Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 965
  • 772
  •   1
Отговори
# 300
Това, което чух сутринта по радиото: Име, телефон и за коя клиника кандидатстваш.

# 301
Благодаря, pi_pi

# 302
  • Варна
А задължително ли е да искаш някакво донорство? В смисъл не може ли с нашите си "материали" ? Извинете ако въпроса ми е глупав, но понеже почти до всяка клиника присъства тази дума "донорство" се зачудих.

# 303
  • София
намерих този маил : troika@bssmedia.bg, където да си дадем имената и клиниката. Аз там писах , че съм за инвитро процедура. Дали е правилно или не - незнам, но поне аз така го разбрах и писах.
А дали е с или без донорство не разбрах и аз, но мисля че е в зависимост от случая. Поне аз разбрах че може да спечелиш процедура, която ще ти обхване всичко.

# 304
  • София
А задължително ли е да искаш някакво донорство? В смисъл не може ли с нашите си "материали" ? Извинете ако въпроса ми е глупав, но понеже почти до всяка клиника присъства тази дума "донорство" се зачудих.
ами то си пише всяка клиника какво точно финансира.
На и-мейла се пишат имената и клиниката със съответната процедура, за която се кандидатства.

# 305
  • София
ами то си пише всяка клиника какво точно финансира.
На и-мейла се пишат имената и клиниката със съответната процедура, за която се кандидатства.
Както казва и ivankaka,с/у всяка клиника пише какво точно дарява.....,кампанията по принцип е в подкрепа на донорството.Ако не ви трябва донор, не кандидатствате за тези които даряват донорски процедури!

# 306
Може да не питам в правилната тема но моля ви да ми дадете адрес на кабинет за анонимно изследване и дали там ако ги помоля ще ни напишат  имената ?

# 307
Здравейте момичета, от доста време следя и чета теми свързани с проблемно забременяване, но за пръв път решавам да се включа. При нас проблема е при мъжа ми - лоша спермограма. Два пъти за 6 месеца е правил, в две различни клиники, а резултатът е един и същ. На мен първо ми правеха цветна снимка на тръбите - всичко е ОК, после хормонални изследвания, които показаха високо ФСХ 12 и затова док иска да повторим ( според него може да е просто лош цикъл).
Аз се бях настроила за инсеминация, но док беше категоричен че сме за ин-витро процедура. Също така ми каза да си закупя Bravelle, Menopur i Ganirelix - предполагам са за стимулация, следващия път като отида при док ще ми обясни кога и как да си ги бия.
Пожелавам успех и   ylinfant  на всички Simple Smile

# 308
Да се похваля вече ме стимулират. Фоликула, който бях задържала се е спукал и втори ден съм на Гонал 450 единици. Притесняват ме тези 450 единици не са ли много Shocked Взех си Пен и като гледам колко иглички има вътре се плаша.  Това ми е първа процедура, по къс протокол съм и незнам.... Сега като ме боцна мъжо ми се позави свят. Нормално ли е newsm78

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 16:24 от eva_dox

# 309
  • София
Да се похваля вече ме стимулират. Фоликула, който бях задържала се е спукал и втори ден съм на Гонал 450 единици. Притесняват ме тези 450 единици не са ли много Shocked Взех си Пен и като гледам колко иглички има вътре се плаша.  Това ми е първа процедура, по къс протокол съм и незнам.... Сега като ме боцна мъжо ми се позави свят. Нормално ли е newsm78
Бая са 450 единици, но все пак доктора ти е преценил дозата.
С ИЯР ли си?
Успешна процедура Peace

# 310
Не не съм с ИЯР или поне доктора е забравил да ми спомене Shocked

Благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 16:55 от eva_dox

# 311
  • София
Какви са ти стойностите на ФСХ?

# 312

8.00 ФСХ   в нормата.    ИЯР не е ли над 12 ФСХ

# 313
  • София

да, точно така.
Пиши след първия преглед какви са ти хормоните и бройките, че ми е интересно с тези дози, пък и късия протокол. Peace

# 314

да, точно така.
Пиши след първия преглед какви са ти хормоните и бройките, че ми е интересно с тези дози, пък и късия протокол. Peace

ОК ще докладвам хихи. Ама още повече се притесних сега с моята конска доза.... Дали тя зависи от ръст и кг.  че не съм много дребна 175 на 66 кг.

Общи условия

Активация на акаунт