Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 786
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
честито ангелче ,хайде  лека бременност и най-прекрасният резултат  едно красиво бебче !
да мина и аз под прашеца и тази година да е нашата на нашите дългочакани бебчета   newsm30 newsm30

# 151
Много успех на всички момичета и хоп и аз под прашеца Hug

# 152
Здравейте...аз съм на 39 години..никога не съм била бременна, не е имало до мен човек с когото бих могла да отгледам детенце...сега когато такъв човек имам, оказало се че моите яйчници са зле..приключиха своята работа.... Cry Имах вече 3 неуспешни опита инвитро..утре отивам на 4 и вече пари няма...Вярвам че Господ ще се смели над мен...ние сме добри хора...искаме да бъдем родители...много ми е тежко сега....Лекарствата не действат...как да се справя...много се радвам да чета такива постове, където при някой се получава...от все сърце ви желая всичко да приключи добре...

# 153
  • София
Aura, при такива случаи знам, че препоръчват ин-витро на ЕЦ, без стимулация!
Успех ти желая Peace

# 154
Aura, при такива случаи знам, че препоръчват ин-витро на ЕЦ, без стимулация!
Успех ти желая Peace

последната стимулация беше сега...обаче получи се само един фоликул...утре отивам да ми го извадят и ще видим какво ще кажат...дали ще стане нещо...Не смятам че жени на 40 години са стари..живота при всеки е различен...не всеки има възможност да роди на 20...както при мен стана...помогни ми Господи...Забравих да уточня, че миналата година имах лапароскопия и ми махнаха 2те тръби...

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 15:14 от Aura73

# 155
Жените на 40 могат да бъдат бременни и да раждат деца! Имай вяра! Ние сме с теб, стискаме палци и се молим за теб, за себе си, за всички! Нека всяка жена да има щастието да стане майка!   Praynig Praynig Praynig Praynig Доброто винаги идва при добрите хора, ще дойде и при вас!  Hug Hug Hug Hug

# 156
Aura стегни се и си вярвай, успех на късметлийския фоликул newsm10
Щом лекарите са се захванали да опитват имаш шанс, никой не работи за лоша статистика.
И аз съм на 39, обърнаха ни хастарите от изследвания и прегледи за да установят, че сме без никакви медицински проблеми, но 7 години сме по мъките. Сега следим бременност и се молим да задържа.
Успех!

# 157
Aura аз познавам момичета с успешни процедури, които месеци не вадят нито 1 и чакат подходящия месец. Но темата с парите наистина е проблем. Аз съм на 35 и също нямам много качественни яйцеклетки  newsm78. При мен се получи от естествен цикъл с лека стимулация. Не зная още какъв ще е крайният резултат, но ембриончето беше доста по-добро качество за разлика от нормалните протоколи. Сега се надявам да стигна до ехограф Praynig.

От все сърце ти пожелавам успех  Hug

Аз вчера имах леко розово зацапване и доста се уплаших. Днес ме успокоиха от клиниката, че не е проблем щом е спряло. Днес само ходя и се гледам. Слава Богу засега няма зацапване  Praynig.

# 158
  • Милано
Аура,разбирам те!......аз съм на 42 години.И аз срещнах любовта късничко,на 39 години.Още не съм стигнала до стимулация,защото все нещо се появява.Утре ще правя контрол на хормони.Но вярвам!Вярвай и ти!А и всички момичета тук!Ще успеем!Друг вариант няма!Успех утре,Аура!А и на всички момичета в процедура!Целувки от мен и студеничка Италия. Hug Hug Hug

# 159
Здравейте,момичета!
В понеделник мина и моя трансфер. За съжаление 3 те ембриончета са спрели да се развиват на третия ден и ми върнаха останалото от първия ни опит замръзено на пети ден. От вчера се чуствам ужасно такова главоболие имам че направо не издържам. На всичкото отгоре се скъсах от повръщане вчера вечерта.Случвало ли ви се е нещо подобно -ужасно се притеснявам!

# 160
  • София
Alessia, може би някое от лекарствата не ти е понесло.
Би ли споделила каква беше стимулацията предния път и сега, че има такава разлика в качеството на ембрионите.
Дано сладоледчетата да са ти на късмет  bouquet  bouquet

# 161
Alessia, може би някое от лекарствата не ти е понесло.
Би ли споделила каква беше стимулацията предния път и сега, че има такава разлика в качеството на ембрионите.
Дано сладоледчетата да са ти на късмет  bouquet  bouquet
Стимулацията ми беше през август и септември първия трансфер. От тази стимулация извадиха 11 яйциклетки от които 8 успяха да оплодят. Три замразиха веднага,а останалите 5 наблюдаваха в продължение на пет дни-3 се развиха добре,но имаха право да върнат само 2 -третото го замразиха. Сега размразиха трите оплодени яйциклетки и трябваше да ги наблюдават пак пет дни. Като отидохме за трансфера ми казаха,че и трите са спрели да се развиват и ще ми върнат само ембриончето замръзено на 5 ден. И така сега то ни е надеждата  Praynig

# 162
Alessia ужасно е това с ембриончетата, но може снежковците да са ти на късмет. Има много статии за замразените ембриони, че са издръжливи щом оживяват размразяването.
За повръщането и главоболието да не би да си получила хиперстимулация newsm78. Ако е вторична, т.е дни след трансфера не е на зле, доколкото знам. Даже може да е знак за бременност.
Ако нещата станат по зле със силни болки в яйчниците звъни на док.
Успех ти желая  Hug

# 163
Благодаря ви, момичета за топлите думи....върнах се от болницата..фоликула беше празен... Cry Cry Cry...от тук нататък не знам какво да правя...живеем в Прага...4 протокола ми ги поела осигуровката...сега ми трябват 3000 евро за да продължа... Sad..откъде да ги вземем..не знам...отчаяна съм..започнах да плача като дойде доктора...толкова ми е зле...

# 164
Благодаря ти ангелче ще послушам съветати и се надявам всичко да е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт