Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 941
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета  Hug
Отдавна не съм писала тук, дано всички сте добре и успявате от първия път.
При мен нещата се развиха толкова бързо, че не остана време да пиша...
Февруари направихме втори опит, този път съвсем успешно ми извадиха от 11 фоликула 5 яйцеклетки, четири се оплодиха инвитро, от тях три се развиха идеално и ми ги върнаха и трите.
На 20-ти март правих тест - положителен, голяма радост, сълзи, нямате си на представа, а тамън мама имаше рожден ден тогава, разплака се от щастие жената Simple Smile Пожелавам го на всички от все сърце  Hug
Днес бях на първи преглед ... установиха че и трите ембриончета са се хванали, сега едното ще се наложи да го редуцираме. Моля ако някоя от вас е минала през това да ми пише, че доста съм се стреснала, направо си ме е страх, знам че има риск за другите две ембриончета и може и инфекция да се получи...

# 391
  • Живее на Луната
Вяра, аз не знам нищо за редукциите, но искренно се зарадвах да прочета това.  Hug Hug Hug
Дано на следващия преглед се установи, че няма нужда да минаваш през тази манипулация. Лека бременност ти пожелавам  Hug Hug Hug

# 392
Zviara, честита бременност. Имаш най-голямото щастие на света. Надявам се да нямаш притеснения около редукцията. Пази другите 2 бебенца. Пожелавам ти успех.

# 393
  • София
Zviara, честито! На 3 или 5 ден ти върнаха ембрионите?

# 394
ZVIARA честито  preggo

# 395
Звяра честито мила, лека бременност желая.

Относно редукцията, те съветвам да изчакаш максимално/мисля, че до около 10 седмица може да се изчака/ понякога се редуцират естествено/синдром на изчезващият близнак. Това е саморегулация на тялото , защото многоплодната бременност си е патология и тялото има механизъм да се предпазва.
Лекарите какво те съветват?

# 396
Благодаря ви момичета  Hug
Трансфера беше на 3-ти ден. Док днес каза, че ще ме наблюдава изкъсо и спомена, че ако не се саморедуцира, мисли някъде около 11 седмица да прави манипулацията. Малко се притесних днес да си призная, но ще се доверявам до край на лекарската преценка, нали затова са учили дето се вика  Peace
Ще ви се карам аз на вас  Naughty, много рядко пишете в темичката, а преди направо летеше, никоя ли от вас не е в процедури?
Стискам ви палци и ви чета редовно, нямам търпение вече да се похвалите с добрите новини  Hug

# 397
Здравейте  wavey
Започвам моя първи по фонд стимулиран инвитро опит...досега имам две иксита без стимулация самофинансирани и неуспешни Sad
На 21 ден ме викат за блокиращата инжекция.Връщам се по-назад да прочета,защото имам много въпроси  Wink

# 398
  • UK
Здравейте  wavey
Започвам моя първи по фонд стимулиран инвитро опит...досега имам две иксита без стимулация самофинансирани и неуспешни Sad
На 21 ден ме викат за блокиращата инжекция.Връщам се по-назад да прочета,защото имам много въпроси  Wink

Успех [/b] Hug
Zviara честито! Лека и безпроблемна да е, остани спокойна и дано се редуцира, поне едното бебче и да избегнеш редукцията Hug

# 399
Zviara честито!Лека и безпроблемна до финала Hug

mon_shery много късмет и успех   bouquet

# 400
Здравейте  wavey
Явно ще си по дълъг протокол желая ти успех  bouquet

# 401
Zviara честито и от мен, много хубаво ми стана от поста ти пожелавам ти всичко да е наред с бебчетата и с теб.Моя първи опит беше неуспешен което не ме отказва разбира се ще починем 2,3 месеца да посъберем парички и пак сме на линия.Вдъхваш много кураж с тези думи и с това което ти се е случило дай боже на всички да ни се случи това щастие като вашето Simple Smile

# 402
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquetЧетох,четох и като,че ли повечко се обърках Rolling Eyes  Laughing
Желая късмет на всички,които им предстои процедура,дано и ние видим заветните две чертички EFP...а на всички с вече положителни тестчета -прекрасни малки съкровища  newsm30
shushi_83   action032  action032 ..

# 403
Мон Шери, и аз като теб съвсем скоро започвам опит по дълъг протокол.Уж изчетох всичко,ама явно ще се уча и в движение.
Успех ти пожелавам  Praynig!

# 404
Zviara честито и от мен, много хубаво ми стана от поста ти пожелавам ти всичко да е наред с бебчетата и с теб.Моя първи опит беше неуспешен което не ме отказва разбира се ще починем 2,3 месеца да посъберем парички и пак сме на линия.Вдъхваш много кураж с тези думи и с това което ти се е случило дай боже на всички да ни се случи това щастие като вашето Simple Smile
Радвам се много, че внасям положителни емоции Simple Smile
Хич да не те притеснява, че не е станало от първия път. Имай търпение и доверие на лекарите, те си знаят работата  Hug Като се сетя мойте лични преживявания какви бяха и колко пъти чух думичките - Съжалявам, другия път ще стане! Ама всеки път се изправях и си казвах, че ще успея. Още ми е странно и някак си все едно не се случва на мен Simple Smile, днес бяхме на преглед, чухме и сърчица този път Simple Smile
Момичета с вас съм, стискам ви палци и да знаете, няма начин да няма начин всички да видите  EFP
Много успех ви желая и положителни мисли  Hug

Общи условия

Активация на акаунт