Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 848
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета вчера ми беше трансфера и искам да попитам някой преминал през всичко това, като например:
1. След пункцията , а и сега корема ми е страшно подут, имам чувството че съм балон, за колко дни отшумява това и въобще това нормално ли е ?
2. Знам, че теста е след 10 дни, но до тогава трябва ли да усещам нещо по - особено като сигнал, че всичко е ок или не? Ами ако не усещам нищо - това добре ли е?
Май съм нетърпелива.
Благодаря Ви.
Да не си с хипер. Как понесе като цяло стимулацията. Аз бях така много подута след трансфера, но почети си бях на ръба на хипер. Доки ми предписа протеин БИОГЕЙМ 3*1 и както ти е казала и Лока повече течности и белтъчна диета. Но - най сигурно е да звънни на доки Simple Smile

# 496
На трансфера доки каза, че малко са ми подути яйчниците. Не каза нищо за хипер. Сега се чувствам така както се чувствах и тогава. Положението не се е влошило. Иначе освен биогейма пия още една чанта хапчета. Ако нещо се влоши ще я търся, но за сега ще чакам да отмине и ще си пия лекарствата. Надявам се всичко да е ок и накрая да има едно положително тестче.

# 497
Здравейте момичета, да се отчета и аз днес беше пункцията извадиха 7 Я  Simple Smile  доволна съм не са много,но не са и малко.Дано да се оплодят и разделят правилно Praynig Praynig Praynig  на 2 май ще ми сложат и лепило и евентуално на 3 трансфер. Стискайте палци  Peace Peace Peace Peace Peace

# 498
  • Пловдив
Здравейте момичета,след месец ми предстои първото ин витро.Присъединявам се към вашите редици и съм отворена за съвети Hug Hug
Пожелавам успех на всички!!! Hug

# 499
Мерси armira успех и на теб  bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Успех ,милички   bouquet чакаме хубави новини  Simple Smile

# 501
Днес ще ми бъде трансфера  Praynig Praynig Praynig

# 502
  • Пловдив
mimozka7729,стискам палци! Желая ти успех! Hug Hug Hug

# 503
  • UK
Днес ще ми бъде трансфера  Praynig Praynig Praynig
стискам палцииии Praynig Hug

# 504
Мерси  за палците  bouquet успешно мина трансфера сега ще чакам EFP

# 505
Успех ти желая и най вече красиво бебче догодина Hug

# 506
  • UK
Praynig хайде Praynig Hug тъкмо ще си чакаме заедно  Hug

# 507

И от мен много стиснати палци mimozka7729  Hug

# 508

И от мен много стиснати палци mimozka7729  Hug
Благодаря ти taneto29   bouquet

# 509
Здравейте момичета, много съм притеснена.......
започвам направо днес мие 10 ден след трансфер и прокървих. А също така днес дадох крвъни изследвания - ЧХГ - 224. Сега не знам какво да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт