Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 830
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ооо щом може ще си искам нещо за обезболяване при трансфера Blush Аз съм при Владимиров,живи и здрави ще кажа как е там.Днес  си взех изследванията-всичко е ок,на мъжът ми ще са готови след няколко дни.До 10 стартирам с първото си инвитро Hug

# 571
  • Варна
Маги,Армира,успешен финал Praynig Hug

# 572
esstela Много благодаря, на всички тук пожелавам успешен финал  Hug

# 573
Армира няма нужда от обезболяващи няма никаква болка а само нужда от пишкане наистина това е най-безболезната процедура!Успех ти желая!

# 574
armira ама то не боли! Аз пък се чудя на тея обезболяващи, свещички.... Аз дори и не съм лежала след това...И резултата е на 6 седмици. Така,че някой неща май са...излишни.

# 575
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви! Ще се държа мъжки- обещавам!  Hug Hug

# 576
Момичета, на мен всичко ми е за първи път и за това, както предполагам всички вие в началото, в главата ми е боза от неизвестни и хиляди въпроси.
Аз съм 3-ти ден на Клостилбегит по 1 на 12 часа, изпила съм 5, довечера ми е 6то хапче. Притеснението ми е от това, че от сутринта усещам болки в яйчницети и тежест долу в корема. Не знам какво да мисля, болките са лекички, но все пак не е нормално за мен, която рядко я боли каквото и да било да чукам на дърво. Мислех да се обадя на доктора, но ме е срам малко, чее да не ме помислят за луда, за всичко да звъня и да се консултирам. Моля вие, които сте били на стимулация да споделите, възможно ли е някаква реакция на яйчниците, която води до лека болка да е причинена от хапчетата  Hug

# 577
  • Живее на Луната
Разбира се, че е нормално не се притеснявай излишно. Нали все пак Клостолбегита стимулира яйчниците да произведат повече фоликули от нормалното, няма как да няма лека болка и дискомфорт. Ако стане нетърпимо, тогава звънни на лекаря си.

# 578
Bell@ много ти благодаря, абе и аз си мисля, че няма как да не реагират на тази химия, ама все пак до прегледа в понеделник, ще съм в неизвестност какво се случва с яйчниците ми и питам патило  Hug

# 579
  • UK
maggie_m Hug
съвсем си е нормално, там все пак узряват вече фоликулчета Praynig хубава реколта ти пожелавам и такъв  EFP newsm32 newsm32 newsm30 preggo финал Praynig Hug

# 580
kokona20 хахаха много ти благодаря, тия дни ще ги поглезя с туризъм в планината и се надявам да ми свършат добра работа моите яйчници, чеее да има какво да снасям после  Crazy Mr. Green

# 581
  • UK
kokona20 хахаха много ти благодаря, тия дни ще ги поглезя с туризъм в планината и се надявам да ми свършат добра работа моите яйчници, чеее да има какво да снасям после  Crazy Mr. Green

Кой ден от стимулацията си? Внимавай да не пукнеш преждевременно някой фоликул, по-лекинко го давай по чукарите  CrazyHug

# 582
Ха kokona20 ти сега ме вкарваш пак в размисъл. Днес ми е 3-ти ден от стимулацията имам още 2 тоест петък и събота. В понеделник сутринта в 8 съм при доктора, пада ми се 9ти ден от МЦ - иска да ме види по-рано, да не съм го изненадала. Все си мисля, че ще е рано да пукам фоликули - имам точен цикъл на 28 дни и си усещам О около 14 ден - така чеее да се надявам, че няма да пукам  newsm78

# 583
  • UK
Ха kokona20 ти сега ме вкарваш пак в размисъл. Днес ми е 3-ти ден от стимулацията имам още 2 тоест петък и събота. В понеделник сутринта в 8 съм при доктора, пада ми се 9ти ден от МЦ - иска да ме види по-рано, да не съм го изненадала. Все си мисля, че ще е рано да пукам фоликули - имам точен цикъл на 28 дни и си усещам О около 14 ден - така чеее да се надявам, че няма да пукам  newsm78

Neeeeeee нямах предвид това, а просто да внимаваш с физическата активност, нали ще си активна планинарка Crazy

# 584
  • Пловдив
Ха kokona20 ти сега ме вкарваш пак в размисъл. Днес ми е 3-ти ден от стимулацията имам още 2 тоест петък и събота. В понеделник сутринта в 8 съм при доктора, пада ми се 9ти ден от МЦ - иска да ме види по-рано, да не съм го изненадала. Все си мисля, че ще е рано да пукам фоликули - имам точен цикъл на 28 дни и си усещам О около 14 ден - така чеее да се надявам, че няма да пукам  newsm78
На третата ми инсеминация Ф се спука точно на 9 ден Crazy Бях с клостилбегита и аз,kokona20  е права ,че трябва да го даваш по леко.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт