Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 861
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Абра Кадабра, успех на следващия опит. Сподели малко повече, ако ти се споделя- какви са проблемите, колко опита и т.н.
Успех на естествения цикъл, дано да ти донесе късмет. При кой доктор си?

# 436
Здравейте,
Отдавна не съм се разписвала във форума - след поредния неуспешен опит.
След месец ми предстои нов и от сега съм в страх. Този път мислим за промяна - да е на естествен цикъл. При мен проблемите са доста, а за капак съм и с почти изчерпан яйчников резерв. По погледа и тона не лекарката - направо съм си за отписване, но все още не мога да го приема това.
Успех не се отчайвай  bouquet

# 437
  • Варна
Здравейте,
Отдавна не съм се разписвала във форума - след поредния неуспешен опит.
След месец ми предстои нов и от сега съм в страх. Този път мислим за промяна - да е на естествен цикъл. При мен проблемите са доста, а за капак съм и с почти изчерпан яйчников резерв. По погледа и тона не лекарката - направо съм си за отписване, но все още не мога да го приема това.

Винаги има надежда,колкото и да е скофтено положението,пожелавам ти късмет и успех с този опит Hug

# 438
Здравейте, и аз започнах опит по дълъг протокол съм при д-р Персенска. Сложиха ми ЕЛОНВА  и чак на 22.04 съм на преглед . Малко  ми е странно това . Ако има някои  с такава стимулация моля да сподели Simple Smile

# 439
да аз бях на елонва това е препарат с отложено действие после бях на менопур 3 дни и направих 19 годни яйцеклетки 15 от които се оплодиха успешно

# 440
Мерси за отговора  Hug     Дано и при мен да даде хубав резултат,че предния път само 2 ми извадиха

# 441
Звравейте,момичета имам питане към вас ако някой може да ми помогне.днес ми е 20 ден след трансфер правих си кръвен тест резултата ми е 32.94mIU/mL. според вас има ли бременност?

# 442
Звравейте,момичета имам питане към вас ако някой може да ми помогне.днес ми е 20 ден след трансфер правих си кръвен тест резултата ми е 32.94mIU/mL. според вас има ли бременност?

asq53, обади се на Док да питаш какво значи този резултат. Дано да е положителен  Praynig Praynig Praynig.

# 443
  • Варна
Най - вероятно си бременна Simple Smile
На изследването ти няма ли референтни стойности?

# 444
Благодаря ви за отговорите.
но на 13.04 ми сложиха прегнил затова се страхувам да не е фалшив резултата

# 445
Благодаря ви за отговорите.
но на 13.04 ми сложиха прегнил затова се страхувам да не е фалшив резултата

asq53, защо на 13/04 ти е сложен прегнил?

# 446
след трансфера трябваше да си слагам на всеки 5 дена,затова последната беше на 13.о4.правих си тази сутрин домашен тест излезе с втора бледа черта,но мисля че малко след 5 мин.се показа.Утре ми е датата при лекаря преди това пак трябва да си направя кръвен тест дано всичко да е наред.много ми е притеснено чудя се дали да си направя още един пиклив тест.

# 447
болят ме ячниците и кръста това на хубаво ли е или на лошо?

# 448
Да се разпиша и аз Simple Smile Днес ми е 5-ти ден от стимулацията с Гонал-Ф, по 150 ед./ дневно. Току-що се върнах от преглед и имам 18 фоликула Simple Smile. Д-ра каза, че добре реагирам на стимулацията. Утре съм отново при него, да видим как ще действаме. Това е от мен за сега - дано всичко това води към желания резултат  Praynig

# 449
LYNNA  успех stork-boy stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт