Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 783
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
 Hug Благодаря момичета  Hug. ЧХГ 110  newsm44 newsm44 newsm44 Не мога да го повярвам още.
Научих го в автобуса и трябваше да се обадя на мъжа ми да му кажа и в автобуса хората около мен взеха да ми честитят  Simple Smile. Направо съм на седмото небе  Grinning. Дано да върви добре.
Още не мога да си обесня отрицателния тест в Понеделник. При условие, че на него пише, че засича над 12,5, т.к. е от този за 4 дни преди датата на цикъл  newsm78  newsm78  newsm78
Това да е за пример да не се правят рано пикливи тестове.

# 136
Честито,мила!  Hug Пожелавам ти всичко от тук нататък да мине безпроблемно и да се наслаждаваш на бременността си!

# 137
Милички, след всички проблеми и страхове доживях дбри новини от първия преглед. Вече мога да се похваля с установена клинична бременност и видяно тупкащо сърчице Simple Smile
Пожелавам го на всички!

# 138
Еееееее, много ме радвате днес!!!!! Честито и на теб!! Добре започва тази година!   bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 139
Ех, че хубави новини има тук днес! Grinning
Честито, момичета! Желая ви лека и безпроблемна бременност до края! Hug

# 140
aaangel, valentin, стахотни новини! Честито!  bouquet  Hug

Лека бременност и здрави, и красиви бебчета ви пожелавам!

Hug

# 141
aaangel, честито   bouquet

valentin@, страхотна новина и от теб  Hug

браво момичета! само такива новини да валят в темичката тази година  Mr. Green

# 142
Здравейте момичета! Чета ви от известно време и искрено се радвам на новините от последните дни! Честито на всички бъдещи мами! Надявам се скоро да се присъединя към вас. Първият ми опит завърши за съжаление с неуспех. На петият ден след трансфера започнах да кървя и беше голяма изненада за мен когато ми се обадиха с новината,че теста е положителен. Е радостта беше за кратко,но все пак това ми е надеждата,че пак ще стане и този път дай боже да си имаме дългоочакваното слънчев. Имах няколко замразени снежинки ,които за щастие са се размразили успешно. В понеделник е плануван трансфера. Стискайте палци и успех на всички!

# 143
  • Варна
Alessia v  newsm10.
Дано този път всичко е ОК.

# 144
  • Живее на Луната
aaangel, valentin, Alessia v страхотни новини момичета, дано повлечете крак и новата година да е успешна за всички тук.  Hug

# 145
Благодаря ви момичета! Хубаво да има с кого да споделиш. Пожелавам на всички и на себе си много положителни тестчета.

# 146
Благодаря много момичета  Hug. Дано да повлека крак и да имате успешни процедури.
valentin@ честито приятна и безпроблемна бременност Hug
Мойто ЧХГ днес е 318, а преди 2 дни беше 135  Grinning.
Денис аз толкова се въргалях в прашеца дето раздаваше, че сигурно е помогнало. Ето и от мен
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Айде и който чака тест УСПЕХ  EFP

# 147
ангелче, супер ти е резултата! Честито!  bouquet

# 148
Ами да ръсна пак......  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хайде и за останалите,ако случайно е свършил прашеца! Скоро да се похвалят и те!  Hug

# 149
ангелче, браво! много хубав резултат  Mr. Green

денис, мерсаж  newsm79

Общи условия

Активация на акаунт