Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 820
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Правили сме всички изследвания който са необходими за ин витро,а те не са малко то не бе цветни снимки , хидроттубация,лапароскопия и кви ли още не изсладвания...

# 541
Чета, в последните постове, че "ФСХ-то" е задължително. Имате предвид хормона ФСХ или нещо друго.

Точно за хормона ФСХ става дума.
Откъм изследвания май само това ти трябва, което си приготвила. Другото е разни декларации и епикриза. Тях трябва да ги вземеш от клиниката.

# 542
Добре де нямаме никакви проблеми не ни откриват нищо -защо не става по-нормален начин бебето?Кажете нещо по този въпрос!Къде може да е проблема?Пета година вече и нищо,едно ин витро и две инсеминации и пак нищо....?
Спокойно  Hug И на нас всичко ни е наред..., правихме 3 инсеминации, и два пъти инвитро. Прекрасна спермограма на мм, аз само с ПКЯ. Хормони в норма, цветна снимка, лапароскопия, всичко прекрасно.
На първото инвитро при все ПКЯ-то ми от 20 фоликула не извадиха нито една яйцеклетка. Правихме после генетични изследвания, също прекрасни. И ето на на втория опит, всичко мина като по учебник. Живот и здраве чакаме близнаци през ноември Simple Smile.
Така че карай го по - спокойно, ще станат нещата, желая ти го от все сърце в най - скоро време:)
Разбира се тези пожелания са за всички ви тук в този форум, както обичам да казвам - "Няма начин да няма начин"  Hug

# 543
Zviara радвам се за теб ,но нещо изгубвам вяра вече!Дано и при нас да стане вече,че незнам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 544
Рапито...всички губим вяра и после си я намираме със страшна сила.
Ще се наредят нещата,е винаги си задавам въпроса "Защо да е лесно,като може да е трудно?"...поне при мен е така,но накрая ще се получи,аз вярвам в това

# 545
Рапито...всички губим вяра и после си я намираме със страшна сила.
Ще се наредят нещата,е винаги си задавам въпроса "Защо да е лесно,като може да е трудно?"...поне при мен е така,но накрая ще се получи,аз вярвам в това

Взе ми думите и мислите. По добре и по вярно не може да бъде. Пък и хората казали най - тъмно е преди изгрев. Пожелавам ви момичета като на вас така и на себе си скоро и ние да посрещнем изгрева Hug Hug Hug

# 546
  • Пловдив
Момичета,когато се прави трансфер под упойка ли е пак като е при взимането на Я? Blush

# 547
Трансфера е без упойка. Wink

# 548
armira, без упойка, на мен ми дават винаги диазепам мускулно Grinning. Успех!

# 549
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за бързите отговори Hug
Да разбирам ли,че трансфера прилича на инсеминацията? Blush

# 550
  • София

Да разбирам ли,че трансфера прилича на инсеминацията? Blush
почти същото е, поне от твоя гледа точка.

# 551
  • Пловдив
Бамби,това ми стига,благодаря ти Hug

# 552
При трансфера няма болка, ама ти се пикае та две не виждаш това е гадното...

# 553
Бамби,това ми стига,благодаря ти Hug

Зависи в коя клиника си, на мен ми вляха леки обезболяващи и успокоителни, венозно.....На някои им бият локална упойка в шийката/ като при цветна снимка/....

# 554
  • UK
Момичета,когато се прави трансфер под упойка ли е пак като е при взимането на Я? Blush
В КИРМ Плевен беше с поставянето на инжекция Но-шпа мускулно, а в Селена Пловдив на Бусколизин Crazy Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт