Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 941
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
зд.при нас е същия проблем лоша спермограма но предписаха менопур на мъжа ми.

и ние сме с лоша спермограма, но за първи път чувам менопур за мъже, иначе моята стимулация беше с менопур от началото до края.

# 376
Да, Menopur се дава и на мъже.
sushi какво стана, кога ти е трансфера или мина вече?

# 377
Да, Menopur се дава и на мъже.
sushi какво стана, кога ти е трансфера или мина вече?

Мина трансфера на 21 доктора каза тест след 10дни кръвен или след 12 пиклив, пада се на 01.04 кръвния Simple Smile. Върнаха 2 чудесни каза докторката ембриона на 3ти ден. Аз съм спокойна почивам ама не лежа по цял ден хапвам си каквото ми се яде, не пия кафе и ям ананас първите 3 дни така бях прочела че е хубаво.Ти минала успешно по този път нещо да препоръчаш Simple Smile

# 378
Az za razlika ot teb izkarah koshmarni 2 sedmici sled punkciata, bolki, antibiotici , cistit, alergii... Abe ... I pak ...bebo reshi da ostane Simple SmileSimple Smile Prosto viarvai!! Sorry za latinicata, pisha ot telefona.

# 379
Добро утро.За утре 14 ден от блокажа имам час за преглед обаче ще ми е 4 ден от цикъла(понеже много закъсня Rolling Eyes)трябва ли да ме притеснява това или за док няма значение.И колко преди часа за преглед трябва да мина през лабораторията за да си пусна Е2 и др.изследвания?

# 380
Добро утро.За утре 14 ден от блокажа имам час за преглед обаче ще ми е 4 ден от цикъла(понеже много закъсня Rolling Eyes)трябва ли да ме притеснява това или за док няма значение.И колко преди часа за преглед трябва да мина през лабораторията за да си пусна Е2 и др.изследвания?

dragolova, не се притеснявай кой ден ти е от цикъла. Стимулацията започва две седмици след блокажа. И за първи ден се брои първия ден на стимулацията, а не първия ден на МЦ. Мини през лабораторията 2 часа преди прегледа. Така резултатите ще са ти готови и веднага ще ти напишат какви инжекции ще ти боцкат и дават ти да си боцкаш. Успех.

# 381
Аз да попитам колко време след неуспешно инвитро може пак да се пробва? newsm78

# 382
  • София
след колкото прецени лекаря, при всеки е различно.

# 383
  • UK
При някои и след 2-3 МЦ може, но е индивидуално  Crazy Най-добре док да каже, дали и кога сте готова Hug

# 384
Благодаря ти- кокона20

# 385
Искам да попитам да ли знаете нещо по въпроса за инвитрото подадохме документите февруари чака ли се пак за одобрение една година или се ходи при личния лекар за направление някой знае ли нещо по въпроса как стоят нещата сега?Благодаря предварително..!

# 386
Подали сте документи във ФАР ли ?

# 387
  • София
Искам да попитам да ли знаете нещо по въпроса за инвитрото подадохме документите февруари чака ли се пак за одобрение една година или се ходи при личния лекар за направление някой знае ли нещо по въпроса как стоят нещата сега?Благодаря предварително..!
за какво направление питаш newsm78
чака се около 10 месеца за Заповед по Фонда.

# 388
За какво ти е направление ?
Чака се 10 месеца да ти се обадят за да получиш заповедта от ФАР.

# 389
Да разбрах ама подочух нещо друго и исках да се уверя как стоят нещата!Да за одобрение чакам..!

Общи условия

Активация на акаунт