрицателни резултати. Ако температурата ти е над 38 градуса можеш да пиеш парацетамол. Успех Peace Hug

# 124
Gugito Мерси много за отговора  Hug. Имам някакъв лек грип. Основно хрема и леко дразнене в гърлото. Сега нямам температура, вчера имах лека около 37 за 2-3 часа и така разбрах, че се разболявам. Изпих 3 литра чай и днес е около 36.8. Надявам се да мине днес. Аз по принцип изкарвам леко гриповете и рядко боледувам. Яд ме е, че точно сега ли трябваше да стане  Cry.  Ало е имало имплантация, дали е станала вече  Thinking. В Събота ми беше трансфера.

# 125
И аз съм със същият грип, много лека температура, зверска хрема , леко дразнене в гърлото и отпадналост, но го борих ударно 2 дена и го победих. Яко витамин ц- по 4-5 ампули на ден, литри чай от лайка, 7-8 лъжици мед, фреш от лимон и грейпфрут, за носа се преварява вода около 300-400 мл, слага се чаена лъжица морска сол и се оставя да изстине на стайна температура/ така познатия физиологичен разтвор/ и се правят промивки на носа-смърка се и се издухва/5-6 пъти на ден, сополите ги пресякох веднага/  , топят се краката в гореща вода с морска сол и се спи колкото може- повече.   Ако може и мъжът ти да те разтрие хубаво преди лягане, завиваш се хубаво, ако е възможно да се изпотиш  Wink

Ако с тая рецепта не го умориш тъпият вирус, може да се наложи да пиеш хапчета но по рпинцип не е от тежките, с висока темп.  Hug Praynig

# 126
  • Пловдив
категорично никакво топене на краката в гореща вода и горещи душове след трансфера - прегряването вреди в този момент Naughty
aaangel, ако трансферът ти е бил на 3ти ден е още раничко да е настъпила имплантацията Peace

# 127
 newsm78 newsm78  Ми на фона да вдигнеш висока температура от грипа, е по-добре да прегрееш граката, но всеки сам си преценя

# 128
  • Пловдив
Прахче, всеизвестно е, че е вредно прегряването по време на бременност, не че след първия си трансфер не съм правила същата грешка, поради незнание Peace

# 129
Момичета  Hug  Hug  Hug много благодаря за отговорите. Ще направя к'вото мога да го унищожа тоя грип и дано  Praynig да не съм навредила на бебчо  Praynig. Чай, супи и вит С и това със солта ще го направя, защото не мога да си взема въздух от носа.
За ваната знам, че се забранява, за топенето на краката и аз не знаех  newsm78.
Gugito на 3-ти ден ми го върнаха, 2-ри по моята клиника(ден на трансфер 0-лев).

# 130
Няма страшно,грипът не е причина за губене на бременност. Само много висока температура над 39 може да бъде опасна. Аз лично бях болна, с цистит, на антибиотици, с няколко алергични реакции и всичко това между трансфера и теста. Е, бебчо си остана! Не се притеснявай, пий си чайчета, солена вода в носа ако имаш хрема и на мен ми позволяваха парацетамол,но аз така и не го пих.

# 131
Честита нова година, момичета! Дай Боже всички да прегърнем мечтата си!

Пих противозачатъчни от 14.12.2012 до 26.12.2012 и на 29-ти вечерта ми дойде цикълът. Започнах стимулация.

Hug

# 132
Честита Нова Година!!! baloni  Hug  Hug  Hug
Пожелавам на всички здраве и щастие и нека най-съкровенната ни мечта да се сбъдне  EFP preggo
Аз утре съм на кръвен тест Praynig  Praynig  Praynig. Не послушах съвета на една приятелка Hug тук във форума да не правя ранен тест Embarassed, т.к. съм с едно ембрионче  и преди 2 дни(11-ти след трансфер) направих пиклив тест. Беше отрицателен  Cry. Плаках си няколко часа.
Обаче около 10 часа след отрицателния тест започнаха да ми се надуват и да ме болят гърдите и сега са подути. Аз даже се чудих, зщото при неуспешните ми опити се подуваха веднага след трансфера и после дни преди теста  спадаха. Този път след трансфера нямах никакви симптоми и сега от 2 дни ме болят гърдите  newsm78, но нямам друг тест.
Утре ще разбера. Все още се надявам  Praynig утре да е положителен  Praynig.

Валима успешен старт  EFP  и щастлив край  preggo  Hug

# 133
  • UK
Честита Нова Година!!! baloni  Hug  Hug  Hug
Пожелавам на всички здраве и щастие и нека най-съкровенната ни мечта да се сбъдне  EFP preggo
Аз утре съм на кръвен тест Praynig  Praynig  Praynig. Не послушах съвета на една приятелка Hug тук във форума да не правя ранен тест Embarassed, т.к. съм с едно ембрионче  и преди 2 дни(11-ти след трансфер) направих пиклив тест. Беше отрицателен  Cry. Плаках си няколко часа.
Обаче около 10 часа след отрицателния тест започнаха да ми се надуват и да ме болят гърдите и сега са подути. Аз даже се чудих, зщото при неуспешните ми опити се подуваха веднага след трансфера и после дни преди теста  спадаха. Този път след трансфера нямах никакви симптоми и сега от 2 дни ме болят гърдите  newsm78, но нямам друг тест.
Утре ще разбера. Все още се надявам  Praynig утре да е положителен  Praynig.

Валима успешен старт  EFP  и щастлив край  preggo  Hug

Стискаме палци за поне трицифрено ЧХГ Hug Praynig Честита нова година на всички! Много [/color] сбъднати мечти!!!!

# 134
Успех!!!  Praynig babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт