Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 956
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Ева какво стана с теб знае ли се вече кога ще ти бъде пункцията? Успех

# 331
Ева какво стана с теб знае ли се вече кога ще ти бъде пункцията? Успех

Шушче   в събота бяхме на преглед и доки каза от понеделник въздържание. Значи съвсем скоро ще е PraynigСамо, че от 11те фоликула само 6-7 бяха нарастнали на 16 мм Rolling Eyes  ии съм в кофти настроение вече 3ти ден ooooh!  Доки каза че не е много добре положението, понеже не е очаквал толкова малък брой фоликули. Все пак бях на максималната доза Гонал..Незман какво да очаквам много ми е притеснено..... Толкова искам да успеем ......

# 332
Записвам се да следя темата.Вчера ми биха блок.инжекция обаче ме викат чак след 14 дена  Rolling Eyesда не би да има н0ова схема за стимулация че не ме викат на 2 ден от цикъла newsm78

# 333
От сърце ви пожелавам успех, дано всичко бъде наред и се получи от първия път. Ние сме след вас с 2,3 дни и също се надявам да стане от раз. Горе главата малко е останало не се паникьосвай на финала.Стискам палци

# 334
  • София
Записвам се да следя темата.Вчера ми биха блок.инжекция обаче ме викат чак след 14 дена  Rolling Eyesда не би да има н0ова схема за стимулация че не ме викат на 2 ден от цикъла newsm78
на 2 ден викат при къс протокол, ти ще си по дълъг, там е по-различно, може в по-различен ден от цикъла да се започне.

# 335
  • Варна
Втори път процедурата ми се разминава поради ниски нива на естрадиол. Предния месец на ест. цикъл с 1 фоликул имах 140, този месец с лека стимулация /летрозол 5 дни/ и 3 хубави фоликула (+2 малки) съм с естрадиол - 90. И двете са на 10-11 ден правени. Отново нищо няма да се случи. Някой с такъв проблем и въобще какво говори това? Confused

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 11:16 от br

# 336
  • София
ами  140 естрадиол изобщо не е нисък на ец  Rolling Eyes
то зависи и на какви размери е фоликула де.
а трите с 90 показват че явно си за друга стимулация, според мен, ама пак зависи какви размери са, не толкова каква бройка.
изводи чак не си прави от тия два опита.

# 337
  • София
ами  140 естрадиол изобщо не е нисък на ец  Rolling Eyes
то зависи и на какви размери е фоликула де.
то е до организъм според мен.
При мен с Е2-200 не извадиха Я.
С Е2 -370 -извадиха.

# 338
  • Варна
Ами размерите са 16,16 и 18. Предполагам този резултат говори за празни фоликули, нали? До колкото чета и разбрах от лекарката ми, искат около 300 естрадиол на 1 фоликул.

# 339
  • София
е при мен със 120 са вадили, ама 4 дни след мерене, така че зависи от много неща.
докато не мине пункция не е ясно  Rolling Eyes

# 340
  • Варна
Е с тези резултати при мен до пункция няма да се стигне. Confused

# 341
  • София
и защо?
поне веднъж вижте какво с е крие в тия фоликули  Rolling Eyes

# 342
  • Варна
и защо?
поне веднъж вижте какво с е крие в тия фоликули  Rolling Eyes

Ами тези неща не ги решавам аз. На практика това ми е 2-ри МЦ с такива показатели, преди това пък имах завишен Е2, следствие на задържан фоликул. Изобщо се лутам от едната крайност в другата. Cry Както и да е, благодаря за отговора.

# 343
Въх.....аз имам 6000 естрадиол.......за ....15 Я мисля...Ама и това изобщо не е желателно, много е висок, после след пункцията две седмици беше кошмар....

# 344
  • София
И защо да не ги решиш пък ти  newsm78
изобщо правото на избор си е твое, те могат да обяснят, да предложат, но си решаваме ние.

Общи условия

Активация на акаунт